HW100 DE NELERE DİKKAT EDİLMELİ NELER YAPILMALI

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar hw 100 ile ilgili bilmediğim bazı noktalar var, bununla ilgili bilgi verirseniz memnun olurum.Ben hw100 u yenı ve sifir aldım,merak ettiğim noktalar şunlar,1.tufeğin havatupu 200 bar hava ile bırakılır ise bunun tupe yada tufeğe zararı olur mu, bununla ilgili bir basınç yada süre kısıtlaması var mı,2.sorum , silah uzerınde bazı orınglere sentetik gres uygulaması zarar verir mi ,bu silhlarda kullanırken ve bakım yapılırken neler yapılmalı nelere dikkat edilmelidir.Sentetik gres hıll pompalardada uygulanabilirmi veya bakım için hangi yağları önerirsiniz

  • sentetik gres,zaten oringleri yağlamada kullanılır,gönül rahatlığıyla bütün oring'lerde kullanabilirsin!(hem silah hem pompada)hw nin bakımı konusunda ise kullanıcı,tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olacaklardır.kazasız-belasız atışlar ;şrofls;.

  • arkadaşlar konu ile ilgili bilgi paylaşımı bekliyorum

  • Tüpü basınçlı bırakabilirsiniz. Isı kaynaklarından (kalorifer, güneş ışığı, yaz günü otomobil içi gibi) korumalısınız. Isı tüpün içindeki basıncın yükselmesine neden olur. Bence en güzeli 100-120 bar aralığında bırakmak. Tüpü boş bırakmamak gerekir. İçinde bir miktar basınç bulunmalı.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776