HakanKAĞAN adlı kullanıcının mesajları

    O oyunu bilmem ama, gitar çalmayı öğrenmek oyunla öğrenilecek kadar basit bir şey değildir; sabır, disiplin, bolca alıştırma ve yıllarca saç baş yolmak gereklidir. Ekteki gitar o fiyata fena değil ancak, ucuz etin yahnisi yavan olur. Hiç olmazsa Stagg marka bir elektro gitar alın, o fena değildir ancak fiyatı daha pahalıdır.

    ok ben parçalamadığım obje kalmadı derken kazayla vurmadım yani Tahribat denemeleri yaptım bir çok şey üzerinde. Sadece tek vukaatım ar6 ile attığım seken 30 grain solid pellet balkonda duran elektrik süpürgesini delmişti. Ev ahalisi ar6 yı bir daha evde görmek istemediğini söyleyince mecburen satmıştım

    Ben bu tür ev atışları için kütük kullanıyorum, saçma kütüğe saplanıp kalıyor. Zamanla vurulan yer kurşun yüzünden sertleşip saçmanın sekme ihtimali çıkarması durumunda da yeni kütük alıyorum. Evdeki saksıyı seken saçma yüzünden yanlışlıkla deldiğim günden beri formülüm bu :D

    Az buçuk nispet gibi olmuş :) Şaka bir yana, görünüşe göre çok güzel bir gün geçirmişsiniz, inşallah darısı başımıza diyelim. Tüfeği bakıma verdik, kısmetse haftaya alınca böyle bir etkinlik (bu kadar zevkli olmasa da) yapacağız. Gerçi bizde biraz da ateşli silah atışları da oluyor, umuyorum aynı zevki tadarız (karşımıza boz ayı falan çıkmazsa). g;$i

    Bence 8-32x56 modelinin faturası bul ver 8o aha benim dürbün buydu de , bence caiz günahıda yok 8o işlerini düzgün yapsalar kaybetmeselerdi :)

    Bence de Metehancım, akılları başlarına gelir de, işlerini düzgün yaparlar. Bu ne yahu, herkes şu kargo şirketlerinden muzdarip. Kırılacak eşya yazıyorsun paketin üstüne, it ölüsünü atar gibi atıyorlar paketleri. İnşallah bulunur kargon, inşallah ta sağlam bulunur. Bulunduğunda da kontrol etmeden de alma, çünkü bırakıp kaçıyorlar kırık falan varsa işin içinden sıyrılsınlar diye. Kaçtır başımıza geliyor böyle şeyler.

    Bu vatanın ne şartlarda neler pahasına kazanıldığına sadece küçücük bir örnek, yaşayarak-ibret alarak-hüzünlenerek okudum. Her fırsatta öğrencilerime anlattığım örneklere bir yenisi daha eklenmiş oldu. Allah bu vatanın bu milletin bekaasını daim eylesin, iç-dış düşmanlarımıza fırsat vermesin, bize de son zamanlarda kaybetmeye yüz tutmuş Kuva-i Milliye ruhunu ve mücadele azmini geri kazandırsın. Paylaşımda bulunanların elleri dert görmesin.

    Adem usta, öncelikle tüfek hayırlı uğurlu olsun, Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin. Şarjör takmanın kolay yolu varmış, youtube'da videosunu izlemiştim. Kurma kolu hafif çekilirken takılıyordu galiba emin değilim. videoya bakmak lazım.

    Bu solid pelletler mod 125 te kullanılabilir mi yoksa sadece pcp ler için mi bende merak ediyorum. Selamlar.

    Bu saçma türleri çok ağır olduğu için, magnum sınıfı bile olsa yaylılarda kısa mesafelerde (60 metre civarı) kullanılabiliyor, çünkü yaylı tüfeklerin gücü itiş için yetersiz kalıyor. Pcplerde ise uzak mesafelerde bile kullanılabiliyor, silahın gücünden dolayı. Yaylılarda kullanılamaz diye bir şey yok tabi ki, rüzgar vb gibi etkenlerden daha az etkilenmesi dolayısıyla isabeti daha verimli oluyor. Bence kullanın, bu mesafelerde tahribatını deneyimleyin, tahribatı hoşunuza gidebilir. Ancak uzak mesafelerde verim beklememelisiniz.

    Arkadaslar Merhaba,


    İzninizle namlu temizligi konusuna kisa bir ek yapmak istiyorum
    4,5 namluda wd 40 ile islatilmis ucu pamuklu kulak copunu kullaniyorum once islak sonra kuru
    Oldukca pratik oluyor .


    Saygilarimla.

    Abi, wd40 ile namlu içi temizlik yaparsanız, namlu içi oringlere zarar verebilirsiniz çünkü oringlerde aşındırma vb. yapabilir. Tavsiyem, Ballistol kullanmanızdır. Wd40'ı dış yüzeylerde kullanabilirsiniz ancak, doğrudan püskürtmeyin, bir beze püskürtüp öyle silin ve kuru bir bezle kurulayın. Ben namlu içi temizliği için önce plastik fırça uçlu harbiyle 1-2 kez giriş-çıkış yapıyorum, ardından gözlük temizleme bezlerine benzer kalıntı bırakmayan bir bez kullanıyorum, namlu içinde çok da rahat geçmeyecek şekilde kesip bir uçtan diğerine doğru çıkartıyorum. 4-5 kez tekrarladıktan sonra tertemiz oluyor. Saygılarımla.

    Size de iyi bayramlar, teşekkür ederim dilekleriniz için. Oringleri av bayilerinde bulmanız mümkün, ama bakım zamanı geldiğinde Hatsana gönderin derim şahsen. Onlar genel bakımını yapar, gereken tüm parçaları değiştirir ve size ilk aldığınız günkü gibi yollarlar. Hatsana mesaj atmanız ve kargonun içine yapılmasını istediğiniz şeylerin listesini, isim,adres ve telefonunuzu yazmanız yeterli. En kısa zamanda genel bakımı yapıp size yollarlar.

    Estağfurullah, yardımcı olabiliyorsam, ne mutlu bana. :) Açıkçası, bipod hakkında pek bilgim yok, şimdiye kadar kullanmadım çünkü. Ancak Harris bipodların iyi olduklarını biliyorum. Ama Türkiye'de bulunabilir mi bilmem, fiyatları da çok. Hatsanın kızaklı bipodları var, fena görünmüyor. Hem, kundağın altındaki kızağa da uyumlu. Bir bakın isterseniz, fiyatı da uygun. A.rmer'ın sitesinde vardı yanılmıyorsam.