Tüpten gelen çınlama sesinin engellenmesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Yabancı bir forumda gördüm dikkatimi çekti.Marauder'lerde atış sırasında tüpten gelen çınlamayı kesmek için vinil denen malzemeden 5 cm kadar keserek rulo yapılmış halde tüpün içine sokuyorlar ve tüpün ortalarına kadar malzemeyi itiyorlar."Depinger" dedikleri bu basit işlemle çınlamanın tamamen kesildiğini iddia etmişler.Bu çınlamanın ses dışında başka olumsuzluğa yol açıp açmadığını bilmiyorum.Ben AA'da atış yaparken dikkatli dinledim benim tüfekten çınlama sesi gelmiyor.Farklı marka silahlarda böyle bir sorun yaşayan varsa belki işine yarayabilir.


    [Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/100329/temp/6vafffgj.jpg]

    FİLİNTALAR GRUBU

  • Taylan Bey kullanmış olduğunuz AA S410'da çınlama sesinin gelmemesi normal çünkü tarifini verdiğiniz parça silahın tüpünde mevcut.

    AnkFilİst Team



    Daisy Powerline 856 ,177 + Gamo 4x20 TV
    Weihrauch Hw 97k ,177 + Walther 3-9x40
    AirArms S410 SL XTRA ,22 + 6-24x50




    Corvus Corax'tan başka kuş tanımam

  • :thumbup:

    FİLİNTALAR GRUBU

  • Alaka gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Madem arıza sebe değilmiş, olsun hafif çınlasın artık. Saygılar.

  • Falcon a kardaş olarak yeni aldığım AA s410 full power modelde çınlama bende duyuyorum bende forumda bununla ilgili bir yazı arıyordum tesadüfen burayı gördüm.Böyle birşey mi yapmak lazım şimdi?

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • Ölçülendirilmiş bir resim olarak verilmesi mümkünmü acaba?Yada ilk mesajınızdaki malzemeyi nereden temin edebiliriz?
    Bire bir yapalım kullanalım :thumbup:
    Ayrıca güzel paylaşım için teşekkürler ;d;

    Evanix Blizzard
    Air arms s410 extra fac .22cal bolt action__NikkoStirling-(8.32x60)

  • AA'nın içindeki orjinal parçayı ölçülendirerek çizmeyi ne yazıkki yapamıyorum ama 3,5 cm boyunda bir tarafı kapalı içi boş bir silindir , kapalı tarafında ortada 3 mm lik bir delik var, çapı 2,6 mm , o ring'le birlikte 2,8 mm.Tüpün içine sıkı sıkıya geçiyor ve o ring tuttuğu için hareket etmiyor herhalde.
    Yabancı forumdan alıp koyduğum resimdeki malzemeye vinil demişler.Şeffaf kauçuk , lastik gibi birşey herhalde.Maksat bir şekilde tüpün iç yüzüne titreşimi emecek ve hareket etmeyecek bir şey koymak.

    FİLİNTALAR GRUBU