daciabmw adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar başıma gelen bir olayı anlatayım bende bunu uyguladım ve başarılı oldum.Arkadaşlarımdan birinde mod 125 vardı ve bir türlü sıfırlama yapamıyorduk.Tüfeğin üzerindeki dürbünü dampa ayakla sabitledik.Ama türretleri ne kadar sona çevirsekte sola sıfırlama yapamıyorduk.Tüfeği tamamen söktüm.Tüfeği gövdesini masanın yanına yerleştirip kumpasla namlu ile masa arasındaki farkı (dibini ,ortasınıve ucunu ölçerek) ölçtüm.(masa kenarı iki katlı mdf den yapılmış,ve kaplanmıştı, çelik cetvelle kontrol ettiğimizde herhangi bir hata yoktu) .Yani gövdeyi sabitleyerek namlunun üzerine (namlu ceketi gibi) bir metal boru geçirerek farkı sıfırlamaya çalıştım.Tekrar aynı yere sabitleyerek ölçüp düzeltmeye çalıştım. Tüfeği topladım.Daha sonra dürbünü tüfeğe sabitleyip sıfırlama yaptık . Turretlerle yaklaşı 4-5 tıkla sıfırladık.Arkadaşım benden daha iyi bir nişancı olduğu için dürbünle 25 m den pet şişe kapağını vurdu. Böyle anlatacağım aklıma gelseydi resimlerdim.Bu olayı Ankara da sanayide kendisine dinazor diye tabir eden bir abimiz vardı ondan görmüştüm,Yalnız ben pahalı tüfeklerde bunu deneyemem,cesareti olan arkadaşlara fikir vermesi açısından anlattım.

    Arkadaşlar proje tam nalmıyla bitti sayılır.mod 25 süperchargerı orjinal haliyle,arpacık ve gezin işlenmiş haliyle,M4 tutacak ve m4 arpacık haliyle , birde red dot takarak 4 farklı modda kullanabiliyorum.Erken bitirebilseydim sıfırlamasınıda yapacaktım ama yetişmedi.


    [Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img854/825/24032013213544.th.png] arpacık ve gezin işlenmiş hali,


    [Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img15/3267/24032013213638.th.png] M4 arpacık ve m4 tutucak monte hali,


    [Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img547/80/24032013213737.th.png] M4 arpacığın montajlanmış hali,


    [Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img248/6559/dscf1068e.th.jpg] gezin işlenmiş hali,Bu yapılan herşeyi birkaç vida sıkılması veya takılması ile gerçekleştirebiliyorum.Burada hatsan çalışanlarının hakkınıda vermek lazım ilk başlangıcım arpacıkta düşündükleri olayla başladı,naçizane bu tabancayı murat 131 e benzettim her türlü modlamaya uygun.Bilmem katılırmısınız?

    Sayın Borris1986 ,arkadaşların söylediğine katılıyorum.Zoraki de kullandım hem sessiz ,tepmesiz ve atış imkanı daha kolay.Yalnız pompalamak gerekiyor.oda bazı arkadaşlarımın hoşuna gitmemişti onuda belirtmek isterim.Mod 25 i kurmak biraz daha kolay ama kol kası gerektiriyor.Tek kurma tek atış ,4 pompa 1 atış aynı etki.20 metreye kadar oldukça etkili,20-30 metre arası sizin yeteneğinize bağlı.30 m üzeri havalar düzelmediği için deneyemedim.Adalya (Hasan)arkadaşıma katılıyorum biraz bekleyip mod 25 süpertact modeli çıkınca almanız bu işten zevkalmanız açısından önemli.Benim fikrim böyle.Bütçenize bağlı tabii.

    Teşekkür ederim arkadaşlar,süpertact tan esinlenmedim desem yalan olur.Yalnız benim projeyi, eklemeler ve çıkarmalarla değişik olarak kullanma imkanım var.Bu benim için büyük bir fark.bilmiyorum doğrumu düşünüyorum.Tabii farklı fikirlerinizide bekliyorum. İlginize teşekkürler.

    Arkadaşlar daha önce sitedeki arkadaşlardan fikirde alarak bir süpercharger aldım.Elime ulaştığında bir tabancadan çok küçük bir tüfek gibi geldi.Biraz ağır ve bayağı kuvvetliydi.Bende biraz modlamayı denedim.öncelikle arpacığı söktüm m4 vidayı incelterek (yaklaşık 1 mm ye indirdim)Sonra ise geze bir parça ekleyerek tam ortasına demir testeresi ağzı ile kesik attım.Yani geze ufak bir şekil verdim.Daha sonra ise başka bir siteden bu proje için ayarladığım M4 dipcik ve M4 taşıma aparatını monte etmeyi denedim.Bu işlemler tamamen vidalama yöntemi ile uygulandı.Yani orjinalliğini bozmadan yaptım .Resimlerini yüklemeye çalışacağım.Proje tam anlamıyla bitmedi ama şimdilik fikirlerinizi almak için yayınlamayı düşündüm.Tabancayı orjinal haliyle ,arpacık ve gezin işlenmiş haliyle ve m4 taşıma kolu ve m4 arpacıkla 3 farklı varyasyonla kullanabiliyorum.Farlı fikirleri olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum.


    [Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img191/3029/sonoqa.th.jpg] projeyi tamamlayınca böyle olacak


    [Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img266/4571/a093x.th.jpg] arpacığın işlenmiş hali ,geze yapılan uygulamayı bir türlü yükleyemedim,


    [Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img407/1371/a102g.th.jpg] dipciğin uygulanmış hali kapalı iken


    [Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img801/9097/a092.th.jpg] dipciğin açık hali.

    Arkadaşlar,yakın bir abimizde 5.5 lik Zoraki ultra var.Hali hazırda rahatlıkla kullanabiliyorum. Zorakiye hiçbir sözüm yok.Alternatif arıyorum.Sözünde durursa bir bayii arkadaştan söz aldım mod 25 süpercharger için Ankara'ya gidebilrsem alacağım.Arkadaş bayağı iyi bir fiyat çekti.Bunu alıp biraz üzerinde modifiye düşünüyorum.İnşallah başarabilirsem burada yayınlamayı düşünüyorum.İlgilendiğiniz için teşekkürler.

    Ürün açıklamalarında Alman mühedislik ve dizayn yazıyor.Sanırsam beni yanıltan o oldu.Bunula hatsan mod 25 süpercharger arasında kalmıştım fiyatları birbirine yakın diye.

    Arkadaşlar namludan kırmalı bir havalı tabanca arıyordum,ve bir bayiide SMK Beeman P 17 pneumatic.177 model buldum.Fiyatı 177 tl.Bana ilginç bir görüntü hatırlattı Weihrauch HW-40 PCA Havalı Tabanca ile aynı bunun fiyatı ise 435 tl .Yani iki katından fazla.Ama görüntü olarak aynı.Ben karar veremedim arkadaşlar bu konuda bilgisi olup yardımcı olacak olursa sevinirim.


    http://avcity.com/?urun-7064-S…AN-P17-PNEUMATIC-177.html