daciabmw adlı kullanıcının mesajları

    Hocam yanlış anlamazsanız bu adı geçen emektar nedir? markası?tipi?pcp mi kırma borulu mu?Bunları da yazarsanız yardımcı olmak isteyenler çıkacaktır.

    Arkadaşlar biraz önce ulusal kanalların birinde içimizden biri olmadığına inanmak istediğim bir arkadaş parkta pcp tüfekle kuş avlayıp topluyor.Umarım yanlış görmüşümdür.Bu tür hareketler hobimizin geleceğini tehlikeye atacak sonuçlar doğuracaktır. Lütfen biraz dikkat edelim.

    Arkadaşlar bugün fırsat olunca çakı gibi asker Metehanı ziyarete gittim.Sizlere bol bol selam söyledi.Durumu iyiymiş.Kamuflajlarla (zaten boyu da uzun olunca ) dev gibi aslan parçası olmuş.10 güne kadar Sivas taymış.Resimleri atmaya çalıştım ama albümlere yükleyebildim.Moderatör arkadaşlar bu konunun altına ekleyebilirlerse sevinirim.

    mahmutoğlu av ılgaz da ben görev gereği bazı ürünleri elden alıyorum.ilgili arkadaşlar.Ama int den işlem yapmadım.Önce tlf ile görüşün derim.

    Arkadaşlar biliyorsunuz ki zorakiye modlama sayısız kereler denendi.Daha önce birkaç defa da ben de denedim oldukça başarılı denemelerdi.Şimdi bir deneme daha yaptım .Umarım beğenirsiniz.Öncelikle tesadüfen bir av bayiinde gördüğüm katlanır kundak almakla işe başladım.Sonra bunu zorakiye nasıl adapte ederim diye düşünürken daha öncede denediğim usulle monte ettim.Sadece üzerindeki çap 5 mm pimleri çıkarıp yerine ayarladığım aparatı taktım .Bu işlem 5 dk bile almıyor.Sonra yine bu site de Emre Beyin sattığı katlanır m4 gez takımını monte etmeyi düşünerek satın aldım.(Kendisine teşekkür ederim) .Osman Beyin gönderdiği 22 mm aparatları da yerlerine monte ederek benim açımdan harika bir görüntüye ve atış kabiliyetine sahip bir ürün ortaya çıktı.Boya ve biraz makyaj gerekiyor,kaportacı arkadaşım var ona uğradım şuan işleri çok yoğunmuş havada soğuk olması sebebiyle biraz ekti gibi.Tabi boya ve makyajdan sonra daha güzel görüneceğini düşünüyorum.Tabanca resimlerde de görüldüğü gibi kutusuna tam olarak sığabiliyor.Zamanla sizlerden gelen öneriler doğrultusunda yeni iyileştirmeler yapabilirim.
    Ben zorakiyi nedense tek tabanca olarak hiç düşünmedim.Bu yüzden 4,5 mm, 5,5 mm boru, kundak , dürbün,pointer.m4 gez seti,moderatör ekleyerek bilmem kaç şekilde kullandığım multiplayer bir hobi arkadaşı.



    Ranger -Kariyer-eşrefoğlu- uzkon gibi modelleri gördüm ama hiçbir tüfeği elime alarak bakma şansım olamadı.Yalnız bizim amacımız av olmadığı için ranger 36 cal daha mantıklı geliyor.Malum elimizde safir t 14 olması sebebiyle aynı cal olması avantaj gibi düşünüyoruz.

    Arkadaşlar, çok yakın bir arkadaşımla beraber benim safir t 14 atışa gidince heveslendi.Ama ona bullpup almayı düşünüyoruz.Bütçemiz 2000 lira civarında .Ateşli ile çok fazla deneyimim olmadığı için tecrübeli hobidaşlardan tavsiye istiyorum.Kalibre olarak 36-20 .İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

    Hocam yanlış anlamazsanız birşey soracağım.Askerde de birkaç arkadaş vardı sağ eliyle tutup sol gözle nişan alıyordu ve nişancılıkları biri hariç bayağı iyiydi.Bunu siz özellikle mi yapıyorsunuz yoksa alışkanlık mı?