sezginyelgen adlı kullanıcının mesajları

    iki palletın incelemesi

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    x20den güclümü yoksa aynımı hız olarak arkaşınızda x20 varmış ıkısınıde aynı mesafede sıfırlayıp düşüş mesafesındne hızını anlayabılırsınız yada yağ teneksınde güclerı bellı olur. x50 den sonra x20 gücündekı tüfek benı kesmez. x20 isabetınde hafıf ve bıraz daha güclü yaylı araştırıyorum x20 4.5mm jsb hevay palledı 750 fs cıvarı atıyor x50 950 fs hızla atıyor arada baya güc farkı var gamo hunter bu ıkısının ortası 850 fs atsa yeter sanırım oda 800 fs gecmez 10.34 jsb heavy ile

    benımde ilgılmı ceken tüfekler arasında x20den güc olarak bıraz daha fazla sanırım bırde hafıf olması ve 440 gıbı kendını kanıtlamış bır havalının güzelleştırılmış versıyonu alınabılır bir tüfek. 30--40-50 metre gıbı grupmanları görsek daha güzel olucak arkaşlarda fikir sahıbı olur. bende araştırmalar içerısındeyım yeni tüfek alıcam . x20 isabetlı ama gücü az x50 güçlü isabetlı ama cok ağır ayakta desteksız atmak neredeyse imkansız dürbün vs 5 kgdan fazla oluyor ağırlığı. at44 long lw yada bu silahtan bende almayı düşünüyorum.

    stoegerx20nın namlı cıkış hızı cok düşük olduğu için bu silah için en ıyı 4.5 calıpredir. 5.5mm nı almıştım pişman oldum. aşırı düşme yapıyor. 20 metrede tüfeği sıfırlıyorsun 60 metrede mildot bıtıyor. 4.5 mm alın keyfınıze bakın cok keyıflı bır sılahtır

    atış grafiğinden ve kullanıcı yorumlarından sonra carbın 1 modelını almayı düşünüyorum. regülatör olayı bütün modellerınde varmı. yarım regülatörden filan bahsedilıyordu başka sayfada. beklentımız bu silahtan 40 stabıl atış bır dolu tüp ile inşallah bu grafığı yakalamışlardır.

    x20 x50 kullanan bırısı olarak isabet kalıte cin imalat olmasına rağmen hatsanın yaylıları ile kıyaslanmayacak kalıtelı diyebılırız. bır sıkıntısı yedek parca ve servısı çok kötü arıza yaptığında çöpe atıp yenısını almak gerekıyor gıbı bırsey.