Hamzaali adlı kullanıcının mesajları

    Kardeş palet yuvasında bir sorun yoksa çıkartma derim çünkü palet yuvasının etrafında yuvarlak lastik var onu çıkartıp takarken kopartabilirsin veya ezilir. Palet yuvası transfer deliğinide genişletmeyi düşünme .


    selamlar.

    Merhabalar


    Ben ilk önce gamo hunter 440 4.5 mm silah aldım 40 50 metrelerde soda şişelerini gamo nun pro magnum paletiyle şişeler kırılıyordu bu silahımın piston keçesi bozuldu tabi yayıda kırıldı .


    Hemen sonrasında cfx 4.5 mm aldım memnundum atışları çok düzgündü ama dikkatimi çeken 20 30 metre gibi şişe atışlarımda bazan şişelerden paletler sekiyor ve şişeler kırılmıyordu. Belkide palet koyulan yerinde siyah conta var ordan kaçırdığından şişeleri kıramıyordur bilemiyorum .yeni piston contası ve yay bulabilirsem onuda bir test edeceğim.


    Bende cfx ten piston keçesi yay ve yay ön ağırlığı gibi parçaları söküp gamo 440 tüfeğime taktım .


    Sabun testinde her türlü paletle sabunun uzun kısmına atıyorum evde 8 metre gibi sabunu her seferinde delip geçiyor .


    şu an gamo 440 ımdan çok memnunum guruplarımda gayet istikrarlı .


    Cfx alacak arkadaşlara gamo 440 öneririm. Ama 50 metreye kadar olan atışlar için daha fazla mesafeye atacaksanız ve başka silah seçin derim .


    Mesele ben şimdi forumlarda 80 metreden daha fazla atan havalıları veya PCP leri inceliyorum. 50 metrelerden hevesim geçti.


    Hamzaali :)

    Merhabalar


    cfx 4.5 için sizin ölçtüğünüz namlu çıkış hızı değerlerini öğrenebilirmiyim.
    cfx in transfer deliğini 4 mm ye çıkarttım kaç m/s artiş olmuş olabilir.
    selamlar.hamzaali :)