acton tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Darbe lisanslı dürbünler hangileridir. Ne tercih edilmelidir. Yatagun dampa 125 tl + dürbüne nekadar bütçe ayrılmalıdır. kaç grain hangi marka saçma kullanmalıyım. Gez ayarı yapıyorum fakat ayar tutmuyor illaki oynuyor. Dürbün stobunda çift civata vardı. Biri düştü bu civatayı nasıl nerden temin edebilirim. Kaç numaradır.

    Cevabınız için teşekkürler. Sorularımın hepsine yanıt alamadım. Diğer arkadaşlarında cevaplarına ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

    Selamun Aleyküm arkadaşlar. Hatsan edge aldım 5,5 cal. nasıldır?kul lanan var mı? saçma hangi marka alayım?
    500 kadar saçma attım. Gez, oynadı.dürbün stobunda çift vida vardı galiba tamda hatırlamıyorum bir tanesi düşmüş sıktım eve gelince, bira-sodaşiş esi vs. kırdım 20-30 metreden. menzili nedir bu tüfeğin. Birde bu gövde üzerinde hasan edge yazıyor. striker yazmıyor hatsanın sitesinde de yeni model hatsan edge striker yazıyo ikisi aynı tüfek mi.
    dürbün takarsam dampa almam gerektiğini öğrendim sizlerden fakat arkadaşlar darbe lisanslı dürbünden bahsetmişler hangisi bu dürbünler nerden anlarım darbe lisanslı olduğunu. bende crosman havalı tabanca da var 4,5 cal ata ata yiv set kalmadı. havalı tüfeğin namlu ömrü nasıldır.
    yardımcı olursanız sevinirim tekrar selamlar...