zaferrr tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

arkadaşlar uzun zamandan beri hatsan kullanıyorum, yalnız 4 senedir hiç silah almadım geçen bitane almaya karar verdim ve araştırdım mod 70 almaya karar verdim. Yalnız silah ilk atışlarda biraz kararsız gibiydi sonra yavaş yavaş oturdu derken ertesi gün elime aldığımda yeniden ayarsız atışlar segiledi ben de silahı geri verdim başka bir mod 70 verdiler bunun yiv takımı diğerine göre daha iyi gözüküyordu ilk atışlar sarsıntıdan dolayı biraz sıkıntılıydı ama sonra normale döndü yalnız bugün atarken silahın yavaş yavaş sağa meğillendiğini fark ettim (atışlarım ortalama 40- 50 m pellet kutusuna )ve yakın atış yaptım sonuç nokta atışı ama tekrar uzğa attım destekli atişla yine bir meğil vardı rüzgar diye düşündüş ama rüzgar ters yöne esiyor ve kuvvetli değildi sizce sorun ne olabilir?Teşkkürler