karamurat tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Şimdi izleme firsati buldum ve keyifle izledim. Almak istediğim bir tufekti ağırlık ve uzunluğundan dolayı vazgeçip nova compact aldım. Halil Bey'e katiliyorum o silah ve regulatorlu olmasi itibariyle kesinlikle dağınık grupmanlar moderator problemi olabilir diye düşünüyorum bende. Regulator daha önce izlediğim regulatore göre daha guzel calisti ama min ve max arasinda yine fazla hiz farki oluştu. Benim gördüğüm kadariyla max 889 min 840 fps. Fark yine novadaki gibi 50 fps oldu. Yanliz iki atis arasinda çok hiz farki olmuyor. Senin krono 32 de takili kaldi.
    5. Sarjorde hiz biraz yukseldi 9.-10. Sarjordd düşmeye başladı.
    Metehan yaptığın incelemeler sayesinde kullanmadigimiz tüfeğin ne kabiliyette olduğunu anlayabiliyoruz anlayabiliyoruz.
    Emeğine sağlık. Tebrik ederim
    Izlemeye devam ediyoruz.

Ben incemehmetin çok standart üretim yaptığını sanmiyorum.
    Daha önce kullandığım .22 cal. 30.25 grain sacmalarin şekil ve boylarina bildiğim için söylüyorum bunu. O yüzden .25 cal 42 grainlerde ayni olacağını düşünüyor ve o sacmalara güvenmiyorum.jsb 33.95 grain oldukca iyi bir secenek olmuş ağır pelet bulmak adına.
    Siz eğer güç için kundagi acmak istiyorsaniz. 2 adet yıldız başlı civata var ve çok kolay sökülüyor bilginiz olsun.
    Benim için standart hizlar yeterli bu şekilde kullanirim kurcalamam hiç.

Güzel siz hizi arttirdiginiz için biraz dağıtmış.
    Orjinal hali ile yapsaydiniz daha toplu olurdu muhtemelen.
    Siah iyi bende beğendim.[/i]
    Bu bullpup sevdasina herseyi söktüm kullanamadim. Agaci iskarta ettik onuda halledemedik. Kaldi öylece.[/i]
    Bir ara toplayip benimde daha fazla deneme yapmam lazim. 100 atis güzel tek dolumda. Ben standart geldiği hizda kullanirim. Oyuzden sizden fazla atis sayisina ulasirim muhtemelen.[/i]
    Size keyifli atışlar.[/i]

Ben şimdiye kadar 5.5 mm kullandım. Elimde bir adet 5.5 cal cricket var. Onun yanina farkli olmasi,kullanımını ve performansinida merak ettiğim için 6.35 nova compact aldim.
    Bir kere deneme firsatim oldu. Ben güç ve isabetinden gayet memnun kaldım.
    6.35 farklı bir deneyim için tavsiye ederim.
    Hatta kendi kendime keske cricketimide 6.35 alsaymisim diyorum.

Bu pompa meselesi benim icinde cok onemli. Eger evde yarim saat 45 dkda doldurabilirsem pcp almayi dusunuyorum aksi takdirde sehrimde scuba dolum imkani oldugunu sanmam.

Bilmiyorum dogru bir karsilastirma olur mu ama yayli tufegi kurmada pek zorlanmiyorum arka arkaya 25-30 atis yapiyorum. Pompada durum nasil olur acaba?

İmkan olupta çevrenizde varsa mutlaka pompa ile bir dolum yapmayi deneyin.
    45 dk fazla demissiniz evde 10-15 dk da doldurabilirsiniz 200-300 cc 200 bar bir tüpü.
    Yayli bir tufekle atis yapmakla mukayese etmek yanlis olur bende mod 125 ile 100-150 atis yapabiliyordun ama pcp pompa ile tüfek doldurmak daha zor geldi.

kusura bakmayin nasil olduysa mesaj bi anda gitti.
    Ama kralda gostermiyor durumu olacagini zannetmiyorum.
    Sadece şöyle bir durum olabilir. Krallarin fiyati düşük olduğu için daha dar bütçedeki kullanicilar tercih edebilir. Dolayisiylada beklentileri biraz daha düşüktür.
    Böyle oluncada kargo parasi regulator montaj parasi vs 400 küsüre gelir muhtemelende krala regulator taktirma olayi pek sık gorulmeyebilir.

Arkadaslar eksik bilgilendirme yapmayalim lütfen.

novaya 250 bar basmak icin pompa ve pompa basma ekibi lazim.
    Biz arkadaslarla atisa gittik gecen gün kralci ekip tufekleri bosaldiginda 6-7 kişi imece usulüyle basiyorlardi.

Gercekten pompa ile basmak çok zor geldi bana.
    2 kere denedim ikisinde 150 bar olmadan bıraktım.

Bildiğim kadariyla novada at44 türevi valf yapisinin ayni olduğu söyleniyor.
    Geniş tup hacmi ve 250 bar ile çalışması atış sayısı üstünlüğü kazandiriyor.
    Novayida degerlendirebilirsin.