karamurat tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ben bişey sorayım misal bu dönüş hareketi sonrası az miktarda eksenel kaçıklık oldu. Pelet namluya rahat sürülmek yerine zorlanarak girdi dolayısıyla baş ve etek bölümünde sürtünme kaynaklı deformasyon oluştu atış eğrisi değişti.

Sizin yaptığınız çalışma eksenel kaçıklığı giderip pelletin zarar görmemesi için mi?

Bir iki italyan ve alman arkadaşla daha önce konuştum avrupada bu yönde bizim gibi sıkıntılı.

Hatta İtalya’ da sınır 7.5 joule üzeri için FAC istiyorlar demişti. Muhtemelen de bu serfifikayı almak için kurs vardır. Amerika tv lerden gördüğümüz , konuşulanlardan duyduğumuz kadarıyla daha serbest herhalde.

Arif abi Jsb monster ağır saçma ararken çok araştırdım. You tube da grupman incelemelerini görünce hiç girmedim ona çok dağanıktı grupmanlar. Yanlız youtube da biri var django airgun galiba niki. Cevaplarda isim vermemiş jsb ve ağırlık yazmış ama monsterin ağırlığı yazdığı rakam. Bu arkadaşın uzum mesafede muhteşem isabetli atışları var.

Sen hiç crickette jsb monster denedin mi abi?

Deneydiysen nasıl ona göre bidahaki siparişte alayım.

Lothar walter firması çok köklü bir firma sektörde ekol olmuş artık. Şimdi aşağıdaki linki incelerseniz orjinal sitesindeki standart havalı namlularının ve polygon havalı namlularının 112 ve 134 $ dolar arasında olacağını görürsünüz. Airams firması üzerinden düşünecek olsak firma olarak 10000 silah üretecek olsak sizce bu 112 $ lık namudan 10000 adet almak için pazarlığa girsek kaça alırız? Ben en kötü 75 $ alınabileceğini düşünüyorum. Zaten lw kullanan firmalar matchgrade namlu kullanmadıklarını standart namlu kullandıklarını forumlarda veya kendi internet sitelerinde belirtiyorlar.

http://www.lothar-walther.com/barrel-blank/airgun/

Sizin sorunuza gelince kendisi üretmi yapan firmalar haric ben lw firmasının ürettiği satandart namlu ise hepsinden birbirine çok yakın performans beklerim. Test veya ölçüm cihazlarının kalite limitleri standarttır ok çıkan bir sonraki prosese geçer ng çıkan ıskartaya ayrılır. Kaliteli üretim standartı budur.

Jsb 18.13 gr en iyi saçması isabet olarak. Muhtemelen dönüp dolaşıp buna gelirsiniz. Siz yine de jsb nin hafif saçmalarını deneyin birer kutu alıp deneyin sonuca göre tek tip saçma seçmekta fayda var. Bütçe problemi yoksa jsb den başka saçma kullanmak gereksiz benim gördüğüm. Birde tahribat için isterseniz predator polymag deneyebilirsiniz bu da jsb firmasının fason olarak ürettirdiği bir saçma.

Arif abi benim cricket 860 fps e jsb 18,13 grain ile ayarlı ve bu ayarda oldukça istikrarlı atışlar yapıyor. Hızı arttırsam atış sayısı azalacak ve hız kaynaklı sapmalar artacak diye düşünüyorum o yüzden ellemiyorum.H&N 21 gr baracuda match ile o kadar pahalı olmasına rağmen ve 2 farklı parti ürün ile grupman denedim. Rezalet grupmanlar yaptı, 43 mt de bir avuç içi kadar grupman yaptı hemen bıraktım o saçmaları.

emreaytan arkadaşım yurtdışında satılan hiç bir hatsan ürününde lw ibaresi ben görmedim. Hatta daha önce de gören varmı diye sordum bir konuda Gördüm deyipte geridönüş olmamıştı.

Hatsan lw namlu kullanabilmek sadece bizlere nasip oluyor.

Yalnız şöyle bir yazı okumuştum forum ingilizceydi hatsanın lw namlularının çakma olduğunu yazmıştı birisi bunuda lothar & Walther daki iki kelime arasındaki & (and) de bağlıyordu. Sonrasında lothar walter firmasından yetkili adı soyadı ve ünvanı ile olaya dahil olmuştu. Lothar walter firma imzalı bir begenin fotoğrafını ekleyip.

Hatsanın namluları lw firmasının onayı işe ürettiğini belirtiyordu.

Etkinlikler güzel de ben en çok 2 şeyi çok beğendim. Önce, video başlarken olan animasyon parsın kafaya gelen 3 atış ve saçma sesleri; sonrada döner hedeflerin tek karede 2 kamera görüntüsünün yansıması.

Çok güzel ellerinize emeğinize sağlık. Keyfiniz daim olsun.

Şuana kadar izlediğim en detaylı incelenmiş ve en başarılı kral puncher jumbo videosu.

25 kalibre ve jsb king ve jsb king heavy saçma ile oldukça tatminkar grupmanları var.

Bir moderatör dikkatimi çekti ses kesmede oldukça başarılı gördüm.

İzlemenizi tavsiye ederim.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Ben grupman değerlerini beğendim. Kendim uzun süredir kalibrgun cricket kullanıyorum. Cricketin namlusuda 45 cm ve boyuda 68 cm.

Ben kullanırken hiç bir ergonomik problem yaşamıyorum. Bu olay biraz da beğenip kullanmak ile alakalı. Ben bullpup tüfekleri daha çok beğeniyorum.

Taraflı incelemeden ziyade eksik incelenmiş.

Şöyle 25-50-75-100 mt grupmanları olsa, tam dolumda 200-100 bar arası kaç atış ve crono değerleri olsa çok çok daha iyi olur. Kim nasıl bir silah alacak , almadan bilse ne güzel olur.

Kısa, kompakt ve hafif tüfek arayanlar için iyi bir seçim olabilir.