Posts by karamurat
-
-
Çok güzel açıklama abi.
-
Alan kullanan varmı acaba?
-
Bu şöyle yapmış, bu böyle yapmış, bu bu işi ticarete dökmüş polümlerini bırakıp hobinin gerçek paylaşımlarını yapalım.
*Birisinin ticaretin rahatsızlığı olan varsa onla ticaret yapmasınn.
*Birinin paylaşımlarını sevmeyen, beğenmeyen varsa ona yorum yapmasın. Kısıp küsüp gitmekle bu iş ileri gitmez.
*Aliexpress’i bilmeyen yok isteyen ordan isteyen burdan satandan alsın.
*Birisinin tüfek tabanca vs üzerinde modifiye onarım yapmasından rahatsız olan varsa ona tüfeğini göndermesin.
Vs vs.
Birde forumlarda benim gördüğüm popilizm olayı oluyor ben bu camianın kahramana ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Bu bir hobidir herkesin kendine göre bilgi ve becerisi vardır isteyen istediği kadar paylaşır. Üstünlük kurmak isteyen gider ulusal olarak düzenlenen ft yarışmalarında gösterir marifetlerini.
Gelin bu forumları eski günlerine döndürelim izzet abinin dediği gibi.
-
Sonuna kadar katılıyor ve destekliyorum izzet abi.
-
-
Ayak aralıklarının açık olması mukavemet sağlar.
Görseklik olarakda daha iyi olur.
-
Deneyin bi kaybetçek bişey yok.
Düzeltilebilir veya başka bişey uydurulabilir.
-
Bence 300 mt den kutu kolayı delersiniz ama vuramazsınız. 300 mt çok afaki bir mesafe kutu kola için. 300 tane atarsınız belki 1 tane vurursunuz.
-
Bu hobide silahın yerli yabancı konusunda bence olay tamiyle bütçe konusu ile alakalı. Aynı şekilde dürbünde aynı kaliteli veya daha düşük fiyatlı. Ben bunlardan silahın yerlisini yabancısını dürbünün ucuzunu pahalısını kullandım.
Saçma işinde ise jsbden başkasını kullanmadım kullanmamda. Ramazan bey 50 mt ve 120 mt vurduğunuz hedefler çok afaki değil.
Hobi çok zevkli herkes bütçesi dahilinde zevkini çıkarmaya bakıyor.
Hwrkese keyifli atışlar.
-
İlk üye olduğumda bende long lw modelini beğeniyordum göze bencede hitap ediyor ama baya uzun bir tüfek.
-
Regülatörlü tüfek sonrasında regülatörsüz bir tüfek sizi isabet olarak tatmin etmeyecektir diye düşünüyorum.
-
Teşekkür ederim abi.
-
Merhaba abi bana foto gönderirmisin?
5079720730
-
3 faklı kalibrenin namlunun standart olarak gelmesi çok büyük avantaj.
-
Hatsanı ara belki çözüm üretir.
-
Hayırlı uğurlu olsun.
-
Şuan 39 yaşındayım 10 yaşlarında bu konuyla ilgili amarikan yapımı bir belgesel filmi izlemiştim.
Belgeselde su kuşlarının kurşun saçmalarını yuttuğunda neler olduğunu gösteriyordu. Kursun yutunca sinir sistemi bozuluyor ve ucamıyor yerde felçli gibi kalarak dengesiz hareketler yapıyor dolayısıylada yeme içme gibi hayati fonksiyonlarını yerine getiremeyincede ölüyorlardı. Onlar o yıllarda kurşun saçmaları yasaklayıp bakır kaplı saçmalara geçmişlerdi belgeselde anlatıldığına göre.
-
6,35 ince mehmetin 300 m/s ile atılması için iyi bir tüfek lazım standart olarak atan tüfek sayısı çok nadirdir.
Denildiği gibi eğer kötü niyetle kullanılmak istense 4,5 - 5,5 - 6,35 kalibrelerin hepsi vuruş noktası itibarı ile öldürücü olabilir. Bu üç kalibrede de modifikasyonla daha güçlü ve daha etkili hale getirilebilir.
-
Bence hatsan nova sizlerin ihtiyacınızı, atış sayısı, isabet , güç ve bütçe olarak karşılayabilecek bir tüfek.