Hypernos3 adlı kullanıcının mesajları

    Sanırım yanlış anlaşıldım :) Büyük hacimli motor kaygım yok. Sadece racing replica tipindeki motorların küçük hacimlilerini beğenmiyorum. O yüzden cbr 125 ya da cbr 250 tipindeki motorları istemiyorum demiştim :) Dediğiniz gibi güçlü motorlar korkutucu geliyor şu an için. Tvs apache'leri bir inceleyeyim o zaman. Gözümle görürsem kafama yatması daha kolay olur :)


    :thumbup:

    güzel kardeşim nacizane tavsiyem tecrüben az ise tvs apache ya da cbr125.şöyle ki motosiklette düşerek tecrübe edinirsin. senin için şuanda 250 cc segmenti yedek parca olarak cebini yakar. Hele ki honda daha cok yakar.Gazı acarsın elin ayağın dolanır.Motosikleti tam olarak tanımayan bırısı ıcın 250 cc cok rahat Allah muhafaza ölüm getirebilir. tavsiyem ikinci el bi tvs apache alman. kendim şuanda onu kullanıyorum. başlangıc seviyesi için performansı dudak ucuklatır. yok ben 250 cc yle başlarım düşerim kalkarım parcasını öderim param var dersen. pulsar inazuma gt250 cbf250 ve cbr250. Bunlar naked. R serisi istiyosan kawa ninja 250r honda cbr250. Sym yi önermiyorum ev sahibim aldı. 1k km yapıp sattı. işçilik performans kalite olarak gerçekten kötü bi motor. parayı çöpe atmanı istemem. Ama eminim ne deseler boş gelir şuanda. Gönlündeki motoru al kardesim :) ama tavsiyeleri göz önünde bulundurmalısın :)

    Kardesim selamlar,bende bu motosiklet isine 2011 yilinda sifir beyaz bi kawasaki ninja250r la basladim,toplam butceni biraz artirabilirsen mukemmel bir secim olucaktir,ninjami tek sezon kullandim ve toplamda 20 k km yapip sattim,sonra 3 ay motorsuzlugun ardindan 2007 mod. Cbr 600f alarak motosiklete devam ettim,su anda Kocaelinde buyuk bi grubumuz var,bajaj alan 5 kisi var cokta memnunlar,sana tavsiyem bir bayide ustune oturman,imkanin varsa test etmendir...ekipman icin ayirdigin butce oldukca yeterli,cogu bilincsiz kullanici senin butcenin ceyregiyle bu ise girmeye kalkisiyor,erkenden hevesleri geciyor :) Ekipman veya motor konusunda elimden geldigince yardimci olurum tekrardan hayirlisi olsun...


    . Öncelikle selamlar. kardeşim seni şuanda çok iyi anlıyorum. Her ne kadar 250 cc başlangıc motoru dense de tavsiyem 125-150 cc bi motosikletle başlaman. Eğer motosikleti araç olarak değilde kendinden bi parca olarak görenlerdensen 1 sezonda sana 150cc ye kadar olan motosıkletler yetmıycektır. Şimdi gelelim soruna. Pulsar 200 ns. Henüz Türkiyeye yeni bi adım atmış olsada eskilerini biliyoruz deyim yerindeyse Taş dedikleri motorlardandır. fiyat yakıt performans olarak sıfırlarına göre çok hesaplı. fakat tavsiyem sıfır almaman.Sadece pulsar değil her markada özellikle alt segmentte 2.el almandır. Yukarıda belirttigim gibi motosıklet bi sevdaysa eger degıstırırsın ve bu yuzden zarar etmenı ıstemem. Pulsarı alabilirsin en fazla 1 sene parca sıkıntın olur o da ahım şahım degıl sadece biraz fazla beklersın dıgerlerıne gore. Ki alırsan kesinlikle o lastiklerle olmaz. bi 250-300 tl daha ekle o fiyata. Şimdi gelelim diğer marka tavsiyesine. Yukarıdaki arkadasımın da belırtmesı uzerıne (tecrüben varsa) biraz daha koy al bi ninja arkana bakma. çift silindir olması sebebiyle yakıt biraz artar ama öyle daglar gelmesin aklına. Ben cbr tavsiye etmiyorum cünkü 250 cc bi cbr ninjayla kafa kafaya fiyat olarak. Kime sorarsan da kawa mı honda mı ? kawa cevabını alırsın kardeşim. ha yok tuzlu kacar dersen ikinci el bu söylediklerim hep. pulsar olur inazuma olur. daytona 250-350 olur fakat chopper tarzı istediğini zannetmıyorum. hyosung 250gt ve gtR düşünebilirsin. biraz daha kalite düşük tabi. sym wolf önermem. deneyımsızım dıyorsan. ilk tavsiyem tvs apache rtr 150 olur. atladığım unuttugum yerler olabilir. kusura bakmayın. aklınıza takılan yerlerı sorabılırsınız teşekkürler.

    Yamaha YBR 125 kullanıyorum şehir içi ve şehir dışı için en ekonomik ve konforlu motorlardan birisi.


    Aslında bu da bizim havalı silah mantığıyla doğru orantılı, bütce belirlerseniz daha kolay yardımcı olunur en azından belirli modeller vardır ve YBR hakikaten bir başka yakıt olarak da üstüne motor yok.


    Şimdi kardeş motosiklette nacizane tecrübeye fazlasıyla sahibim. 1. şunu söylemek isterim ki önce bütceni bize bildirmelisin. arkadaşlar yamaha ybr eski ybr değil. ki eskileri de dahil şu anda commuter yani 125-150 cc segmentinde yakıt fiyat performans olarak 1.sırada tvs apache rtr 150. bu hertürlü şekilde test edilmiştir. Ybr kullanan arkadaşlarım mevcuttur. Yanlış anlaşılmasın ybr kötü motor demem fakat apache kullanıcısı olarak şunu söylerim ki ybr de kullandım. yakıt fiyat ve özellikle performans istiyorsan apache derim. ikinci el almanı tavsiye ediyorum sıfırları cok büyük bi artışta. konfor isterim dersen honda cbf 150 var. parcası pahalıdır ve bıraz daha fazla yakar. ybr ikisinin arası. ben cup segmenti istiyorum diyorsan yarım debrıyaj sana ikinci el olarak başta honda innova 125 öneririm temizini bulursan. yamaha crypton öneririm. hondanın yenı wing wingo modellerıyle ılgılı pek bılgım yok onlarıda arastırabılırsın. ama ınnovanın cok az yaktıgını biliyorum gideri de diğerlerinden iyidir.
    Fakat şöyle ki motosiklette çok kısa bir süre sonra özellikle uzun yol kullanımında tatminsizleşeceksin. hem şehir içi hem uzun yol sana tvs apache öneririm kardeşim. Özellikle söylüyorum kullandıgım için değil. ben bu motosikleti 2011 de aldım. şimdi 250 yada 600 segmentine gecmek icin birikim yapıyorum. Hiç pişman olmazsın düşün derim sana.