Hatsan hercules bully veya kral monarch ı bekleyin isterseniz. Benim bu iki tüfek şeklen hoşuma gitti. Her iki markanın ürünleride benim gördüğüm kadarıyla kalite olarak üste koyuyor gibi geliyor bana.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Birde kutumu kılıfmı olayında kutu çok daha mukavim oluyor.
-
Abi nerden buldun bu konuyu?
-
Ben bu reddotları darbelerden etkilenmiyor diye biliyordum hep.
-
O kılıflara vergi çıkmaz büyük ihtimalle.
-
Güzel bilgilendirme olmuş markalar hakkında. Bir şey ekliyeyim aşağı yukarı 3 veya 4 yıldır fabrikadaki arkadaşların elinde ve dışardan arkadaşların elinde yakalanmış silahların listesini görüyorum.
Hiç gidip bulunmadım ama o silahlar artık belirli tarihlerde satışa çıkarılıp satılıyor. Muhtemelende bu listeler av kulüplerine gelip burda ilgilenenlere dağıtılıyor.
-
Sağolasın spiral ucundaki mandren daha ufak olduğu için manevranda daha kolay olur gibi gözüküyor.
-
işinde 370 tane kırık link resim vb.. olduğundan dolayı temizlendi çöp konuya dönmeye müsade etmiyoruz.
Mahmut bey doğrudur gözlemlediğim kadarıyla tanışalım isimli konuda temizlenmiş.
İlgilenirseniz ne müzik dinliyorum isimli konuda da şişkinlik ve ulaşılamayan linkler var sanırım.
-
Hayırlısı olsun, çabuk ısınması endüvi sargılarındaki verniğin zamanla deforme olmasına neden olacaktır. Kısa süreli çalıştırıp dinlendirme ile ufak tefek işlerde size çok sorun çıkartmaz herhalde.
Siz sipariş verdim dedikten sonra o ürünleri biraz inceledim kimisinde spiral uzatma aksesuarları var. Sadece böyle bir aksesuar alınarak matkap ile de kullanılabilir aslında. Belki yüksek devirli olmayabilir ama ufak işlerde sorun olmaz gibi geldi gözüme.
-
Teşekkür ederim, bendekinin yoğun kullanılmayacağı % 99.9 dur. Makitayı herkes iyi diyor mutlaka öyledir ama benim ihtiyacımın çok çok fazlası. Ben sanayideki dükkanlarda, fabrikalara gelen taşeronlarda, kendi çalıştığım fabrikalarda hep Bosch görüyorum.
Makita, boshch ve Dewalt fiyat olarakta çok yüksek ürünler.
-
By konunun geçmiş mesajları silindi galiba doğrumudur?
-
Zoomo en düşükte deneme yapın bide yüksek zoomda yaptıysanız, oda fark ediyor.
-
Teşekkür ederim.
A101 dekine baktım güzel o G650 serisi 650w onu alacaktım akseste taksit yok o yüzden almadım 95 Tl idi. Bu daha güçlü ve taksit imkanı olunca bende bunu aldım.
-
Bende anlamadım Mahmut bey neden 2 tane oldu anlayamadım.
Teşekkür ederim ederim düzeltme için.
Alışıcaz inşallah.
-
Hem galeriyi kullanmayı öğrenmek adına hemde konuda geçen taşlamanın gözükmesi için resimleri eklemeyi denedim inşallah başarmısızdır.
-
Bana iklim ve coğrafya ile ilgili geliyor. Ben izmirden bir tüfek aldım benjamin marauder. Aşağı yukarı 1- 1,5 yıllık bir tüfekti sıfır gibiydi geldiğinde bir hafta köyde bıraktım bi baktım üstü aynen böyle bir çok yerinde pas var. Sildim temizledim ama kurma kolunda ve tüpün üzerinde çillenme yaptı kaldı. Sonra onu bir arkadaşım aldı benden. Oraları nasıl temizlediyse tertemiz yapmıştı. Çillenmeden eser yoktu.
-
Bu senin elindeki reddotun yüksekliğine kullandığın saçma cinsi kalibre vs göre değişir.
O yüzden sizin için en mantıklı olan aynı noktayı nişan alarak 10 mt 20 mt atışlarını kendiniz kıyaslamanızdır.
-
Tabanca olunca mesafeler sınırlı oluyor. Bu mesafede grupman iyi. Mesafe uzayıncada dağıtmazsa çok iyi.
-
Ben imrendim adama bir kanca, misina, kurşun ve yıpranmış bir kamışı var sadece ama çatır çatır balık tutuyor. Bide dikkatimi çekti mantar kullanmıyor hiç.
-
Şöyle söyleyeyim ben 56 mm çıkış çaplı bir dürbün kullanıyorum, strelok plus programı için namlu merkezi ve optik merkezi arasında mesafeyi 5,54 mm ölçtüm. Crickette bu rakamlar çıkıyor 10 cm olmuyor. Birde uzun mesafeler için atıcılar genelde yüksek ayaklar tercih ediyorlar zaten. Atış eğrisinide chairgun programı ile görürsünüz. Ordan bakarak kaç metrede ne kadar alt üst olur daha net görürsünüz.