Pnomatik malzeme deyip yollamayi deneyin isterseniz.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Net cevap icin biraz beklemeniz gerekecek.
-
Sevrotinin öldürme ihtimali cok yüksek olur.
-
Levent abi senin yaptığın kendince dogru olabilir ama herkes bunu yapamaz. Herkesin tepkisi farkli olacaktir. Bu olay o anki yaşanan korku ve şaşkınlık ile ne yapmaya ilk karar vermek ile alakalı. Ben eger ki silahımı hazirladiysam yani yatmadan artık o var ve kullanilcak hissi oluşacağı için kesinlikle vururum. Sonrasi zarar olsa bile Bu sekilde hareket eden ve edecek insanlar var.
Eskiden köyde hayvan hırsızlığı vs olurdu ben köpekler havladimi masustan silahla çıkar ahira doğru yönelir fişeği dışarda verirdim namluya sesi duysun birileri varsa.
Yani oraya artik hazir vaziyette giderdim elim tetikte. -
Duruyormu bilmiyorum ama fiyat olarak uygun at 44 long lw vardi bi inceleyin duruyorsa.
-
Noldu bu spoton 18.13 grain sacmalar temmuz denmisti @'macho18 arkadaşım varmi bi gelişme?
-
Allah(c.c) rahmet eylesin. Ailesinin akrabalarinin başı sağolsun.
-
Bence polemiğe girmeden tüketici hakem heyetine baş vurun. Direk iade alirsiniz baska bişey alırsınız.
Yaylilarda oluşan problemler son zamanlarda çok artti nedense. -
Rica ederim ufakta olsa yardimci olabilmek mutluluk verir.
-
Teşekkür ederim.
Bi ara siyah spray boya ile ile o beyaz deldrin kısımlarıda boyamayi düşünüyorum eğer boya tutarsa. -
Telefonla arayın daha kesin çözüm olur.
-
Bunu özellikle ölçtüm. Sürekli satış sitelerinde ve çeşitli yazılarda % 30-50-70 oranlarda sesi azaltiyor gibi yazilar vardı.
Bunun birimide desibel ve neyse o olsun dedim.
Sonuç olarak objective bir ölçüm oldu. -
wrangler üretimi var sanirim onları tercih edebilirsiniz. Benimki rica minnet arkadaşımın desteği ile oldu. Ticari bir boyutu yok o yüzden. Kendiniz yaparsaniz elimden gelen desteği ve fikri verbilirim.
-
Teşekkür ederim.
-
Super novada regulator var. Ben super novadaki regulatorun çok kararli çalışmadığını düşündüğüm icin nova aldım.
Aslinda iyi çalışan bir regulator seçeneği ile super nova cok daha avantajlıdır.
Atis sayisi ve isabet olarak ben novayi çok beğendim. Ben güç ayari vs ile ugrasmadim fabrikadan nasil ciktiysa o şekilde kullandım su ana kadar fakat youtube da güç ayari ile ilgili bir iki video denk gelmişti. -
Abimiz daha önce belirtti gözle ilgili sıkıntısı varmış. o yüzden dürbün tercihi büyük.
-
Bu gün yaptığım atislar sırasında android cihazimla sesi ölçme imkanim oldu.
yaptığım ölçümleri paylasayim.
cihazı orjinal bir cihaz ile kalibre ettim.
Tüfeğin moderatorsuz sesi 58 desibel
30 mmlik moderator ile sesi 46 desibel
40 mmlik moderator ile sesi 42 desibel.
Her iki moderatorunde atışa en ufak iyi kötü tesiri yok. -
Atış sayısı hakkinda bilgilendirme.
Arkadaşlar sabah biraz atis yaptim. Tüfek fabrikadan nasil geldiyse o şekilde güç ayari vs yapmadim hava dahi basmadim.
Bu gün 100 bara düşünce atis yapmayi biraktim.
ve kutulari sayarak kac atis yaptığımı tespit ettim.
Atış sayilari şekilde
99 adet 25 gr
58 adet 33 gr
en az 15 adetde bos atış vardır çünkü şarjör bittiğini anlamiyorum daha alisamadim. -
Ben Pyramydair in videoya güveniyorum.
Benim yaptığım 25.4 gr ve 33.95 grain grupmanlari ordaki video ile ayni çıktı. -
Bu konunun ikinci sayfasinda Pyramydair in tanıtım videosunda 33.95 grain ile yaptığı Crono iyi gözüküyor ; birde ordaki grupmanlar neyse aynisini bende 43 mt yakaladim ve daha önceki sayfalarda paylastim diye hatırlıyorum daha önceki sayfalara bakabilirsiniz.