Farklı Markalarda Birden Fazla PCP Silahta kolay dolum

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Değerli arkadaşlar;
    Bu vesileyle öncelikle forumumuza üye siz değerli arkadaşlarımın ve tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.


    Malumunuz PCP silahlarımızın dolum uçları standart değil. Birden fazla ve farklı markalarda silaha sahip olan ve dolumu pompayla yapan bir kişinin iki adet pompasının mı olmasımı gerekir, veya her seferinde pompa üzerindeki dolum ucunu değiştirmesi mi gerekir? Her seferinde vidalanarak çıkarılıp takılan dolum ucunun deforme olması nedeniyle hava kaçakları meydana gelmez mi? Bunun pratik bir yolu yok mu?


    Hayırlı günler diler, saygılar sunarım...

    Daystate AirWolf MCT 0.22 & Hawke Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25 X 42 & Draeger 6L 300Bar

    Weihrauch HW98 0.177 & Hawke Varmint 6-24 X 44
    Weihrauch HW75 0.177 cal.

    Weihrauch HW45 0.177 cal.
    Bushnell Sport 850 Laser Rangefinder

    hasag.png

  • Resimlerde görüldüğü gibi Quick Connect Kit ler var. Size daha detaylı bilgileri Nighthawk verecektir, kendisi bu sistemleri kullanıyor.


    [Resim Engellendi: http://www.straightshooters.com/pcpitems/qfkitunhookedcareer.jpg]


    [Resim Engellendi: http://www.straightshooters.com/pcpitems/qfkitunhookedlogunfx.jpg]

  • Mmmmm. Böyle bir sistem aklıma gelmişti ama varlığından haberdar değildim.
    İlginize teşekkür ederim arkadaşlar.

    Daystate AirWolf MCT 0.22 & Hawke Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25 X 42 & Draeger 6L 300Bar

    Weihrauch HW98 0.177 & Hawke Varmint 6-24 X 44
    Weihrauch HW75 0.177 cal.

    Weihrauch HW45 0.177 cal.
    Bushnell Sport 850 Laser Rangefinder

    hasag.png

  • Bende aynı Quick Connect Kit'ten kullanıyorum ve çok memnunum.
    [Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100424/temp/f4zk84zr.jpg]
    Air Arms'ın dolum ucunu monte ettiğim parçayı çıkardığım zaman Benjamin'i doldurabiliyorum.Set'ten çıkan 2. ara bağlantı parçasına istenirse farklı bir dolum ucu daha takabilirim.Dolum aparatının hortumuna hiç dokunmadan , sök-tak yapmadan 3 farklı silahı doldurabilirsiniz.
    Ayrıca geçenlerde Mustafa bey dolum ucunun ilk çıkışına çok basit bir işlemle kısıtlayıcı takmıştı.Çok başarılı çalışıyor.300 bar kabusu bitti.Gene Yatagun'dan aldığım , yanılmıyorsam orjinaline göre 25 cm daha uzun olan ve bağlantı aparatına monte edilen yerde hortumu korumak için spiral yay bulunan yeni ürün dolumda ciddi kolaylık sağladı.

    FİLİNTALAR GRUBU

  • Birden fazla pcp kullananlar için muhteşem bir kolaylık ve bende bunun için araştırmalar yapıp en sonunda temin edebilme imkanını yakaladım böyle bir parçayıda herzaman temin edemeyeceğimden yedekleyerek kenara koydum dedimki gün gelir lazım olur. :)

    Evanix Blizzard
    Air arms s410 extra fac .22cal bolt action__NikkoStirling-(8.32x60)

  • Farklı markalarda değişik dolum uçlarından dolum yapıyorsanız bu kiti kesinlikle tavsiye ederim. Türkiye'de de aradım fakat 1/8 boyutta bulamadım en küçük 1/4 var bize olmuyor. Şu anda Ankara Team envanterinde benim sayemde 7 tane bu kitten mevcut. Ayrıca yanında gelen contalı pullar sayesinde kiti elle sıkıyorsunuz anahtara bile gerek yok (fx dolum aparatlarındaki gibi hortumlara ve dolum uçlarına) Kesinlikle fiyatını hak eden bir ürün. Eski kit sarıydı Foster marka idi, yenisinde akış sınırlandırıcısı var ve çelikten. İç kısımlarında sızdırmazlık için o ringler bulunuyor. Çok pratik ve güvenli. Ben şahsen 230 bar a kadar sızdırmazlıklarını kontrol ettim. Yanında bir de çelikten test tıpası var. Hem tozdan koruma amacıyla hem de hortum ya da dolum aparatındaki kaçakları kontrol için de kullanabiliyorsunuz. İmkanınız olursa dolum aparatı için toz kapağı da satılıyor, ondan da almanızı tavsiye ederim. Çantada taşırken kir toz ve yağdan uzak kalmış oluyor.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776