Abi helal olsun ellerine sağlık herzamanki gibi keyifle izledim. Bu sefer boş fişekler zorlamış seni. Sayende tüfeklerin kabiliyetlerini görüyoruz. Yalnız kendi adıma 3x ile boş fişeği görebilirmiyim o muallakta bende. Ben nedense hep yüksek zoomda kullanma isteği görüyorum kendimde.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Flash ve flashpup ı bizden arkadaşlarda incelemişler.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
-
Estağfurulah ne demek, chair gun tarzı bir program fakat çok daha farklı reticle tipine ve first focal plane ve second focal plane merceklere de uygun balistik programı. Chairgun sadece hawke dürbünlere has bir program. Strelok balistik programının 3 versiyonu var. Ben en çok strelok+
Programını beğenerek kullandım. Google playstore da mobil uygulaması mevcut.
-
Güzel gözüküyor elinize emeğinize sağlık, bunada alışırız inşallah
-
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=2008
Burdan temin edin isterseniz ama jsb king heavy 33,95 gr size hafif gelmezse daha isabetli olduğu kesin bilginiz olsun.
-
Ne yaptın Serkan Bey çözebildinmi problemi?
-
@ercan1221 arkadaşım bir iki şey söyleyeyim bullpup tüfeklerin namluları kısa değil o yüzden menzilde bir değişiklik olmaz grupmanda da çok farketmez.
Bir de airmax lw yok demişsin var.https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=4364
Buda linki.
Bende hem nova compact var hem de cricket.
Benim önceliğim boyutlarının ufak olması itibariyle crickettedir.
Kişiden kişiye değişebilir ama bullpup ben daha çok seviyorum.Hatsan novada söylenen At44 pşatformu üzerine kurulu bir tüfek ve bence de güzel bir tüfek.
-
Ben jumbonun çıkmasını beklemiştim sonra airmaxı bekledim kralın grupmanlarını airmaxın da çalışma basıncı ve ağırlığını görünce gittim nova compact aldım. 25 cal. de grupmanlar beni memnun etti. Artık şansmıdır yoksa standartmıdır bilemiyorum. Yalnız benim teknik olarak bilgi ve beceri olarak iyi gördüğüm bir kaç arkadaşımda hatsan namlularının çok daha iyi olduğunu belirtince nova almakta hiç tereddüt etmedim.
-
Arkadaşlar yazdıklarınız için hepinize çok teşekkür ederim bende attığınız modeli tasarım olarak çok begendim kralın son modellerini hatsana nazaran daha çok begendim fakat kral hiç kullanmadıgım bir marka o yüzden biraz şüpheli yaklaşıyor olabilirim prohunt fuarının tarihi nedir ? Ve kafama takılan bir konu cahar arkadaşımızın dedigi gibi namlu isabeti igne kırma gibi durumlar araştırırken böyle şeyler çok gördüm açıkcası rahatsız etti bu durum öte yandan çok beğendim napayım yine bilemiyorum

Bende krala bu namlu problemi ile başlaması nedeni ile hiç ısınamadım. Daha öncede yazdım kendi arkadaşlarıma aldım denedik kısa mesafelerde çok güzel grupman yapıyor hepsi 50 mt den sonra çok dağıtma başlıyordu. Fakat şimdiki namlular nasıldır bilemiyorum.
-
Karamuratım Pro boy 103 cm bu yarı bulpop 90 cm i gecerse anlamını yıtırır kardeş,inş gecmez
Geçmez inşallah abi, yayınlanan resimden gözüken geçecek gibi belki ufak bi iyileştirme yaparlar. Dipçik ile valf bloğu arasında kısaltılabilecek bir bölge var resimde görünen.
-
https://www.youtube.com/watch?v=TWeJsaCiGQ0
Bu bir örnek, coil gun, rail gun, gauss gun gibi isimleri var ingilizce.
-
Ben bunun tüfek versiyonlarıda var diye hatırlıyorum bi yerde seyretmiştim aşağı yukarı 1 yıl olmuştur. Hatta silahta kamuflaj desenliydi diye hatırlıyorum googledan bi araştırayım.
-
Bu yukardaki linkteki tüfekte ceketli namlu yok o yüzden benim hiç hoşuma gitmedi. Konun başındaki ceketli namlulu ve QE versiyonunun albenisi daha fazla gözüküyor.
-
Abi resimi referans alırsak, namlu 58 cm ceketle 60 cm olsa minimum 90 cm olur tam boy. Yine de çok güzel gözüküyor, bende toplam boy 68 cm cricket var bazen keşke daha küçük bişey olsa diyorum.
-
Monarch modelinide şeklen bende çok beğendim ama boy en az 95 cm civarında olacak gibi gözüküyor. Bana göre çok büyük.
-
Buna benzer bir düzeneği arkadaşım yaptı atölyede. Ses seda yok boru içinden metal çekirdeği fırlattık ama 3 mt falan gitti ancak bizim çekirdek baya büyüktü. Bobin spiri ve gerilimi arttırdık ama fazla bişey değişmedi.
-
Bu silah taşımak, atışa gitmek, poligon haricinde açık arazilerde atış yapmak acayip zorlaştırıldı. Ben bu işte avı korumak, silahlı saldırılı engellemek gibi bişeyin sağlandığına kesinlikle inanmıyorum. Biz genç delikanlıyken alırdık sarı teskereyi avımızı yapar gelirdik. Kimse dur nabıyon evrak varmı diye bile sormazdı. Şimdi adım attırmıyorlar hobicilere.
Katil olmak isteyen, hanzoluk yapmak isteyen alıyor hiç bir belgesi olmayan tüfeği, işliyor suçunu; yatarsa yatıyor çıkarsa çıkıyor ne ala memleket.
Atıcılık bir hobi bunu anlamayanların sayısı anlayanların sayısının binlerce katı. Gelde anlat derdini. -
Bu durum biraz sıkıntı, ohal de birecek gibi gözükmüyor. Ohalde biraz bahane oldu kargo şirketleri için çünkü öncesinde de gönderebilmek oldukça zordu.