hatsan kendini aşıyor...!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bir kere kaza ile hatsan aldım bir daha ömür boyu almam.Birde at 44 ün kasası kundağın üzerinde rampa şekline hafif yukarı bakıyor çok komik setsukurda atış yaptıkça kendi kendi kendine kafasına göre gevseyip tüfeğin gücü düşüyor.

  • HAtsan sadece namlu ile silah olur sanıyor.
    Önce iyiy bir tetik makanıizması yapmalı.Biraz estetiğede önem vermeli .Nalu ve tupün baglı oldugu blk kesınlıkle degısmelı.Kundakların özellikle sentetık at-44 lerın kullanılması bu halı ıle mumkun degıl bunu yapanlar bakmıyorlarmı ya kundaga yanak yaslandıktan sonra kafanızı nısan almak ıcın tetkrar kaldırmanız lazım yaklasık 3 cm kundak yukseltılmelı.
    Yanı ben yaptım satıyoprum mantıgı degılde ,kalıteyı düşünmleri lazım artık bıraz da.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • togay abi adamlar okumaya eriniyo,bırak tüfek uzerınde degısıklık yapmayı. su foruma girseler,yazılanları okusalar zaten dıana kalıtesı tufekler yaparlar,okumayan araştırmayan bir milletiz genel olarak

    Webley Patriot I.Nesil 22 cal m;s,S
    Webley Stingray II.Nesil 177cal + Optima 3-9x44E ;tufey#


    www.enfarklisi.com


    0 RH (+)

  • herkes hatsana çamur yok kötü yok şöyle yok böyle hatsan olmasaydı kimse o fiyata pcp alamazdı ülkemizde malum ithal yaylılar bile hatsanın at44 fiyatına satılıyor eleştirmeden 2 kere düşünün...eğer hatsandan başka daha ucuz pcp alırsanız haberimizi olsun.. yurtdışında hatsanla aynı fiyata satılan pcp ler burda bize 3 katı fiyatına kakalanıyor ilk önce bunu tartışın ?(

  • herkes hatsana çamur yok kötü yok şöyle yok böyle hatsan olmasaydı kimse o fiyata pcp alamazdı ülkemizde malum ithal yaylılar bile hatsanın at44 fiyatına satılıyor eleştirmeden 2 kere düşünün...eğer hatsandan başka daha ucuz pcp alırsanız haberimizi olsun.. yurtdışında hatsanla aynı fiyata satılan pcp ler burda bize 3 katı fiyatına kakalanıyor ilk önce bunu tartışın ?(


    Siz veya biz böyle düşündükçe,böyle söyledikçe onlar yanlışlarını,hatalarını düzeltmek için uğraşmayacaklar.Daha iyile ulaşmak için çaba harcamayacaklar bu büyük bir hata :thumbup:

  • 85 senesinden beri havali tufek atarim ve cok keyif alirim. uzun sure hw100 leri agzimin sulari akarak ve bu para verilmez abi diyerek seyrettikten sonra ılk cikan combo kampanyasinda at44 lw ahsap kundak aldim sonrasinda bir 6.35 teklisini aldim bir de arkadasa at44 standart namlu plastik kUndakli olani aldim bu arkadasa aldigim tufek yillardan beri bende duruyor. daha sonra bir AR6 bir de sumatra500 6.35 sahibi olmak nasip oldu. ayrica bir gamo cf20 bir hw90 ve 125 hatsanim da var...
    Tufeklerimin hepsini sevmekle beraber aralarinda en sevdigin hangisi derseniz tabiiki ilk goz agrim (pcp bence havali tufek degil baska bisey onun icin ilk gozagrim dedim) at44 lw tufegim. su anda 2000 tl verseniz tufegimi vermem. aldigim belki 5 yil oldu en Ufak sprun ariza gprmedim yine arkadasimin 4-5 yillik bende duran plastik kundakli at44 u de tik demedi yine 6.35 im de. tabi sorun yasayanlar illaki olmustur bisey diyemem ama benim 3 tufegim de tık dememisse hatsan kotudur de dıyemeyiz

  • bende katılıyorum arkadaşlar eğer hatsan olmasaydı siz o ithal tüfekleri bile bu fiyata alamazdınız bence. türkiyede pcp üretilmeyecekti yani yerli malı bi pcpmiz olamaycaktı ve ithal edenlere şimdi yurtdışındaki fiyatının üçkatına satıyorlarsa o zaman 6 katına satacaklardı neden çünkü herşey onların tekelinde olacak onlar fiyatı belirleyecekti bizde mecburen o paralara o tüfekleri alacaktık. Alamayanlarda ağzının suyu akarak alanları seyredecekti şahsen ben 3000-4000 lira veripte bi pcp almam. onu alacağıma gider o fiyata adam gibi bi ateşli alır onla atardım. ama hatsanın sayesinde herkes pcp kullanıyor uygun denilebilecek fiyata durumu olmayan şoğu insan 400-500 liraya pcp alıp kullanıyor ikinci elde olsa. 400-500 liraya biz o ithal tüfeklerin yaylısını bile alamıyoruz. bence hatsan burada teşekkürü hak ediyor bu fiyatlara pcp kullanma lüksünü yaşattığı için saygılar...

    bir yerde kücük insanların büyük gölgeleri varsa o yerde güneş batıyordur...




    HATSAN AT44-10PA


    bushnell 6x24x50


    hatsan bt65 rb

  • Bende yıllarca hatsan kullandım şunu diyebilirimki hatsanın üretdiği pcp ler yaylılara göre çokdaha kaliteli 400 500 tl 2 el lw namlu at 44 ler bence çok iyi ama yaylılar için aynı şeyi söyleyemem .

    Hatsan AT44-10 TH LW .22 Stoeger x50 Synthetic combo 5.5 / Stoeger x20 Synthetic 4.5mm / Hatsan mod 99 limited edition 5.5 / hatsan mod 88 4.5mm / Dıana 460 magnum 5.5 /hatsan mod 135 5.5 /gamo cfx 5.5 / kıral safari 5.5 / hatsan mod 95 4.5 / hatsan mod 125 4.5-5.5 / kıral magnum 4.5 / kıral kanas 5.5 /jet 4.5 / sarsılmaz crom :thumbup: 4.5 /hatsan mod 45 4.5 /flaş 4.5

  • Büyük konuşmak istemiyorum ama bende Bir daha Almam hatsan, matsan.


    Mod 125 ısrarla alma dedi arkadaşım bana , dinlemedim hatsan eski hatsan değil dedim, la nerdeeee.


    Siftah yaptım sonra Nerden aldım diye bin pişman oldum, elimden çıkardım ama nasıl. Ben Dostuma al demem. Arkadaşlar çok güzel söylemişler, yerli malını bizde savunalım en kırallından ama olmaz dostlar. Benim bulunduğum yerde servis yok, arkadaşım doğuda bilmem nerde, bir başka yerde kargolara gitsin 2 hafta içinde gelsin yollarda falan filan.


    dediğim gibi İyiki varlar ve inşallah daha iyisini yaparlar ama bir gün alırsam bile Acaba ? diye içimden geçeceği kesin.

    Kimi Tevbe eder esfiya olur, kimi inat eder eşkıya gider. Sen; Esfiya olanlaardan Eyle yarabbi.

  • Bir Hatsan kullanıcısı olarak servis kalitesiyle tüfeklerinin ve ürünlerinin kalitesini karıştırmamak gerek diye düşünüyorum. İtirazlara, farklı görüşlere rağmen Mod 125 imle severek ve zevk alarak atış yapıyorum. Fakat yine de Hatsan ile ilgili söylenecek çok şey var. Şimdi kendi fikirlerimi yazsam burada 1 sayfa yazı çıkar. İğrenç ve çalışmayan bir web siteleri var. Ayıptır. Sorsanız biz büyük bir dünya markasıyız derler. İnanın bana Sideprensi Kadir abinin yaptığı tanıtımı 100 sene uğraşsalar yapamazlardı. İşte böyle, bir takım acizliklere ve senelerdir bir adım ileri gitmeyen garip bir vizyona sahip firmadır Hatsan. Ben tüm itirazlara, farklı fikirlere rağmen Mod 125'imi seviyorum ama Hatsan'ı firma olarak sevmiyorum, sevemiyorum. İsteseler çok güzel şeyler başarırlar buna eminim ama bizsiz hiçbirşey başaramazlar. Ne yazık ki farkında değiller. Ben Hatsan'ın yerinde olsam sırf kullanıcıların nabzını tutan bir eleman çalıştırırdım. En son web sitelerinde 400 kişiyi fabrika bünyesinde çalıştırdıkları yazıyordu. Az önce yanlış yazmıyayım tekrar sitelerine girip te bakayım dedim. Web siteleri "service unavailable" yazdı. Ah be, çok yazık. :)

    Mesaj 3 düzenlendi, son düzenleyen challenger ().

  • Nitro pistonlu modelleri bekliyorum, acaba hangi tüfekler nitro pistonlu üretilecek?


    mod 125 ve mod 125 sniper nitro pistonlu üretilecek

  • bence birazcık fazla dikkat ve özen, pratikte karşılaştığımız bir çok sorunu çözecektir. Tasarım hataları ve arge çalışmaları ise cevaplanacak sorular olabilir ama var olan modellerin işçilik kalitesi (civataların her atışta gevşemesi vb) kalite değil ahlak sorunudur.



    Yerli malını desteklemek, her çıkanı satınalmak değildir. Zaten bu konuda yeterince destek aldılar.


    sonuç olarak doğru yolda ilerliyorlar ama çok yavaş ilerliyorlar. biraz hızlanırlarsa yalnızca yükselen yerli piyasayı değil dünya piyasasını da ele geçirmek mümkündür.

  • Tasarım hataları ve arge çalışmaları ise cevaplanacak sorular olabilir ama var olan modellerin işçilik kalitesi (civataların her atışta gevşemesi vb) kalite değil ahlak sorunudur.

    :thumbup:

  • Nitronun pcp gibi sarsıntısız olduğunu düşünüyordum ama geçenlerde gördüm ki hiç de öyle değil.Benjamindi sanırım tüfek ve baya baya sarsıyordu.Yaylıya avantajı belki daha uzun süre daha stabil gidiyordur diye düşünüyorum... ;grin;

  • Ben ilerde bir hatsan almayı düşünürüm ama şu sıralar zihniyetlerini ıslah etmelerini bekliyorum ne de olsa doğru yoldalar.


    Bütün dünyada ürünün fiyatını etkileyen en büyük etken arge masraflarıdır, sanırım bunlarda o kadar önemli değil.