ast44 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
Cadwell matrix modell
-
Sadece dürbünü 8 bine almıştım set olarak satsam daha iyi aynı dürbünü wp grupunda galiba 8500 e satıyorlardı bu dürbünü sfp leri var alırsanız fpp çam eğrisi alın daha kullanışlı.
-
-
Aldığım fiyat 10 bin tl 10 bin e verebilirim.
-
Tek satmayı düşünmüyorum fakat varsa teklifiniz değerlendirebilirim.
-
-
Hatsan Hercules 666 0 Ayarında 13Bin Tl
-
-
0546 479 9644 numaradan ulaşabilirsiniz
-
A.selam duruyor
-
ömer bey iyi günler dilerim iletişim numaranızı paylaşırmısınız. sanırım malatya dasınız bende yeni taşındım malatya ya tanışmak isterim. 05332911959 benim numaram arasanız da olur.
Wp den yazdım.
-
fiyatlarda azda olsa pazarlık yapılır.
-
eline sağlık abi tek sorum eleştiri gibi anlamayında piyasada 300 400 arası regületör imal ederken en fazla ne maliyet oldu ve ciden 300 400 tl gereklimi
-
hele o ateş kahribar olan yaktı beni
inşallah satamzsında kendin kulanırsın öyle bi güzeligi ah ihtiyaçlar -
helal olsun abi yarıda bırakıp vazgeçmemişsin sonuna kadar zorlayıp yeni modelini almışsın.
-
iyi en azından cıkacagı gün beli ayın 1 haziran olarak belirlendi hadi hayırlısı bakalım abi bide diger ürünlerinde resimleri atma gibi bi imkanın yokmu
-
ben o silikon ve wd40 deneyecektim bi kaç arkadaş onlarda yıpratıyor dedi ben tüfegi göndermemdeki amaç hem gitmişken tüfekte bakım yapılsın pompayıda gönderdim yani itiraz etsem tüpü tek gönderirdim
yani tek çare hatsan