Sizin dediğiniz mantikli ama kuvvet kolunu kisaltmaniz kurarken daha fazla güç harcamanizs yani zorlanmaniza sebep olur sadece. Namlu yamulma olayi zamanla karsilasilmasi muhtemel olay fakat bu uzun vadede olabilecek bir olay.
Benim 2008 yılından beri duran bir hatsan optima 550( mod 125 ) tufegim var 3 yildirda arkadaşim kullaniyor.
Ben ne namlu egilmesi nede yay kirilmasi problemi gördüm.
Bu kullanima bakan bir durum.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bencede 50 mt de kirmamasi anormal bi durum gibi geldi bana pelet veya silah problemi olabilir.
-
Yaptığı av kismi benide çok olgilendirmiyor.
Ayni şekilde holdover kullanarak farkli cansiz hedeflere atsa yine seyrederim.
Adam gerçekten çok iyi bir atıcı.
Benim dikakatimi çeken iyi bir atici olduğu kadar ayni zamanda video kayit, cekim vs işinden maksimum derecede anlamasi.
O mesafelere sifirlama yapmadan atıp vurması çok zor. -
Şimdi sahip olarak kral kullanmadim fakat arkadaslarimdaki 6 farkli kral silahi kullandim. Bunun yaninda bir adet daha yeni nova compact aldim. Pcp ye ilk olarak benjamin marauder ile başlayıp sonrasinda kalibrgun cricket aldim.
Suan bir adet .22 cal cricket ve bir adet .25 nova compactim var.
Benim kendi fikrim, kral kundak kalitesi, görüntü ve hafiflik olarak daha iyi.
Ama sadece bu üstünlükleri var benim gözümde. Hatsan namlu, mekanizma, saglamlik ve isabet konusunda daha iyi olduğunu düşünüyorum ; buna istinaden hatsan nova compact tercih ettim 2. Bir silah olarak kendime.
Bununla beraber airmaxta arti olarak büyük tüp hacmiyle birlikte atış sayısı üstünlüğü de olacaktır.
Yönlendirme yapmak istemem; her iki markadaki fikirlerim bunlar tercih tabiiki sizin. -
Hayırlısı olsun.
Merakla beklemedeyim. -
Çakmak taşı ile böyle bişey yapmak aklimin ucundan geçmez. Güzel düşünce.
-
Problemin çözülmesi güzel bisey ama insanların başına bu tür olaylarin gelmesi hobide üzücü. Belki kasalari yakin veya aynı kralin puncher, breaker, pro vs derken 4. Veya 5. Nesil tüfeği oluyor. Yasanabilecek problemlerin artık önceden kestirilip üretim aşamasında önlemlerinin alınması gerekir.
Mesala bu problemler eski silahlarinda yasanmadiysa aynı ürünle yapilmaliydi.
Onlarda da yasandiysa daha jumbo uretilmeden iyilestirmeyi yapmalilar.
Kral markasinda gercek anlamda üretim yontemlerinde, ve kalite anlayislarinda problemler var.
Bu açığı servisle hallediyorlar ama üretimle halletseler olayı bir adım öne ancak tasiyabilirler. -
-
Regulatorlu modeli yok fakat aldığın taktirde forumda regulator uygulamasi yapacak arkadaslar mevcut.
-
O sacma grupman için uygun değil.
King heavy daha kararli.
Onu kullanın -
arkadaşlar forum dan big max alan yokmu ya,jumbo ve pitbull var da bir bu modelin paylaşımı yok
Abi silahlar ayni silah değilmi?
Benim bildiğim ayni farkları sadece tüp hacimleri. -
Bende bu işi herşeyi iyi yapan japonlar yapmıştır deyip daha önce internete yazdim.
Elle tutulur bi tek sharp markasini gördüm.
Ben daha önce çalıştığım is nedeniyle 2 kere japonya ya gittim fakat hiç bir şekilde av bayii veya bu tarz urunleri satabilen bir yer bulamadım. Hatta bir seferinde devasa bir dukkan gördüm heyacanla içeri girdim ama hep balıkçılık uzerineydi.
Getirtmek zaten zor da görmede görmedim. -
Muhtemelen yoğunluk var o yüzden uzun sürmüştür.
-
Predator novaya göre daha güçlü, ağır muhtemelende atış sayısı daha az olacaktır.
Yanlız predator tercih ettiniz ilerleyen dönemde regulator uygulamasi yapmak istediniz. Çift tüp olduğu için bu baya bir zor olur. Ben 6.35 nova aldim memnunum ama öyle asirida bir güç beklenti ve isteğim yoktu zaten. -
Sizin tufekte namlu ucu diş varsa, namlu boyu 58 cm ve atış sayısı sorununuz yoksa sıkıntı yapmayın revizyonun ana maddeleri bunlar gerisi rötuş.
Orda 3 delik 5 delik olmasi veya kenarında pah kırılmamış olmasinin size bir zarari olmaz. -
valf bloğunun olduğu govdede yaziyor olabilir.
-
O tarih dediğiniz gibi tüpün tarihi.
Yarim revizyon diye bir şey duymadik.
Ardaslarin dedigi gibi sadece namlu boyu, namlu ucu dis ve atis sayısı iyilestirmesi yapıldı benim bildiğim. -
Benim kendimde yok fakat çok yakin arkadasimda var 21.14 gr hn baracuda, 30,25 ince memed kullaniyor.
Gecenlerde muhabbet arasinda jsb 18.13 gr den iyi sonuç aldığını fakat hızın düşürülmesi gerektiğini söyledi. -
Bu arada fark ettinizmi namlusu 10 yiv set

Yok biraz farklilik gördüm ama yiv sete iyi oturduğu için gözüme farklı geldi sandim.
Siz deyince sayıp anladim. Güzel -
Namlu baya iyi sacmanin eteğini çiçeğe çevirmiş. Etek yiv izleri simetrik.
Grupmani bende merak etmeye başladım.