PRJCTL adlı kullanıcının mesajları

    Yasal mevzuatını bilemiyorum fakat imal edilmesi bir havalı yada ateşli silah kadar zor değil. en basitinden pvc boru kullanarak 60lb güç üreten bir yay yapılabiliyor. Kaldı ki otomobil makası benzeri çelik bir yay ile çok kuvvetli bir yay yapılabilir. Tetik mekanizması da okadar basit ki tornacıda yarım saatinizi alır yapımı. Ama bu yasal mı onu kestirmek zor. Ateşli silahlar ile kesici delici aletler arasında kalmış bir silah.

    Fiyat biraz yüksekmiş. biraz daha iyi bir 4140 kullansalar dünya devi olacaklar aslında. namlu vs tutarsızlıkları kalmayacak. bizde paraya kıyabileceğiz ozaman. ama yinede çok iyiler takdir ediyorum hatsanı. beni hiç yarı yolda bırakmadılar.

    Daha önce verildimi bilmiyorum. Benim mod 25 in yayını takarken çok aradım bulamadım. En sonunda bu videoyu buldum. Tüfeklerimize her nekadar uygun olmasada güçlü yay takma hevesimiz var. Ama o yayı takmak bazen işkenceye dönüşebiliyor. Bu arkadaş işin çaresini bulmuş. Buyrun ;


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.