Müthiş derecede faydali bu yazi.
Bu yazidaki uygulamalari yaptiktan sonra uzun mesafedeki başarılı atışları yakaladım.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet nova pcp jsb de 2 secim var 33.95 ve 25.4 grain ikisinide alip deneyip uygun olani bulmak daha mantıklı.
Jsbde Başka secenek yok zaten. -
Bu arada airgun pazarda bir adet dm 60 damapa ayak var. Ilgilenebilirsiniz daha önce görmediyseniz.
-
Abi bizim piyasada jsb king 25.4 grain ve jsb king heavy 33.95 grain var.
33.95 grain yayliya ağır gelir bence.
Istersen tüfeği aldigin yerden ikisinden de birer kutu al kiyaslamasini yap.
Hangisini begenirsen onu kullanirsin sonrasinda.
Ben bu sekilde yaptim ve nova compact tufegimde 33.95 graini bariz sekilde daha iyi buldum ve onu kullanacagim. -
Abi ellerine sağlık keyifle izledim yine.
Kus yuvasi beni çocukluğuma götürdü.
Kuzenlerim küçük teyzem ve ben eskiden tarlalara gidince yuva arar yavrulara bakardık. -
Hayırlısı olsun
-
Bide bu dollandiricilara gelince insanlarin kazandıkları bu paralari nasil dolandirip yemeye cüret gösteriyorlar inanin aklim almiyor. ALLAH( c.c ) her iki dünyada da cezasını versin bizler uzak etsin insallah.
-
siz skoda superb tercih edin lexusu almak satmak biraz zor olur fiyat ve motor hacimleri itibari ile. Daha önce kullandim güzel ve konforlu bir araç ama fiyatlar o biçim lexusda
O 3 marka arasinda skoda butceye daha kolay hitapeden marka.
3 tane skoda marka arabam oldu birinde bile en ufak problem yasamadim. -
Abi inşallah kimse yanlış anlamaz.
Ben 38 yasindayim orta okul 3 den beri yayli ilk okuldan 5. Siniftan beri ateşli kullaniyorum.
Koyde doğup büyüdüğümüz; eskiden bu kadar denetim olmadığı icin biz çok erken yaşta çok çok fazla silah kullandık.
Nişancılık olarak kendimi ne iyi nede kötü görüyorum. 2013 den beri de pcp kullanıyorum. Ben pcp yi kullaninca isabetinden dolayi keşke daha önce sahip olabilseydim diye hayiflandim. Ben de zaman zaman 100-130 mt atislari yapiyorum. Ne yalan soyleyeyim is 100 mt uzeri olunca basari düşüyor. O yüzden yaylida isabet pcpye göre düşük olduğu için sizin işiniz daha da zor.
O yüzden 100mt üzerinde başarısızlık varsa çok fazla üzülüp çok da fazla arayisa girmeye gerek yok.
Gercekten bide dürbün ayari iyi degilse zor mesafeler. Butcenize uygun bişey alip keyifle kullanmaya bakmak daha makbul bence. -
Böylesi daha iyi olmuş gazetecilere röpartaj vereceğine savcıya hakime hesap verir.
-
Ben böyle bir listeyi ilk defa gördüm.
Evet stroke ve hacim ne kadar büyükse o kadar güç ve mesafe artar.Kalite isabet hafiflik vs hangisi iyi onu bilmiyorum. -
Tam bi dallama. O yanlislikla oldu ifadesi de yalan. Keske tutuklanıp biraz yatsaydi içerde. Iki tane ufak yavrucagimi buldun hedef alacak.
Tipini görünce bile uyuz oldum. -
O konuyla ilgili hiç bir bilgim yok malesef.
-
O elinizdeki nakinanin calisma voltajini öğrenin 12v ise araca bağlayabilirsiniz.
Onun haricinde 220v ise.
12/220 v arac tipi redresor ile yine şehir dışında kullanabilirsiniz. -
Abi bu silindir hacimleri ve silindir stroke boylarini nerden buluyorsun?
-
mildot olmayinca uzun mesafeler baya zor.
-
Birsey daha eklemek istiyorum ben bir çok dürbün kullandim su ana kadar.
Bence 4 mildot olan bir durbune o kadar para vermeye deymez kesinlikle.
4 mildot holdover kullanimda çok sınırlı. Onun yerine vector, bsa vs daha çok skalasi olan bir dürbün alsanız çok çok daha iyi veya 2. El 20x mildot bir hawke.Bana o dürbünü veya vector 8-32x50 mi deseler ben tereddütsüz vector derim.
-
Şimleme yanlış yazmışsınız.
Öteki türlü yanlış anlaşılabilir.
100-110 mt lere kisa mesafe sifirlamasi ile mildot kullanarakta yapabilirsiniz.
İlla şim kullanmaya gerek yok kullansanizda olur. -
Ic piyasada varsa sıkıntı değil ben yurt disindan girip stres olacaksa hawkeyi tercih edin diyecektim. Bu tercih meselesi ama ben olsam hawke 20x mildot terih ederim.
10 mt de sifirlma yerine 55 mt ye istiyorsaniz 55mt de sifirlama yapmayi tercih edin bence. -
Konus marka dürbünü nerden, nasıl, kac liraya temin edeceksiniz?
Bu bilgileride verirseniz belki daha farklı düşünceler ışığında arkadaşlar yardımcı olabilirler.
Birde 10-14 mtler pcp icin çok yakin o yüzden 10 mt alti netlik olayina fazla takilmayin bence.