ast44 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

abi bende hatsan mod 125 sniper aldım alalı 2 hafta olmadı 1 kere atış sansım oldu 15 30 metre arası kulandıgım pellet atef marka kutusu 2lira desteksiz ayakta suntaya 20 25 tane atış yaptıp dışarıya kaçmadı ve bazen aynı yerden vurdugum oldu suntadan sonra a4 kagıda denedim a4 tede 10 15 atış yaptım hiç ıska olmadı ve aynı delikten 2 3 kez vurdugum oldu eger kagıt ve suntalar duruyosa resimleri çekip koymaya çalışırm sen atışları bide destekli dene olmadı bi fabrikaya gönder bi kaç konuda adam tüfeğin isabetsizliginden dolayı fabrikaya gönderiyo fabrikadan geldikten sonra hem kurması kolay oluyo ve hemde isabeti iyi olyo destekli atışlarındada isabetsiz olursa bi fabrikaya gönder derim
    Not: gez göz ile ayaktan desteksizdi atışlarım