bam bam adlı kullanıcının mesajları

    tabancayı mecburi sebeplerle henüz dün satmış biri olarak üzüntüyle karşıladım bu harika dipçik çalışmasını. Elimde dipçik olmasına karşın büyük bir ihtimalle bir tane de kendime sipariş verirdim.(seri üretim düşünüyorsanız) Belki ileride tekrar kısmet olur bir daha zoraki almak.


    Benim sizlere vereceğim nacizane görüşüm omuz dayama noktasının da uzatılıp kısaltılma hususunda opsiyonel olmasıdır. Bu noktada 5 cm. lik bir opsiyon çok geniş kullanıcı kitlesine ulaşabilecektir.


    Tekrar tebrik ederim sizleri bu güzel dipçik çalışması için.

    Selamlar,
    (Öncelikle elimdeki ayaklar 25,4 boğaz çaplı 22 mm.liktir.)
    Dürbün montaj edeceğimiz rayın namluya yakın kısmında ince kesik bir alan var dürbün ayağının bir tanesi buraya uyuyor fakat diğer ayak içerisindeki vida yüzünden rayın üzerinde tam durmuyor. Matkapla tabanca üzerindeki rayın arka kısmınada kesik açılabilir mi ya da farklı yapıda bir dürbün ayağı var mıdır? İnşallah anlatabilmişimdir derdimi :)

    Selamlar, forumu araştırdım ama bulamadım. RWS superdome ile yapılmış ortalama velocity değerleri(1-2-3 pompa içinde) lazımdır. Gamo pro magnum ile yapılmış olanlar varsa da olur. Elinde teçhizat olupta denemiş arkadaşlardan yardımlarını beklerim.(zoraki ultra 4.5)

    dipçik gayet başarılı olmuş bence katlanır olması da kullanışlı. İleride dürbün ya da red dot tercihinize göre büyük ihtimalle uzunluğunu ayarlamak zorunda kalacaksınızdır. benimde elime dün geçti dipçik birde eskiden kalma 4*15 dürbün vardı bunlarla deneyince daha iyi anladım.eğer şansınız varsa bulunduğunuz ildeki bir av bayiine dipçikle birlikte silahı götürüp orada göz mesafesine göre tercihinizi yapın. Benim malesef böyle bir şansım yok buradaki arkadaşların yardımıyla netten bakmaya çalışıyorum.

    Zoraki ultra ya uygun dipçik için Blcakboy55 nickli Musa Usta ya ulaşmaya çalışıyorum kendisini tanıyan biri bu konuda yardımcı olursa sevinirim.

    Moderatörü av bayiilerinden bulabiliyoruz sanırım ama aparat için aynı durum geçerli değil ya da ben bulamadım..İkinci el düşünmek daha mantıklı olacak sanırım..

    Moderatör alımı ile ilgili sorularım vardı yardımcı olursanız sevinirim,
    4,5 ve 5,5 için farklı moderatörler mi vardır?yoksa aynı moderatörü her iki kalibrede de kullanabiliyor muyuz? Nette araştırdım ama bulamadım zoraki ultranın dış namlu ucu ölçüsü nedir genelde gördüğüm 1/2 unf diş moderatörler bu silaha uyar mı?


    Teşekkürler..

    peki her takıp çıkarmamız da hem dürbünü hem de red dot ı tekrar sıfırlamamız gerekir mi? (komik bir soru olabilir çünkü daha önce bu aksesuarları kullanmadım hiç)