Güzel gözüküyor ellerinize sağlık.
Dürbün ve moderatör ile daha şık gözükecektir.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Açıklamada hızlı hava tükettiği için vuruş noktaları değişiyor demişşiniz. Benim gördüğüm kadarıyla reg. Olmayan bütün silahların problemi bu. Yalnız ben bu denemeyi beyaz kağıt üzerinde novayla yaptım. 230 - 130 bar arası çok güzel sonuçlar. Bu başınçlar dışında dikeyde gezme fazla. Sevindiğim tek şey sağ ve solda gezme çok olmadı.
Namlusu iyi anladığım kadarıyla.
Size keyifli atışlar. -
Bu olay namluyu al kes biç modla olayı değil sadece. Herhangi bir hobi sever arkadaşımız gidip 5,5 kalibre tüfek alır bitanede yedek 4,5 kalibre namlu alır tek bir kalibrede kalmak zorunda kalmaz. Mesala bugün bu olay fx impack ta kolaylıkla uygulanabiliyor. Okuduğum kadarıyla zorakide de var. Bu şekilde olmalı yerli markalarımızda da.
-
İnşallah olur ben silahın videolarını daha önce inceledim güzel görünüyor. Olmazsa da manual çalışan cricket ve impack ta işinizi görür illa semi auto özelliği aramıyorsanız.
-
Çok güzel. Bende merak ediyordum daha önceki fotolardan kilit taşları döşenmiş bu kullanılmayan yer neresi böyle diye. Herkül benimde ilgimi çekmişti ama tüp ihtiyacı fazla olunca elendi. King heavyde bence mükemmel bir saçma. İnsallah mkII side gelir onuda deneriz.
-
Ben uzun süredir bu hobinin içerisindeyim, bu foruma üye olmadan çok öncesinde de havalı tüfek sahibiyim ama şahıslar hariç havalı tüfek namlusunun satıldığı hiç bir ilan veya linke denk gelmedim.
Ben hala ayrıca satılmasından yanayım. Yerli firmaların namluları satılabilir. Ozaman döviz ile ilgili bir sıkıntı olmaz bence. -
Burda bir sıkıntı var aslında, yivsiz av tüfeklerinin namluları çeşit çeşit boy boy satılırken havalı tüfek namlusuna ulaşabilmek imkansız.
Yerli firmalar iç piyasada satış yapabilir aslında ama nedense hiç bir girişimleri yok. -
Bende öyle yeme işinde atıcılıktan başarılıyım. Sanki zaman geçtikçede başarımı katlıyorum gibi geliyor baskülden.
Allah( c.c ) hepimize sağlık sıhat versin. -
Çok güzel ama bu sefer atış fotoları yok bu sefer piknik fotoları var sadece!!!!!
-
Burdan açıp oynatamadım bu videoyu ama açılan sayfayı görünce videoyu hatırladım.
Güzel video ne zaman çekildiğini anlayamadım. Tahminim bu gerizekalılar bi ara kurtarılmış bölge ilan ettiler ya akılları sıra bir kaç ilçede ozamana ait olabilir. -
Hocam bu silah ile 100 mtde hiç grupman denedinizmi? Yaptıysanız en iyi grupman ölçüleri nedir. Ben çok sevmiyorum ateşli silahları ama fabrikadaki arkadaşlar arasında baya bi talep görüyor baya alacak olanlar var.
-
Zaten bizim memlekette bişeye ihtiyacın oldumu yandın. Sonuna kadar sömürmeye bakarlar.
-
Belki yanlış anlaşılabilir ama 4 $ çok cüzzi bir miktar çelik kalitesine göre fiyat değişir. 4 dolarlık bıçaktan kalite olarak fazla bişey beklemek yanlış olur.
-
İlk yazıdaki linklere ulaşılamıyor. Sanırım webley firması ürünü satmıyor artık.
Yabancı bir sitede .177 ve .22 kalibrenin haricinde .20 sini de gördüm bir ingiliz sitesiydi sanırım. -
Siz 4.5 mm namlu buldunuzmu herhangi bir değişiklik yapabildiniz mi?
-
Vallahi benim cricketin skeleton kundağı kadar güzel çok beğendim bence harika.
-
-
Kargo ile gönderirsen en az riski almış olursun herhalde. Ben daha önce gümrükten gecmez denen veya yasak denen şeyler getirdim ama risk almaya deymez. Zamanla güvenlik tedbirleri farklılaşıyor.
Mesala zamanında keskin olmayan büyük samuray kılıçlarını arkadaşım sorunsuz geçirirken ben orjinal bambu fidanları için baya dil dökmüştüm. -
Güzel ve basit bir uygulama yapmışsınız elinize sağlık. Kundak biraz fazla geniş olmuş.
-
Abi kundağı sünnet etmişsin ama 50 cm moderatör takmışsın G3 A3 piyade tüfeği olmuş.
Aynen dediğin gibi Arif abi kundağı kısaltınca daha güzel duruyor.