Abi yazmayı unutmuşum katlanır dipçiği kaça aldın?
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok güzel olmuş benimde aklımda buna benzer bir proje var nasipse. Benim aklımdaki fikride yazayım belki size de ışık tutar.
Aynı katlanır kundağı bir plastik veya ağaç ile uzatıp namlu attındaki 22 lik kızağa monte etmek. Bu şekide olursa seyyar dipçik bir veya 2 vida ile çok kolay sök tak yapılabilir. 22 mm kızağa takmak içinde ucuz 22 mm dürbün ayaklarını kullanmayı düşünüyorum. -
Evet, bu hesaplamaları akıllı telefon kullanıyorsanız 10-20 tl arası bir fiyatı bulunan strelok + programında çok kolay yapabilirsiniz. Tüfeğinizin çıkış hızını biliyorsanız.
Birde bişey ekliyeyim iyi bir tüfekle sabit atış yaptığınız 40-50 mt civarında istikrarlı bir grupman ile güzel bir sıfırlama yaparsınız. 100 mt grupmanıyla sıfırlama yaparsanız dağınık bir grupman olacağı kesin sıfırlama 100 mt de zor olur. -
Sizin dediğiniz 3 lü arasında fiyat/performans olayında yüksek oranı yakalayan yerli piyasada kazanır. Bu flash pcpnin hafif olması bir çok kullanıcının fikrini çeler gibi geliyor isabetinde ve atış sayısında anormal bir durum yoksa.
-
Bunun tüp hacmi daha küçük 165 cc yazıyordu. bullpup versiyon resminde manometre gözüküyor. Normal versiyonda altta belki olabilir.
-
Abi bunlar çok daha sade olmuş son çıkan modellere göre. Ben de bunları daha çok beğendim.
-
@sedi arkadaşım sana daha önce bahsettiğim konu buydu. Belki biraz yardımcı olur sana.
BSA 4-14x44 TMD & Vector Optics 4.5-14x44 Capricorn & Vector optics 6-25x56 Counterpunch KIYASLAMA.
-
Bull pup modelide varmış benim gözüme güzel geldi.
-
Makyajlı Galatian gibi geldi bana.
Size katılıyorum, bende çok benzettim ama namlu kısa olabilir bunda carbin gibi.
Ben namlu boyunu ve gücünü merak ettim onu arıyordum google dan -
Ben teknik verileri göreyim diye google yazdım o sırada 2 video daha gördüm av görüntüleri var diye paylaşmadım 4 dakikalık olan videoda fiyat için 300$ yazılmış. Uzun olan 13-14 dakikalık av videosunda da giriş seviyesinde gibi bir tabir var tüfek için.
-
İç, dış, et kalınlığı ne kadar fazla bilgi olursa o kadar avantaj olur doğru oringi bulmak için.
-
Ben şeklen beğendim. Bu tür tanıtımların grupman ve crono ile yapılması lazım doğru bilgiler sunmak adına. Bu kullandığı saçmada jsb 18.13 gr gibi istikrarli bir saçma değil.
Burda hiç bahsedilmedi yeni silahtan ben ilk defa görüyorum. Hatsan Amerika’da kendine uygun bi pazar yakaladı sanırım oraya baya öncelik veriyor. Sanırım Amerika’ daki distribitörde iyi çalışıyor gördüğüm kadarıyla.
Hayırlısı olsun hatsan adına. -
Dediğim gibi araçla geçerken sanayi bölgelere uğrayın soruşturun mutlaka bulursunuz diye tahmin ediyorum. Bulunduğunuz bölgede her ne olursa olsun atölye, fabrika tarzı işletmeler varsa o civarda pnomatik, hidrolik işi yapanlar vardır büyük ihtimalle.
-
Benim ilgi alanıma girmedi hiç ama arkadaşlarımda vardı. Dört arkadaşımda da hava kaçırma problemi mevcuttu. Üçü gamoydu ama diğeri ne marka bilmiyorum.
-
Sana bi regülatör gider ozaman.
Ben zaman olarak fazla eğileniyorum bu işere, crono da yok bende. Bu nova bende durur artık fırsat bulursam kendim ucuz yollu bir regülator çalışması yapmak istiyorum. -
Bu atış sayısı sizin eski ölçümlerden farklı burda 70 atış var 170-100 bar arasında.
Geçen sefer 220-120 arası 37 atış vardı bana çok az gelmişti. Siz güç ayarı ile oynadınızmı?
Bu şekilde eğer 250-100 bar arası atış yapmış olsanız 130-140 atış yapacak gibi gözüküyor yanlış mı düşünüyorum? -
Saçma sapan bir şey satın alırken sıkıntı yok onarıma gönderirken veya 2. El satarken kargo şubeleri almıyoruz diyor. Bende bi silah gönderdim 2 sene önce göbeğim çatladı gönderinceye kadar.
-
Geçen yılda vardı o poligon.
-
Diğer konu kapandı ama alan olsaydı muhtemelen yeni bir konu ile paylaşırdı. Biraz fazla polemik ve beklenin altında kalması pazarı daralttı sanırım ama zamanla çıkar paylaşımlar herhalde.
-
Aynen hiç uğraşmanıza gerek yok kargolayın dolum yapan arkadaşlarımıza veya av bayiine uğraşmamız olursunuz en fazla 2-3 gün beklersiniz. İtfaiyeyi deneyebilirsiniz. Yada en kötü pompa temin edersiniz bt 65 pompa ile doldurulabilir hacim itibarı ile.
150 bar çok işinize yaramaz. Atış sayısı 15-20 ancak olur.