Siz dürbünle kullanıyorsunuz o dürbün uygun geldi benim gözüme boyut olarak marka model link vs varsa paylaşabilirmisiniz?
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok anlamam fakat bıçak dünyası adlı sitede bi ara baktığımda çok uygun fiyatlar vardı. İlgilendiğiniz modeli bide oradan sorgulayın isterseniz.
-
Hem felsefe hemde icraat var güzel.
-
Hayırlı uğurlu olsun.
Allah(c.c) kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. -
-
Abi bu konuyu gözden kaçırmışım 50 mt ve tabanca için güzel grupman.
-
Benim içime bi zoraki ultra ateşi düştü alırsam bi dipçik çalışması bende yaparım inşallah!
-
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
-
Arkadaşım bu çalışmayı sonlandırabildinmi?
Varsa gelişme paylaşabilirmisin? -
Ziya arkadaşımız güzel açıklamarda bulunmuş ona katılmak ile beraber bir şeyde eklemek istiyorum.
Genelde insanlarda yerli tüfek için, yerli malı yurdun malı ve servis garantisi avantajı düşünülüyor buna sonuna kadar kayılıyorum.
İthal bir tüfek alındığında da servis problemi yaşayacak kişiler kendi el becerileri ile bir çok arızayı kendileri yapabilirler. Yapamayacak arkadaşlar burdaki değerli arkadaşlarımızın yardımıyla yönlendirilebilirler. Yada başka bir seçenek olarak çevremizdeki sanayi bölgelerinde çeşitli yedek parçalar imal ettirebilirler. Yani yerli yabancı illa bir çözüme kavuşması sağlanmaya çalısılır ama zor ama kolay.
Ben kimsenin bir menfaati olamdığı için o tüfek satılmasın, bu tüfek satılsın gibi bir çaba içerisine gireceğini sanmıyorum.
Ben örnek olarak bir adet 5.5 cal cricket ve 6.35 nova sahibiyim. İkisinden de son derece memnunum. -
Anladım, güzel fikir.
Tamamdır gelecek videolarıda izleriz keyifli atışlar. -
İsabeti ve gücü sizin için yeterli ise hatsan proxima servis avantajıyla iyi bir seçenek olabilir sizin için.
Değerlendirelebilir bir tüfek bence. Diana, weichrauch, benjamin vs ithal tüfeklere nazaran fiyat avantajı da var. -
Çakmaz gazı tüpüne saçma isabet ettiğinde direk parlıyormu yoksa ekstra bişey varmı?
-
https://m.n11.com/evanix-blizzar…ufek-P216193303
Benim gördüğüm en iyi seçenek bu sanırım meraklısı varsa
-
Mk 2 ben görmedim ama normal king heavy ile oldukça iyi grupmanlar elde ettim.
-
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Ben şimdiye kadar 12 ve 16 kullandım.
Diğer kalibreler ile ilgili hic tecrübem olmadı. -
Bekir arkadaşım neden 36 cal tercih ettin?
Son zamanlarda benim çevremde de bu 36 ve 20 cal ye ilgi alaka çok arttı. Benim silahlarla ilgilendiğimi bilen arkadaşlar gelip danışıyorlar ama benim bilgim ve ilgimin olmadığı için yardımcı olamıyorum.
Senin veya diğer arkadaşların bu kalibre olayında fikrin nedir acaba? -
Sıla-i rahim için çok güzel bi bahane olmuş süper.
-
Anladım bu dediğiniz dipçik konusu ile ilgili yaban tvde bir program izlemiştim. Yalnız hatırladığım kadarıyla siah üzerinden ölçü alıyorlardı. Siz ölçü verme ye gidecekmisiniz yoksa ölçüp uzunluk falan mı vereceksiniz?
-
Bu istediğiniz özeliklerde standart üretim olmuyormu? Geçen yıl bir arkadaşıma huğlu süper poze aldık oldukça çeşit vardı. Benim çok ilgi alanıma girmediği için çok detaylı incelemedim ama o istediği özelliklerdeki tüfeği standart üretim seçenekleri arasında bulmuştu. İsterseniz bir bayii ile iletişime geçin belki o yardımcı olabilir özellikler konusunda. Bu şekilde maliyette daha düşük olur.