Bahsettiğiniz tetik modifiyesi sonrası emniyet düğmesi kullanılabiliyor mu?
Y.Dışından geçen hafta ısmarladığım muzzle break bugün elime geçti.Eve gidince deneyip sonucu paylaşırım.Monte etmek için sadece arpacığı ve namlu ucundaki muzzle söküp yerine bunu allen vida ile sıkmak gerekiyor.Yalnız bu tüfekte muzzle break takınca dolum yaptığımız yerdeki kapak kullanılamıyor.Susturucuyu aldığım yerden bir adette susturuculu haline göre modifiye edilmiş kapaklardan aldım , görüntüde bozulma olmayacak.
[Resim Engellendi: http://s10b.directupload.net/images/090602/temp/f93xt8ni.jpg]
Tetik modifiyesi için 1 saat önce tetiğin arkasındaki yayı aynı çapta olan kalem yayı ile değiştirdim sadece tetiğin boşluğunu alma dediğimiz olay da
yumuşama oldu tetik sertliğini az bir etkisi oldu.
fakat emniyeti tutan yay ı alt taraftan bir penseyle hafif namlu uç yönüne doğru eğerseniz tetik yumuşuyor. Emniyetide kullanabiliyorsunuz.
yok ben tüfeği emniyet olmadanda kullanırım derseniz emniyeti çıkartıp tüfeği sökmeden bir deneyin gene sert diyorsanız o zaman uygun çapta kalem
yayı ile değiştirin...
mandal yayına benzeyen yayı penseyle fazla bükmeyin çünkü onun yukarıda tüfeği kurma kurma gibi bir vazifesi daha var.