karamurat tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Arkadaşlar YouTube da gezinirken Abdul Rahaman diye bir kişinin videolarını gördüm şaşırdım. Adam aşağı yukarı izlediğim tüm videolarında basit bir makaralı oltanın kamışını kullanıyor. Makara falan hiç bir şey, yok yakaladığı balıklarıda poşete koyuyor. Adam bu kadar düşük bir ekipmala harikalar yapıyor.

22000 de abonesi gözüküyor. Bir iki videosunu link vereyim izleyin.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Arkadaşalar konu başındaki 1. Linkteki black decker ürünü dün öğleden sonra sipariş geçmiştim. Bugün öğlen sipariş geldi oldukça güzel gözüküyor boşta çalıştırdım bir sorun gözükmüyor. Fikir beyan eden arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim.

Teşekkür ederim fikirleriniz için,araç gereç malzemeleri toplayınca özelden yazar fikir danışırım. Hatta konu açar ordan paylaşarak foruma da kaynak oluştururuz.

Peki kısa bişey sorayım ben bunu kat kat yapmak istesem lamine tarzında bunları birbirine nasıl yapıştırırım?

Teşekkür ederim önerileriniz için ama onu yapacak ne zaman nede imkan olur bende.

Kütük eski olması lazım yine atma yaparmı bilmiyorum. Ben atma yapmasından ziyade bu ağaçlar profösyonelce kurutulmadığı için çatlaktan daha çok çekiniyorum. Bu lamine işi aslında çok güzel ama uğraşmak ve becermek benim için çok zor geliyor.

Günaydın karamurat ,

http://www.mehmetmarangoz.com/MehmetMarangoz…A7-kaplama.aspx

http://www.kapsankaplama.com/sayfalar.asp?L…&id=207&id2=197

Ben hobi için 5 - 9 metre vakum infüzyon epoxy tekne yapıyorum. Kaplama ve süsleme için papel kullanıyorum. Eğer görsel olarak kullanacaksanız sadece, belki daha kolay işlemesi olan bir ürün olarak alternatif düşünülebilir. Aynı firmalar kereste de satıyor sanırım. Ben alışveriş tecrübem olduğundan paylaşmak istedim bu ikisini.

Teşekkür ederim ben kaplama değilde kundak yapmak için arıyordum. Gecenlerde bitane çam deneyip onu ıskarta ettim çatlak çıktı onda.

Gece bir arkadaşa whatss uptan ulaştım onda ceviz kütük olarak varmış uyarsa ondan alıcam.

Tekrar Teşekkür ederim.

Devir ayarı vardı,işimi görsün yeter zımparayla şekil veririm artık.

Marangozlarda olmadı sanayideki marangozlarda bulunabilir galiba

Ama nette ahşap ceviz fiyat olarak yazarsanız bir marangoz firması var.İstenilen ölçüye göre gönderiyorlarmış

Bir kaç tanesine gittim hep çam var, biraz daha araştırayım piyasayı. Bende yabani ceviz ağacı çok ama kerestesi hiç yok.

Murat alınca kesinlikle dimerli hız kontrolü olsun,ben Bosch aldım ?kesinlikle ihtiyaç..

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Abi boshu ufak tefek işlerde 2000 senesinden beri kullanıyorum çok iyi ama bana hem fiyat olarak hemde performans olarak benim kullanıcağımın üzerinde.

Bosh profesyonel anlamda iş yapanların genel tercihi.

Teşekkür ederim Mahmut Bey.

Ben önceki gün Koçtaş’ ta gidip birebir inceleyip baktım black decker çok ergonomik bu yeni kasa ürün. Satış elemanıda black deckeri met etti sonrasında stanleyi sorunca direk black deckerı eleyip stanley al dedi.

Yalnız bu black deckerin son aylarda en çok sarılan ürün diyede ekledi.

Ben black decker diye gittim gücünün yüksek ve satış elemanınıda daha iyi demesiyle stanley beni muallakta bırakmıştı.

Tekrar teşekkür ederim fikirleriniz için.

Merhaba arkadaşlar,

Evde uygun fiyatlı, bir avuç içi taşlama olsun istiyorum. Profösyenel kullanıma gerek yok. Ufak tefek zımparalama, kesme, bileme amaçlı kullanmayı düşünüyorum. Kredi kartı ile taksitli en uygun iki linki paylaşayım.

Kullanıp bilenler veya fikirleri olan hangisini seçmem konusunda bilgi verirseler sevinirim.

Bu black and decker

https://m.akakce.com/cl/?c=15726&s=…vuc%252Dtaslama

Buda Stanley

https://m.akakce.com/cl/?c=17384&s=…ik%252520Market

Ben 6.35 mm tavsiye ederim. Nova compactı alıp jsb king heavy 33,95 grain saçmları görünce keşke cricketi de 6.35 alsaydım dedim kendi kendime.

İlk havalı tüfeği orta 3 e giderken almıştım o 4.5 mm idi sonra 5.5 mm optima 550 ( mod 125 ) alınca 5.5 çok süper gelmişti gözüme. Şimdi 4.5 mm kesinlikle almam diyorum. 4.5 mm çok küçük geliyor bana o yüzden hiç tercihim değil.

Birde youtuba da bakıyorum özellikle amarika nadirende avrupa 6.35 kalibre kullanımı bize göre fazla geliyor bana. 6.35 saçma çeşiti az diyorlar ama bu kalibredeki tek tercihim jsb king heavy.

5.5 da da seçenek çok ama benim tek tercihim jsb exact jumbo heavy.