karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
Meraba hocam terfi etmişsin ateşliye.
Bizim için farketmez ateşli videonuzuda izleriz.
Yalnız yivli videosunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Keyifli atışlar. -
Aynen güneşlik ismi ingilizce sun shade.
Yanlız ayrıca alacaksan diş ve çap çok önemli.
Marka model vs farkeder uymama problemi yaşayabilirsin. Plastikten sıkı geçme yapabilme şanşın varsa kendinde yapabilirsin. -
Bu mesajı kaçırmışım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İş güç zaman vs derken çok atış yapma imkanı olmuyor. Hobi ile ilgili bişeyle uğraşmak, bir yazı okumak , bir video izlemek benim için atış yapmak kadar keyifli geliyor.
-
Hatsan novanın bugün baktım baya videosu var daha eski olan pyramid air ın videosu var onun videosu biraz daha detaylı crono olarak onuda izle istersen.
-
Bende bi grupman bekliyorum fakat bi sonuç yok hala!!
-
Bu arada saçma seçimi işe ilgili bir soru gözümden kaçmış. Ben izlediğim videoda king heavynin daha iyi olduğunu gördüm yinede kendim test edeyim diye 25,4 gr king ve 34 gr king heavy siparişi verdim. Kendim yaptığım denemelerde 34 gr grain king heavynin bariz daha iyi grupman yaptığını gözlemledim.
Sizde king heavy i tercih edebilirsiniz. -
Ben şuana kadar benjamin marauder , cricket ve nova compact sahibi oldum. Benjamin marauder müthiş sessiz oldukça isabetli bir tüfek çok beğenerek kullandım. Benim gözümde iki handikapı var biri kaba oluşu diğeri atış sayısı tam dolumda 34-38 civarında atıyordu. Cricket ise compact yapısı, atış sayısı regülatörü, namlusu vs mükemmel bir tüfek o yüzden cricket en iyisi derim.
Benim şehir merkezinde ve köyde olmak üzere 2 evim var tüfeği köydeki evde bırakıyordum bazen şehir merkezindeki evden atışa gitmek istersem 40 km gidip silahı almam gerkiyordu. Bundan dolayı 2. Bir silah alma ihtiyacı doğdu kendimce.
Bu seferde 2. Silahım farklı bir cal. Olsun istedim. 2. El bir cricket alsam en az 5000 tl gözden çıkarmam gerekiyor 6.35 o yüzden hiç araştırma bile araştırmadım Marauder baksam atış sayısı az yine 2500-3000 tl.
İster istemez uygun fiyat nedeniyle kral jumbo ve hatsan noyava yöneldim. Kralın 6.35 i yoktu bide tecrübeli arkadaşlarında fikirleri hatsan namlularının daha iyi olduğu yönünde olunca direk nova aldım.
Ben tüfeği bu şekilde almış oldum. Güzelde birtane moderatör imal ettim.
Ben kendi adıma novadan memnunum.
Güç deseniz bt 65 olabilir ama isabet nova daha iyi olur isabet olarak bt 65 e göre daha iyi olan at 44 platformunu kullanan nova bence daha iyi bir seçim grupman amaçlı. -
Tüfekte sesli hedefte patlayan hedef olunca ses baya yüksek çıkmış. Güzel atışlar.
-
Hayırlı uğurlu olsun sizlere
-
Şu döviz ve petroldeki artış resmen vatandaşa kan ağlatıyor ama elden gelen bişey yok. Herkesin ağzında bir hedef 4 liraya gidiyor 7 liraya gidiyor vs vs. Bence sınır bile yok sıkıştıkça devam arttırmaya. Birde vergiler var tabii onlarada aynı tarife.
-
Çok güzel!
Resimlerden keyif aldığınız bariz görülüyor. -
Jsb den şaşmayın derim
-
Ben beğendim güzel atışlar. At44 den de iyi ses çıkıyormuş.
-
Kaba derken mekanizmayı mı yoksa ölçüleri itibarıyla mı demek istediniz. Sorma nedenim şimdi birde taktik kundaklı çıkarmışlar acaba onda biraz kilo atıp kibarlaşmış olabilirmi dersiniz?
Ölçüleri itibarı ile kaba geldi. Tüp ve özellikle el kundağı çok kaba. Tüpte kaba olunca bence taktikalde olsa çok kibar olacak zannetmiyorum. 230-160 bar arası atış eğrisi çok güzel. Çok hassas atış ihtiyacı yoksa bence ideal bir tüfek. Bende 22 cal cricket var.
Ben 2. Silahım 25 cal olsun uygun olsun diye nova aldım ve memnunum atış sayısıda çok iyi.Süper novanın regülatörünün çok iyi çalışmadığını düşünüyorum. Nova daha ideal olabilir ama seçim sizin. -
Güzel inceleme, onarım ve bilgilendirme olmuş, elinize sağlık.
-
Hayırlı olsun.
Bende büyük bir hevesle aldım fakat çok fazla kullanamadım isabetinden çok memnunum Bendeki 25 cal. Silahın atış sayısıda çok iyi ben kaba oluşunu pek beğenmedim o yüzden elim direk fırsat oldukça crickete gidiyor.
Yalnız 150 bar altındaki atışlarda vuruş noktası dikeyde baya oynamaya başlıyor.
Olayı fiyat performans olarak değerlendirirsek bence çok ideal bir tüfek. -
Güzel hem tüfeğiniz düzelmiş hemde tecrübe kazanmışsınız.