plastik enjeksiyon kalıbı sıcak yolluk ve hidrolik sisteme sahip
yeditepeli tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet haklısınız buda bu hafta içinde yaptığımız kalip
-
Hocam kalıp siparişi versek acaba uğraşıp yapar mısınız? Biliyorum bu kalıp işi çok zahmetli ve zor. Ölçü tutturmak ise bela. İsteyeceğiniz meblağ kesinlikle emeğinizi karşılamaz. Ancak ücret ne kadar istersiniz.
hocam bu kalıbi prototif olarak yaptım çok fazla onemsemedim .Dediğiniz yapılabilir ama önce pelletleri atış yaparak deneyip ondan sonra kalıp yapmak eğer ürün istikrarsız olursa sizinde işinize yaramaz
-
Abi helal olsun bence süper duruyor pelletler. Yapıp satmayı düşünürsen edit yapabilir misin 15-18 grain arası bullet saçma kullanmam gerek, benim namlu bol yapılmış jsbnin kafasını kesmiyor yivler. Bir de bulletleri neyden yapıyorsun hangi malzeme? Yumuşak mıdır?
evet malzeme jsb pellet kadar yumuşak ,görünüş olarak her çeşit tıp ve grainde pellet yapmak mümkün ama en azından 50 metreye atış yapıp grupman denemesi yapılması lazim
-
HPi hocam eğer iş seri üretime geçerse bu konuda çok daha farklı fikirlerimiz var bu tür kalıplarla sadece bireysel ürün elde edebilir
-
Elinize sağlık işçilik harika. her bir kalıp gözünü farklı yapmışsınız çeşitli tiplerde pelet elde etmek mi istediniz? keşke farklı kalıplarda aynı tip yapsaydınız daha pratik olurdu.
sizin yaptığınız kalıba bakarsak bu amatörce bir çalışma oldu sadece deneme amaçlı yaptım
-
- is arasinda deneme amacli yapmis oldugum dovme pelle kalibi ..ilk olmasina ragmen pellet olculeri oldukca hassas oldu.
-
hocam metrik 4 havsabasli civatanin olduğu yerde metrik 4 seduskur var 2 adet onlari sokup valf gurubunu dikkatli şekilde çekip çıkarın orda göreceksiniz ama tüpün bağlı olduğu 18/1 vidayida sokmeniz gerekecek
-
evet 3 'dende oring var ama dolum ucu hariç diğer oringler sabit olduğu için pek fazla deforme olmuyor. Namlu içi oringi soktuyseniz bence namluyu sokmenize gerek yok ama yinede siz bilirsiniz
-
Hocam tüp içi oring muhtemelen raduzsuz , köşeli oring yuvarlak değil inşallah sorun çıkarmaz Bir diğer konuda çekicin vurduğu valf sibobu da küçük bir iring var büyük ihtimal onunda değiştirmeniz gerekebilir çünkü en fazla çalışan oring o
-
hocam söz vermeyeyim ama elimde varsa ben size gönderirim ama asıl değişmesi gereken valf sibobu ve namlu içi oringi en çok çalışan o ikisi
-
hocam forumda Ottoman empire beyin kral punher pro modelinin sökümü ve incelenmesi var ona bakın nerdeyse evanixsin birebir aynisi takıldığınız bir nokta olursa size yardımcı olurum.
-
İthal markali bir tufegimde walf sibopu ile ilgili bir sorun cikmisti kendi ürettiği tüfekler olmamasına rağmen kral arms teknik servisten Mehmet bey gerek teknik gerek yedek parça anlamında bana tek kurus almadan üstelik yedek parçasını da göndererek yardımcı oldu .Buradan Mehmet beye teşekkürlerimi iletmeyi borç bilirim.
-
Çekicin vurduğu valf subabindaki en ufak dengesizlik yada ucundaki polikarbon malzemenin deforme olmasi veya subaba baskı yapan yayin yeterince baskı yapmamasi sonucu olabilir.ayni sorunu evanix marka tüfekte yasamistim basit şekilde hallettim
-
Elinize emeğimize sağlık gerçekten ustalık gerektiren iş cikarmisiniz
-
Bence bugüne kadar iç piyasadaki gorunus olarak en estetik tüfek bu olmus..özellik olarak regülatör,Lw namlu ,düşük ağırlık ve yüksek atış sayısı olsa bu tüfek yok satar.
-
Tufeginiz 11 veya 22 mm ray kanalına sahiptir ona Gore tercihte bulunun
-
hocam elinize emeğimize sağlık.
-
hocam elinize sağlık güzel görünüyor cilanin herhangi bir rengi varmi ve cilayi nerden temin ettiniz
-
hocam iş yeri büyükçekmece de oturdugum yerde Sultangazi civarı.