Yamaha tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Satılık Victoptics C1 4x32 yada Chevron nişangahlı acog clonu 4x prizma bir dürbün arıyorum nişangahının ok şeklinde olması önemli örnek resim ektedir satıcı bir arkadaş varsa iletişime geçsin lütfen

chevron redicle nişangah

Yayın arkasını besledim ama modlamak yerine daha güçlü olan BT 65 SB elite lw aldım solidleri onla deniyecem ve dediğin gibi hastanı stetskur vidasiyla güçlendirmek biraz daha kolay

ben haftaya deniycem içindeki setskur vidası 20mm uzunluğundaydı 30 mm yaptım hem çekice birkaç gram daha bindi hemde daha fazla gerildi yay bakalım ne olacak bende hatsan nova düşündüyorum bu aralar güç için ama bt 65 daha güçlü sanırım yada yeni model bişeylerin gelmesini bekliycem.

youtube da bir adam jumboyu baya güçlendirmiş hava ayarını iptal etmiş ve namlu hava deliğinide büyütmüş valflede oynamış baya tantanası var yani fakat çok güzel tüfek orta güç için harika

Evet çift tüple geliyor çok büyük avantaj bu spotonun pelletlerini seviyor bu yanı güzel 18-22-26 grain güzel grupman var gücü 18 grain için 850 FPS ben çekiç yayına küçük bir parça ekleyip 950 FPS alıyorum gücü gayet keyifli benim için regülatörü yok ama büyük tüp hacmi regülatörlü gibi atıyor

çekicemi parça ekledin yayamı ben yayın ayarını gererek 18.13 leri 950 fps ye çıkardım jumboda öyle bir ayar vidası varmı içinde alyanı çeviriyosun hatsanda geçen günde çekiçteki boşluğa bir parça ağarlık ekledim adam daha hızını deneyemedim mutemelen daha fazla arttı boşa sıkınca basıncı sesi baya arttı yakında atışa gidip hızını deniycem bakalım.

Spoton 4.5 mm dome

4.5 mm spotone dome kutusundan çıkan pelletler
    Hiçbirisi birbirinin aynısı değil çok kötüler. Grupmanlarını söylemeye bile gerek yok
    Spoton pars 5.5 mm de JSB den sonra benim tüfeğin en iyi attığı pellet olmasına rağmen 4.5 mm de böyle pelletler çıkması beni baya şaşırttı

çok ciddi bozuklar 5.5 26 grainler bunalardan da beterdi yarın yine atışa gidicez çekme şansım olursa çekerim bu arada SpotOn Uppercut Solid 4.5mm 15Grn kullanan varmı hiç nasıl denedinizmi merak ediyorum.

Aslında ben şunu fark ettim 18,13 parsın rengi koyu olan namluya zorlanmadan giriyor,rengi açık olan çok zor giriyor demekki rengi açık olanın çapı biraz daha büyük.ve rengi koyu olanın gurupmanı açık olandan daha iyi

olabilir dikkat etmedim hiç rengine benimkilere bakıcam birazdan

Herkese iyi günler victoptics'in iki modeli arasında kaldım acaba kullananlar varsa yada bilgisi olan arkadaşlar yorum belirtirse sevinirim hangisini alayım acaba

1-Victoptics S6 1-6x24 SFP Tüfek Dürbünü OPSL-22

2-Victoptics S4 1.5-6X28

ikisi arasında fiyat farkı yaklaşık 2100 TL

Selam hocam Victoptics S4 1.5-6X28 bu dürbünü bende merak ettim eğer alırsan bizide bilgilendirirsen sevinirim bunla ilgili nerdeyse hiç bir video fotoğraf veya bilgi yok internette

selam üstad bir hafta önce kolay avdan uygun fiyata 4 kutu spoton pars 18.13gr olanından aldım kesimleri çok iyi duruyor henüz atış yapmadım.ilk fırsatta grupman atarım buraya. spoton pars spoton pars 18.13 gr

selam hocam bak bakalım nasıl çıkacak merak ettim benim eskiler duruyo gayet iyiler belkide kalıpların bazıları sorunlu bazıları sorunsuzdur kalite kontrol çok düşük yani iyi çıksa bile almaya korkar olduk çöp oluyo resmen.

bir dönem jsb 18.13 çok kullandım ozamanlar spotonunda 18.13 leri yeni çıkmıştı ikisi arasında grupman testi yaptım gerçekten nerdeyse aynı derecede iyi grupman çıkmıştı bende toplu 18.13 spoton söyledim birdahada jsb almadım hem fiyatından dolayı hemde nerdeyse aynı grupmanı yaptığım için gerek görmedim.Üç yıldan fazla süredir de atış yapmıyordum bu sene yeniden başladık fakat görünüşe göre spoton 18.13 leride bozmuşlar ben sadece solidleri bozdular sanıyodum bütün spoton modelleri bozulmuş malesef.

resim 2019 yılına ait sıfırlarken denediğim grupman testi bu şekildeydi jsb yine bir tık daha iyi fakat fiyatına göre spotonlarda çok iyiydi. 20190912_203132

Bu markanın optikleri F/P ürün olarak inceliyor yabancı yayıncılar. Tabi bizzat gözümle görmedim incelemedim. Ne kadar dayanır bilemem ama fiyatına göre verdikleri güzel.

https://www.hilalav.com.tr/kategori/swamp-deer

bu markayı bende merak ediyorum SWAMP DEER TK PRO 1.2-6X24IR şu model ilgimi çekti fakat çok bilgi bulamadım genelde sağa sola tutup kamerayla çekip reklam yapmışlar yeni bi marka sanırım.

Shock solidlerde 18 grainlık oluyormu ben piyasada 24lükleri gördüm ağır gelir diye almadım birde magnum hollow predatör gibi modelleri varmı

shock solid en düşük 20 grain 5.5 mm de son kalanıda biz aldık arkadaşla aksu avdan başka yerde görmedim hilal avda bitmişti zaten.hollowpoint shockların hepsi.