Yamaha tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. be sfp dürbün almaya karar verdim 3x18x50 veya benzer bir dürbün ama ffp yerine sfp alacağım ilginize teşekkürler.
ankebut47 arkadaşımız vector optics Everest 3-18x50SFP Gen II satıyor sıfır ürün bir göz at istersen belki istediğin gibidir kardeş.
-
-
Hocam iyi çalışmalar ben aslında vector optic 6x24x50 sf düşünüyordum effecto px5 için bu konuda deneyim sahibi varsa fikir verebilirmi kararsız kaldım. bende istanbulda yaşıyorum ve elden almak isterim sonuç olarak 2.el dürbün
deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba hocam benim sattığım dürbün size uyar rahatlıla kullanabilirsiniz 250 300 metre üzerine atış yapacaksanız no limit ayak almanız gerekir ben vector optics dürbünde kullandım fakat bu dürbünün lens kalitesi ve netliği hiçbirinde yok bakmak isterseniz buyrun müsait bir günde gelip bakın.
Ayrıca 4.5x yakın için hızlı atışlarda ideal 6x ile hedefi biraz ararsınız bendeki dürbnün bakış açısı çok geniş baktığınız anda anında hedefi bulursunuz 18x tede artıkıl resimde göründüğü gibi tam açılıyor.
-
-
-
E oda var tabi onu nasıl hallediyorlar oda ayrı bi başlık konusu 🤔
Onu sen yapamazsın fabrikada basınçlı odalarda nitrojen yada azot basıyorlar açtığın an bu gaz gider ve zaman içerisinde dürbünün lensleri gittikçe buğulanır çok dandik dürbünlerde bastıklarını sanmıyorum fakat ortalama iyi bir dürbüne bu gaz kesinlikle olur birde artıkıl düz artı şeklindeyse uydurabilrisin şekli şemali varsa mildotları falan onu yapman imkansız bişey cama kazılı değilse koptumu işi bitti demektir ben hazır artıkıl satıldığını hiç görmedim.
-
Selam hocam bundan alacak olsak böyle ince uzun kurşunu nerden buluruz nasıl satın alabiliriz hazır satan bir yer varmı ve kaç mm olması gerekir prese attığınız kurşunlarıda sizmi döktünüz
-
Bende ince bakır telden yapmıştım🤭
yıllar önce bende aynısını yaptım ta 90 lı yılların sounda dandik ince bir dürbünüm vardı
meraktan açıp içindeki teli yanlışlıkla kopardım
-
fiyatına göre efsane dürbün alana hayırlı olsun şimdiden.
-
Kalite gittikçe kötüleşiyor rezalet verilen paralara yazık vallahi bunun markası nedir hocam yazarsanız bizde uzak duralım.
-
selam hocam senin gönderdiğin likteki dürbünlerin göz mesafesi aşağı yukarı aynı veyron 90-85 mm everest 95-92 mm fakat veyronun göz merceğine giden tüpünün boyu diğer dürbünlerden daha kısa zaten üretim amacı kompak olması için reximax gen2 nin pikatini rayı tüfeğin tam ortasnda denedilerdemi boyu yetmez dediler bilmiyorum fakat dürbünü en geriye alırsa bana yeter gibi geliyor ben türkbulda kullandım zaten bulpup olduğu için bana sorunsuz oluyordu.Veyron güzel kompak bir dürbün fakat tam boy dürbünler genelde daha net oluyor 100 200 gramdan kaçma başka bişey bak derim.
-
selam hocam veyronum vardı 4x16 olan ffp birkaç ay önce sattım dürbün hafif ufak kompak bir dürbün taretleri falan çok güzel lensleride orta seviye iş görür net parasına göre iyi bir dürbün fakat 4x te artıkıl çok zor görünüyordu 6x ile 8x te netleşiyordu.Everest modeli iyi diye duymuştum ama getirtebilirsen orion-pro-max-4-16x44-hd sfp bu modeli getirt derim piyasada kalmadı baya araştırdım güzel bir dürbün olduğuna eminim gelirse bi ara almayı düşnüyorum.
-
-
Swamp ı denemedim yeni bi marka fakat vectorla victoptics iyi marka kardeş birçok modelini kullandım kullanıyorum memnunum
-
Pcp ye takmayacaksan kırmalı tüfekte kullanacaksan hawkenin 32 obrjektif lensli dürbünlerine bak diğerleri genelde ayar bozar başka marka bakacaksan da ufak lensli bak.
-
-
Optik kalitesi inanılmaz derecede güzel ve nettir uçtan uca en ufak bir bulanıklık yok kristal netliğinde.
resimdeki görüntü galaxy m52 ile çekildi gözle bakarken çok çok daha nettir.
Fpp özelliklidir
Kutu içeriği bal peteği güneşlik lens kapakları ceptelefonu kamera kayıt aparatı.
sadece istanbul içi leden teslim gelip görüp alabilirsiniz.
Fiyat :11000
-