pritt68 adlı kullanıcının mesajları

    arkadaşlar size bir şey danışacağım. Hafta sonu mod 125 aldım. Dürbünü daha sonra takacağım.


    Aklıma şu geldi. dürbünü sabitlemek için üzerine daha başka bir yatak yaptırsam aceba iş görürmü. Bunu çok ciddi düşünüyorum.


    Birde 20-25 metrede dürbünsüz küçük meyve suyu kutusunu rahat vuruyorum. ve bunda 2-3 santim her defasında sola kayma oluyo. aceba bu pelletten olabilirmi. 60 metrede bayağı farkediyo. bu saçmadan olabilirmi. kalitesiz bir saçma kullandım çünkü.

    hoş geldin aramıza kardeş bende aksaray lıyım ismim kadir..benim sana sormak isdediğim bu havalı tüfek sevdası öncelerden varmı idi yoksa bu işde yenimisin?( pirrt68 profilinde bayan gözüküyorsun sanırım herhalde yanlış işaretlemişsindir)



    h.b. Aksaraylı:) Ben daha çok ben daha önce huğlu otomatik kullanıyordum fakat birde havalım olsun istedim. zaten av yapmayacağım. Havalı ile av yasak.


    Arkadaşlar bu tüfeği ben dürbünlü olması ve fiyatının bütçeme uygun olması nedeniyle alıyorum. Bu tüfek hakkında birçok iyi ve kötü yönler ortaya atılmış. heralde ben bunu ancak silahı alınca anlayabileceğim. Bazıları tüfek çok güzel diye tavsiye etmekte. bazılarına göre ise işe yaramaz.Alkamadım gitti. Aksaraylı bari sen bana yardımcı ol.:D


    Arkadaşlar birde beni kandıran bu tüfeğin dürbünü.. Diğer modellerede baktım ama hem pahalı hem dürbün yok.

    Arkadaşlar bu silahı bilmeyen yoktur heralde Mod 125. ben bile bildiğime göre. :D şaka bir yana ben aranıza yeni katıldım. Havalı tüfekler hakkındada bir bilgim yok. Ama bir tüfek almak istiyorum. 200 veya 230 ytl kadar bir bütçe ayırabilirim bunun için. Hatsan mod 125 te bu fiyatta aşağı yukarı. bayi bana 250 YTL fiyat çekti ama pazarlık yapmadım. ve bu silah hakında sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.


    1- Bu silahın dürbününün pekte işe yaramadığı ve tüfek üerinde sabitlenemediği söylenmekte bu doğrumu?


    2- fiyat olarak uygunmu?


    3- Mod 125 in eski modeli yeni modeli diye bir söylenti var. Bu ikisini nasıl ayırt edeceğim?


    lütfen yardımcı olun.