karamurat adlı kullanıcının mesajları

    Aliexpress’de ben bulamadım Türkiye’ye gönderen satıcı, Biraz inceledim fiyatları çok düşük olanlar çok sade. Sade derken otomasyon yok otomatik doldurmuyor yüksek sıcaklıkta dolumu kesmiyor. İstenilen basınca gelince oto stop veya fazla ısınınca oto stop olanlar çıkışlarımda büyük filitre gibi opsiyonları olanlar, hem 12v hemde 220 v ile çalışacak gibi tasarlananlar derken fiyat orda bile 8000-11000 bandına çıkıyor. Bize satsalar bile kargo gümrük vs derken çok yüksek fiyatlara gelicek. Bir arkadaşımla biraz baktık o ben ıcuz şekilde getirebilirsem getireyim olmazsa burda imalat yaparız dedi ama biraz uzun iş.

    Bencede burdaki geri bildirimleri firma yöneticilerine iletmeniz bizden çok çok daha kolay olur, kabze içinin boş olması ağırlık merkezini olumsuz etkileyecektir diye düşünüyorum, Bunun yanında dataylı grupman videosu daha belirleyici olur, benim için iyi grupman en belirleyici unsurdur. Bende bu üründe biraz daha uzun tüp ve namlunun daha verimli olacağı kanısındayım. Kabze tüp ve namluya göre çok dar gözüktü.

    Güzel keyifli video, öncelikle o kadar güzel mekanı boş bulabilmek çok çok iyi. Ben bir kaç farklı pcp ve yaylı tüfek kullandım halada kullanmaya devam ediyorum hn markasının bir kaç model saçmasını denememe rağmen hiç birinden jsb saçmalardan aldığım grupman neticesini alamadım. H&N saçmalarımin fiyatları genelde jsb den pahalı olmasına rağmen aynı performansı gösteremiyorlar benim düşünceme göre. Tüfeği birde jsb ile denerseniz daha iyi grupman yapacağınız düşüncesindeyim. Birde tüfekte kullanılan ekstra rail çok harika dikkatimi çekti. Tabanca ile grupman işinde bende gaza geldim fırsat olursa bende zoraki ile desteksiz 10 mt grupmanı deniyeyim.Size keyifli atışlar dilerim.

    Merhaba bu komprasörlerden bende almak istiyorum performansları nasıl? Scuba tüpünü ne kadar sürede dolduruyor? Aıza sıkıntı çıkarıyorlarmı? Birde Aliexpress’den bir kaç tane buldum fiyatları 3-5 bin civarında + kargo var ama bulunduğunuz ülkeye gönderim yapılmamaktadır yazıyor nerden nasıl uyguna temin edebilirim bilgisi olan varmı acaba?

    Evet güzel atışlar, yanlız ben atışlarımı sehpa destekli yapmıştım siz normal yapmışsınız çok farkediyor. Rüzgar ve pelet uzun mesafelerde çok fark ediyor. Size keyifli atışlar🤚

    Elinize emeğinize sağlık çok güzel video, bundan sonraki videolarıda keyif ile izleriz inşallah, saçmalar hangi marka model acaba bana grupmanlar biraz dağınık geldi, her iki tüfekten de daha iyi performans bekliyordum. Ben 100 mt de elimdeki cricket ile grupman yapmadım ama daha önce İlk pcp tüfeğim Benjamin marauder ile yapmıştım onda jsb 18.13 gr ile 3.1 cm ctc yapmıştım.

    Karakusher diye bir arkadaş var Kayseri’de o bu işi yapıyor ona ulaşabilrisin. O ne kadar hava basıyorsa ona göre para alıyor standart değil kargo anlaşmasıda var sana yardımcı olur.