Rica ederim, normal şartlarda aynı zoomda atış yapıp doğru paralaks mesafesini yakalıdığınızda teknik olarak sadece peletin düştüğü kadar mildot ayarlamanız gerekir.
Bu tür pellet ağırlığı, pelet cinsi, mesafe, hava sıcaklığı , zoom, rüzgar vs değişenlerin hesaplanması içinde strelok + programını kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
Bende beğendim çok güzel olmuş. Tek siyah olsa sanki biraz daha göze güzel gelirdi diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi biraz fazla meşakatli bir iş ölçülendirmesi, print yapması ayrı ayrı emekle oluyor hep. En önemli kısmıda zaman ayırabilmek işerden.
-
350 Tl ye gelir kabaca eğer gümrükte takılma veya vergi olayı olmazsa fiyat makul aslında.
-
Metehan sana sıcak soğuk farketmez. Senin soğuk havada da videon vardı.
-
Çok ilginç bi olay bu. Görüşmeden sonra bişeyler uçmuş anlaşılan.
-
Peki memur arkadaş bu tasarım parçalarını, dürbün vs. yi yol aramasında falanmı buldu?
-
Zamanla gelir muhtemelen.
Orası ürün tanıtım kısmı. -
Öncelikle geçmiş olsun; ben aslında projeyi ve başınıza gelen yargılanma olayını tam anlayamadım. Bişey sormak istiyorum bu olay savcılığa nasıl intikal etti de siz yargılandınız?
Bizim formumuzda da zaman zaman ufak tefek modifikasyon işlemleri yapılıyor. Sıkıntı yaşamamak adına biraz açıklayabilirmisiniz? -
Tamam benim arkadaş aynen bu şekilde aldı ozaman.
-
Benim arkadaş husan aldı yanlış hatırlamıyorsam standartmıdır yoksa hediyemi bilmiyorum 1 tane 5 li 1 tane 15 yada 10 lu şarjörü var tam doldurulup atılabilen. 1 yıl oldu olmadı daha.
-
Böyle melezler üreteceksen markayıda kozmopolitan yaparsın abi atölyeyi açınca.
-
Hayırlı tezkereler Metehan.
Benim oğlanda gidiyor tertip olmuşsunuz.Allah(c.c) kavuştursun Murat Abi. Hayırlısı olsun hakkında.
-
“Güzel yurdumun enteresan halleri....! halen 250-300 liraya itin kopuğun aldığı ölüm makineleri kol gezerken, sen tut ruhsatlı, vergisini ödeyen kanuna tabi vatandaşa ceza kes...!“
Bu durum daha önce hiç değişmişmiydi sizce?
Bu ülkede siyasi parti veya hükümet ayrımı yapmaksızın hep vergisini ödeyen, doğru namuslu, işine gidip gelen, aman yamuğumuz bi kabahatimiz olmasın diye çırpınan vatandanlaşların cebindeki paralara göz dikilmemişmiydi zaten yıllardır.
-
Servis işi sıkıntı benim crickette manometre bölgesinden 150 bar üzerine çıkınca hava kaçırıyordu, manometreden şüphelendim. Garanti devam ediyordu elimizde manometre yok mail yoluyla ulaşıp fabrikadan temin edebilirsiniz dendi. 80 tl verip ilk önce manometreyi sökecek aparatı yaptırtım sonra söktüm bi baktım manometre altındaki oring 2 noktadan zayıflamış ordam kaçırıyor. Oring değiştirip yola devam. Uğraşmasam servis desteğine kalsam eller yukarı.
-
Hayırlısı olsun senin adına . Şimdiden hayırlı teskereler. Video olmaz ama yorumlarını eklersin yine arada fırsat buldukça inşallah.
Yolculuk nereye? -
Abi ordaki katlanır değil teleskobik gözüküyor.
-
Anladım abi ekipmansız biraz zor olur bu iş diyorsun. İmkan varsa int. De gördüklerinden seninkinin aynısının linkini ekleyebilirmisin.
Ben katlanır dipçik yazdım hep akrep kuyruğu gibi yukarı katlanır ve üzerinde fişek yatakları olan dipçikler denk geldi. -
Çok güzel, sigara paketi gibi bişey büyüklük olarak neredeyse.