bam bam adlı kullanıcının mesajları

    4 32 yüksek ayaklı dürbün ve reddotu forumdan edinmeye çalışırsanız 2 sini toplamda 120 liraya edinebilirsiniz boşuna para vermeyin. Bende reddot aldım ama dürbünü daha fazla kullanıyorum. Bence 2 . el alın 2 sindende alın. Şişelere atarken reddotla daha ufak objelere dürbünle atarsınız.

    netten baktığım videolarda dürbünün üzerinde red dot duruyordu. Bahsettiğiniz bu mu yoksa farklı uzaklıktaki atışlar esnasında red dot ile dürbünü takıp çıkartıyor musunuz? Bir de dürbün için stoegerin 4x32 si yeterli midir genelde bu dürbünün ilanlarını görüyorumda..

    Herkese Selamlar,


    Yararlı bilgiler ile dolu çok güzel bir site ve bu güzel site sayesinde Zoraki ultra almaya karar verdim. Zoraki için açılmış bütün konuları büyük bir dikkatle okudum. Sizlerden de son 1-2 ricam olacak.
    Öncelikle yapacağım atışlar max. 50-60m. olacaktır ve ultra 4,5 almaya karar verdim bu mesafeden şişe kırmak için de yeterli olduğunda mutabık mıyız?
    Bir diğeri dürbün yerine red dot düşünüyorum. Bir üyemiz ile özelden mesajlaşmıştım 4x32 red dot tercih etmemi tavsiye etmişti nette biraz araştırdım fakat Türkiye' de bu ürünü satan mağaza bulamadım. Yurtdışından hiç alışveriş yapmadım bugüne kadar biraz kuşkularım var gümrükten geçmez diye ya da çok uzun sürede gelir diye. Kendim bulduğum ürünleri paylaşıyorum sicze yeterli olur mu bunlar(aynı zamanda zorakiye uyar mı)? red dot için max 150 tl. ayırmayı düşünüyorum. Sizlerden gelecek tavsiyelere de açığım ve son olarak moderatör ve aparatını temin edebileceğim bir kişi ya da yer lütfen? Şimdiden çok teşekkürler silah aksesuarı çok seviyor farkındayım bu yüzden her türlü bilgi ve tavsiyenizi beklerim..!!!!!!!!!(umarım eklediğim 3 resim görüntülenebiliyordur)!!!!!



    http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?ID=1307




    http://www.bozkurtav.com/Urun/…nali-Red-Dot-pmu1521.html