kralin kendi moderatoru fiyat olarak uygun.
Onu alip kullanabilirsiniz.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlısı olsun bunu deneyin belki sonra yine hw100 alirsiniz.
-
Konuyu biraz baltaladik ama kusura bakmayin.
Bu karaktersizler bu dediginiz abidik kubidik ürünleri günün her saatinde Kemal Sunal ve Cüneyt Arkin gibi sevilen sanatçılarının filmlerinin arasina sokuyorlar.
Evde çocuklar izliyor utanıyorum bu kanallari izlemeyin diye sıkı sıkı tembihliyorum.
Kansız herifler o reklamlarin o goruntulerin coluk çocuğun ailelerin izlediği filmin reklami arasinda işi ne?
Adamlarin dini imani para olmuş.
Bugüne kadar müdehale etmeyenlere yaziklar olsun. -
Fiziksel olarak anlayabileceginiz nokta orasi.
Sıkıntı yok revizyon görmüş hali sizdeki ozaman. -
Namlu ucunda 1/2 unf diş varmi?
Namlu boyu kac cm uzerindeki ceket haric?
Dis varsa namlu boyu 58 cm ise yenidir. -
Yok avdan falanda bahsediyor. Anadoluda çok rağbet görüyor diye anlatiyor. Acaba yetkililer bu işe nasıl göz yumuyor onuda tam anlamadım.
-
Bende çok iyi bilmiyorum ama teleskop gökyüzü ile ilgili islerde kullanilan ürün. Sanirim çok daha kaliteli ve pahali bir ürün olsa gerek.
Tek gözlü ve ayakli durbunler ise genelde doga sporlari ile ugrasanlar, avcilik, kus kelebek vs goruntulemek için kullanilan hobi severlere hizmet verecek durbunler diye biliyorum.
Bu ikinci dürbün sizin işinizi rahat gorur diye düşünüyorum. Fiyatlarida 60-100 $ ve zoomlari 60-120 x arasi geziyor. -
Harika bir paylasim,emeginize saglik.
Ozellikle hobiye yeni baslayacak olan arkadaslara cok faydali bir makale bence.
Hatsan mi , kral mi derken.
Uygun fiyata kaliteli urun tanıtmışsıniz.
Dün akşam zapping yaparken Best tv diye telemarket tarzı bir kanala denk geldim.
Adam kral marka yayli tüfeği 249 tl ye satmaya calisiyor ama yalanin bini bir para.
Yaninda 100 tl degerinde 200 fişek gonderiyorum diyor.
Ozel yaptırmış silahi moderator (moderator demiyor sansürlü kelimeyi söylüyor ) yaptirmamis bayramlarda yaptirmamisbayramlarda düğünlerde atip ses yapsin diye.
60 mt nokta atış. Vs vs siyirip duruyor.
Asil tanıtım o tam bir komedi. -
Bu daha iyi olmuş ellerinize sağlık.
-
Hayırlı uğurlu olsun.
Kalibre ne ona göre kullanan arkadaşlar öneride bulunacaklardir? -
Bu aliexpresste eskiden görmüştüm ayakli yüksek zoomlu ayaklı uygun fiyatli cakma bushnell ürünler vardi bayadir bakmadim ama yine vardir.
Gümrükten gecermi bi bakin isterseniz.
Ordan fikir edinin burda biraz daha pahali olarak aynilari bizim alis veriş sitelerinde vardir muhtemelen. Hem fiyat kiyaslamasida yapmış olursunuz.
Bikere bi çakı beğendim 40 tl ye geliyordu en ucuzu. Sonra burda 37 tl + kargoya buldum aynısını. -
Gule güle kullanin hayirli uğurlu olsun.
Paramparca yapmışsınız. Daha hiç bir tufegemi bu sekilde sokmedim.
Sizdeki bu silahin gamo ve hatsandaki muadilleri hangi seriler oluyor bilginiz varmi hiç? -
JSB exact king .25 ile atış yaptım
Bu saçma ile grupman yaptinizmi hiç?
-
Bu işi yapacaksaniz uzerinde vernik olmaması lazim.
-
Kral veya distribütöründe bu son kullanimda.
Tüfeğin cronosunu, grupmanini yapan kimse yok sanirim.
Ne yapiyorlar x, y, z kisilerine deneme tufegi veriyorlar sonra onlardan aldıkları bilgileri yaziyorlar. Jumboda puncherda bu oldu benim takip ettigim kadariyla.
Muhtemelen onlar bunlara akatarirken bir kopukluk oldu böyle yanlış yazıldı.
Bu tanitim işinin üretici veya ana distribütör tarafindan profosyonelce yapilmasi lazım artık. X y z kisileride yine denesin ona lafim yok zaten. -
50 metre 25 gr ile 34 gr jsbyı test edermıısnız 5erli 10narlı grupman
Bu konunun 1 sayfasinin sonunda benim her iki sacma ile yaptığım alelacele 45 mt 9 saçmalık grupman resimleri mevcut.
Fikir vermesi açısından göz atabilirsiniz. -
900 fps 18.13 gr ile 44 joule yapiyor.
-
Krom nikel yada titanyum kaplatma işi bizi aşar.
-
Ben bu metal işinden anlamiyorum. Benimde bu torna freze isinden anlayan arkadaşlarım silah işinden anlamiyor. Oyle yarim yarim birşeyler yapmaya calisiyoruz.
Ben bi kaç parca is yaptirdimda daha önce.
Hepsinde bu paslanma işinden dolayı pirinç malzeme kullandim. -
Siz anladığım kadariyla gamoya alisinca bu silah size biraz farkli geldi.
Ben benjamin marauder pcp varken kalibrgun cricket aldim. 0 fiyati itibariyla cricket 4-5 tane marauder alır ama bendeki alışkanlıktan dolayı elime bir türlü cricketi almak istemiyordum. Baktik bu şekilde olmuyor gittim marauderi sattim. Ondan sonra mecbur kalinca kullanip crickete alıştım.