Ben olsam artısana eksisine bakmadan zorakiyi tercih ederim.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
barut_selim arkadaşım kullandığın pellet nedir acaba?
-
Yaylı tüfek için iyi mesafe ve isabet bence güzel video
-
Bence her kalibrenin tam anlamıyla tadını vermez ama farklı kalibreleri kullanmak isteyenler için çok güzel bir seçenek olmuş.
Ben tüfeği görüntü olarak beğendim biraz daha kısa yapabilseler sanki çok daha güzel olacakmış gibi geldi bana.
-
Bu iş benim tecrübem tamamiyle bütçe işi.
O dediğiniz çin malı dürbünler benim fazlasıyla işimi gördü. Hatta ilk aldığım 58$ lık 8-32x50 dürbünümü arıyorum.
Bütçe ayırılabildiğindd kaliteli dürbünün illaki artıları oluyor fakat bütçe düşükse o çin malı dürbünler kafi olur kendi adıma.
-
Ağırlık genelde dezavantaj gibi gözüküyor ama ben yıllardır destekli atış yapıyorum desteksiz atış ihtiyacım olmuyor o yüzden kendi adıma çok sorun teşkil etmiyor.
-
Namlular ile ilgili sıkıntı yoksa iyi bir seçenek Ozaman nemesis. Yalnız normalde aynı tüfeklerin 5.5 kalibresi ve 6.35 kalibresinin valfleri ve port delikleri farklı oluyordu normalde acaba 6.35 namlu takıldığında hava akışı az olup gücü az olabilirmi?
-
Bu 3 namlu ve 6 şarjör standart olarak tüfekle beraber geliyor mu?
Ben 6.35 kalibrede nova compact kullanıyorum bence iyi bir seçenek.
-
Avsezonu arkadaşım ne yaptınız?
Bugün ilgilenebildiniz mi dürbün işiyle?
-
Arkadaşım siz polis memurusunuz gümrük müdürüne çıkıp veya ptt müdürlüğüne gelen gümrük memuru ile görüşüp durumu izah etseniz belki işinizi halledebilirsiniz.
-
Genelde memurlara problem çıkarmıyorlardı demek dertleri büyük. 3 tane heba ettim ama kurtardığımda oldu. Ptt müdürü bu işi halletti oraya ulaşma imkanın olabilirmi?
Gümrükten halletmen imkansıza yakın benim tecrübeme göre.
-
Polis kimliği gösterdim ne demek oluyor? Polis memurumusunuz?
Bu şekilde toplam 3 dürbünüm heba oldu. Peki dürbün ptt demi gümrüktemi?
-
Salim31 arkadaşım dediğin optik merkezleme bozulur fakat şimleme yaptığında sağ ve sol turret ile kesinlikle oynama sıfırlamayı şim ile yap dikeyde yani aşağı yukarıda turret ile oynaman optik merkezlemeyi bozsada atışlarda sana bir handikap oluşturmaz.
-
Değerli yorumunuz ve takdiriniz için çok teşekkür ederim. Bu dürbünü özellik olarak bende beğendim reticle olarakda hawkenin eski serilerine benziyor. Yalnız kendi adıma büyütme oranı daha büyük olan dürbünleri tercih ediyorum. Bu kadar büyütme oranı kafi diyenler için bence güzel bir dürbün.
Bilen arkadaşlar vardır ben bir çok dürbün alıp sattım fakat 3 yıl gibi bir süredir ilgilenmedim.
Gümrük problemi yaşama problemi olasalığı çok fazla bu konuda hatırlatma yapmak istiyorum.
Keyifli forumlar ve atışlar dilerim herkese.
-
Optik bozulmuş olabilir veya namlu problemi var demekki.
-
Kullandığın saçmalar problemli olabilir ne marka saçma kullanıyorsun? Optik konusunda her önlemi almış gözüküyorsun çünkü.
-
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
Wakeme arkadaşım bilginiz varsa bişey sorayım önden paralaks ile yandan paralax arasında mukavemet olarak fark farkmıdır genel olarak sadece hawke markası için sormuyorum.
-
-
Teşekkür ederim burdaki bayiilere bir sorayım bulamazsam size yazarım.
Tekrar teşekkür ederim.