Pyramydair in hesap makinasına da güzel ve kullanışlı.
Akilli telefonlarda dabir çok birim cevrim ve balistik programlari var.
Çözüm fazla anlayacağınız.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel bilgi;
40 F.Pound * 1.36 = 54.4 Jouleye eşittir.
Çevrimdeki 1.36 sayısını bulmuştum hesaplayarak daha önce ama.FPS * FPS * GRAİN = Sonuç / 450240 = foot pound...
Örneğin:
1000fps * 1000fps * 18 gr = 18,000,000 / 450240 = 40 pounda eşittir.
Bu formülü bilmiyordum daha önce.
Balistic enerji programi ile hesapliyordum hep. -
Iyi, hayırlısı olsun sizin için.
-
Kalite olarak herkes sportsmatch dm70 i soyler sanırım dampa olarak,
yada 25.4 mm çaplı dürbün alip hatsan protector da kullanabilirsin. -
Hangi kalibre de karar kıldın abi?
-
Vortex ise gazlı silindir oluyor.
-
qe quite enegy demek
yani sessiz enerji. Namlu ucunda orjinal olarak Moderator olan modeli. -
Beni şuana kadar okuduğum tüfeği hatsana gonderiyorlar dönüşümü onlar yapiyorlar.
siz fabrikayi arayıp sorun bir daha net bilgi almış olursunuz. -
Onu suanda bulmak zor olur benim için yaptiracagim zaman tornaciya direk metrik 14 diş adimida 1.25 derin ona göre kılavuz salar.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. -
Teşekkür ederim yardimin için benimde aklima ilk aklima gelen metrik 14-16-18 somun alip denemekti.
Yarin bir tane metrik 14 somun alip denerim. -
Sağolasın kumpasi bulursam fotoğraflarım.
-
Bakim onemli fakat 6 ayda bir göndermek benim icin imkansiz ötesi.
Size bir zorluğu sıkıntısı yoksa sorun değil tabiiki.
Tetigin sallanmasi belki mekanik olarak aşınma olmuş olabilir zamanla. -
Bişey sorayım kac atis yaptiniz veya nekadar süre kullandiniz?
Neye göre bakim zamani geldiğine karar verdiniz?
Ben hic birzaman kendi tufeklerimi bi yere bakima göndermedim.
Bana bir yere tüfek göndermek eziyet geliyor.
Yanlış yapiyor olabilirim fakat hic bu tüfeğin bakima ihtiyacı var hissi uyanmadi bende. -
Denerim abi de metriklerde distan dışa tam sayi çıkmıyor galiba.
-
Güzel atislar hiç sektirmemissiniz.
Ben boş soda siselerini tercih ediyorum. -
Biraz bekliyelim acelem yok zaten belki bilen biri çıkabilir.
-
Teşekkürler bende mi problem var anlamiyorum. Ben elektrikciyim fakat zaman zaman bu dis taragini kullanmak zorunda kaldim. Sanki bana hepsi uyuyormus gibi geliyor; yani anlayamiyorum.
Tornacinin kendisinin bakmasi lazim orayada silahi goturmem imkansız.
Metrikmi onu bilmsem en azindan 14-16-18 sonun götürür deneyerek anlarim ama ondan da emin degilim.
Benim kendi yaptığım moderatorler 1/2 unf onlar olmadigina göre diş o değil. Çek malı olduğu için metrikdir diye düşünüyorum ama emin de olamiyorum. -
@125 Sniper arkadaşım teşekkür ederim.
Onları muhtemelen sanayilerdeki büyük hirdavatcilarda bulabilirsin. Ben ilk önce kuafor kuzenimden metal bigudi istedim fakat ilk görüştüğümüzde vermeyi unutmuş 2. Görüştüğümüzde de ben bunu yapmistim artik gecti yani.
Kuafor veya onlarin malzemelrini satan dukkanlardan da metal bigudi temin ederek de yapabilirsin. Bigudinin delikleri benim gördüğüm kadari ile daha büyük ve simetrik.
Bu filitre delikleri o kadar simetrik değil. -
Nihat abi benim marauderin orjinal moderator sistemi de bu sekildeydi çok başarılıydi. Konik sekildeki odaciklar başarılı fakat torna işçiliği biraz fazla. O yüzden rica minnet iş aralarinda yaptırdığım için tornaci arkadasimida çok ugrastirmak istemediğim için o şekilde bilerek yaptirmadim.
Bide o sekilde yapsam 6-7 oadacik oluyordu. Bi sekilde 10 oda oldu bunun daha başarılı olacağını düşündüm; fakat tamda randiman alamadim en başta. Sonra dediğim gibi oda basi 2 delik daha açınca ses müthiş derecede fark etti. 40 mm bi boru daha bulursam ordaki pullarada 4 veya y delik daha acarak performansini arttırmayı düşünüyorum. -
Teşekkür ederim.
Ben isabette olumsuz bir etkisi olacağını zannetmiyorum çünkü pul ve çıkış çaplarını 9mm yaptim.
Tam anlamiyla deneyemedim denemeleri koydeki evin bahcesinde ses üzerine yaptim. Birde bullpup çalışması yaptigim icin durbunude cikarmistim.
Hepsini bir toplayayim grupman ve ses miktarinida paylasirim burdan.