Herkesin beklentileri farklıdır ama bence 100 mt grupmanı ve spoton ile yapılmış olması gözönünde bulundurulmasıyla iyi grupman boyutuna göre. 330 cc kola kutusuna sığar sanırım 100 mt grupmanı.
karamurat adlı kullanıcının mesajları
-
-
Hayırlı uğurlu olsun bunlar güzel ürünler ama hava hacmi bana çok az geliyor. O yüzden tabanca olayına pek sıcak bakmıyorum.
-
Bende pandami dolayısıyla anladım eğer yanlış anlaadıysam.
-
Ben 900 mt duymadım daha önce ama çok iyi mesafe. Çok uzun zaman önce yabancı biri 530-540 mt diye aklımda kalmış jipin içinden bir su birikintisindeki ördeğe atıyordu 5.5 cal cricket ile 18.13 gr saçma kullanıyordu YouTube da görmüştüm. 1.5 mt sürekli sapıyordu ördekte ürkmüyor ordan oraya geziyordu saçma suya çarptıkça.
-
10 numara olmuşlar tebrik ederim.
-
Hayırlısı olsun ama jsb nin yerine tutacak bişey çok zor.
-
Çok güzel ilk defa gördüm bu markayı, hayırlı satışlar.
-
Burda siz ne amaçla kullanıyorsunuz beklenti ne o önemli; ben 50-60 mt şişe kırıcam hedefe atıcam derseniz spoton kafi . Uzun mesafe atışları, grupman vs atışlar için jsb. Benim atış sayım çok az fakat düzenli yılda 10 kutuyu geçmez. O yüzden jsb den başka saçma kullanmam az ve öz iş derim kendimce.
-
Bu at 44 her yola geliyor. Elinize sağlık
-
Şöyle anlıyorum 200 m deki taşa attınız sağ sol alt üst vs vurdu sizde dürbündeki sağ-sol ve yukarı-aşağı ayarlarıyla oynayarak dürbününüzü 200 m ye sıfırladınız. Eğer anladığım doğru ise bir arkadaşınız misafiriniz vs geldi ve merak etti atışa gitttiniz hedefleri dizdiniz geçtiniz atışa ölçtünüz biçtiniz mesafe 77 m çıktı ozaman nasıl nişan alacaksınız?
-
Arkadaşım vardır yoktur bilmem ama çok güzel bir dürbün almıştım aliexpresten 5-25x56 olabilir tam hatırlamıyorum 80-100 $ bişeydi fiyatı. Şerefsiz camında gres yağı atığı olan bir dürbün göndermiş. Sildim sildim çıkmıyor sonra biraz temizlenince ön mercek iç tarafında da olduğunu anladım ön mercek yakın mercek söküp hepsini sildim. Gaz sesi duymadım ama bu olaydan sonra hafif soğuk ve nemli havalarda sürekli bembeyaz buğu yaptı ve dürbün bi işe yaramaz oldu. Sıcak ve kuru havada problem olmaz ama soğuk nemli havada hiç bişey göremiyorsun.
-
Çok güzel atışlar tebrik ederim. Tüfeği 120 de nasıl sıfırladınız? Tüfek 6.35 mi ?
-
Elinize sağlık helal olsun. Çatlak kundağa talip olmak istiyorum sizcede uygunsa. Bu hobiye başladıktan beri yapmak istediğim bir şey bu ; gönderirseniz o kundak üzerinden bende tüfeğimi bullpupa çevirmek isterim. Görüşmek üzere.
-
Bence mükemmel bir silah cricket 300 bar olması ile atış sayısı fazla, compact, hafif ve isabetli bir silah. Ben uzun süredir kullanıyorum.
-
-
Nova compact tada bende 33,95 grainden daha iyi sonuç elde ettim 25,4 graine göre
-
Ben 4.5 mm olanı denedim ne grupman ne bişey kağıda attım dönüp yan vuran saçmalar var 10 mt gibi bir mesafede bile
-
Siz almışşınız artık ama o oringlerden sanayideki hidrolikçilerden de temin edebilirsiniz haberiniz olsun.
-
Güle güle kullanın.
-
18.13 grain jsb saçma ve dağıtıyorsa hızınız fazla yüksektir.