Forumda scuba dolum ve test merkezleri gibi bir konu vardi. Orayi incele bir.
Bazi arkadaslar yardimlasmak icin il il yazmislardi adres,isim, tlf nosu vs. Ordan belki faydalanabilirsin.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi ufak bi yanlışlık var galiba 21 grain jsb yok benim bildiğim. 21 grain demissin 21.14 grain H&N baracuda serileri var onlardan birinini kastedtin?
Seriyide tam soylersen bt kullanicilari isabetli saçma aramaya calismasinlar grupman için. -
150 mt videolari yalan dersek baskalarina haksizlik etmiş olabiliriz. Ben size samimi olarak 100 mt uzeri zor ama imkansız değil diyerek bilgi vereyim.
Bt 65 At 44 göre daha güçlü yani bt 65 bir ayni sacmayi at44 e göre daha hızlı atiyor.
Hiz artincada sacmanin istikrari bozuluyor bu nedenle size herkes at44 bt65 den daha isabetli der.
Ayrica orjinal hali ile bt 65 de atislar arasindaki hiz farki biraz fazla ve bt çok hava tüketen bir tüfek.
Yuksek hiz ve atislardaki hiz farki isabet açısından bt 65i at44 un gerisinde bırakıyor. -
Mustafa ekiz ve esayar nickli emrah sayar arkadaslarim benim bildiğim kadariyla regulator işiyle uğraşıyorlar.
Onlara danışabilirsiniz.
Sizlere sonuna kadar yardımcı olurlar.
Tüfeğin performansına ne katar, ne hizla nekadar atar vs bilgilerini 3 aşağı 5 yukarı taktirmadan bile söylerler. -
Nova demissiniz ama 250 bar 500 cc. Yi pompayla basmak.
Hem pompaya hemde pompa basan arkadaşa conta yaktirir.
200 mt soda sisesine atis yapma olayina gelince emin olun vurmayi birakin sacmanin nereye düştüğünü bile anlamazsiniz. -
scuba veya pompa ile dolum arasinda performans farki olmaz ikiside 200 bar dolum yapacaktir.
Fiyat konusuna gelince forum satis bölümü airgunpazarda uygun fiyatli satılık ürünler olur. 200-250 tl civari yerli ürünler oluyor
Sanirim siz pompa almaya niyetlisiniz.
Pompada isterseniz onceliginiz hala garantisi devam eden bir ürün olabilir.
Yada cok fazla kullanilmamis, temiz yedek parça sorunu olmayan bir pompada olabilir.
Pompalarda en çok ısınma kaynaklı oring deformasyonu oluyor. Bunuda baştan bilmenizde fayda var. -
Hayırlı uğurlu olsun.
Güle güle kullanin.
Kullanmadigim bir tüfek ama genel kanı beğenilen ve tututan tüfek.
Keyifli atışlar. -
Gladiatorde regulator varmi bilmiyorum ama yasin arkadaşımın dedigi gibi.
Cricket ve hw100 çok kaliteli silahlar hiç kuşkusuz alabileceginiz silahlar.
Eger gladiatorde regulator yoksa bu iki silahtan birine yönelebilirsiniz. -
Bulunduğunuz bölgede scuba dolum şansı varsa direk scuba alin. Fiyatlar aşağı yukari ayniya gelir ama scuba büyük kolaylık.
Pompa işinizi görür ama tüfeğinizin tüpü boşaldı pompayla doldurdunuz tekrar atis yapmaya başlarken yorgun olacaksınız biraz keyfiniz kaçar.
Yani pompa hedef atışı yaparken çok güzel olmuyor. -
Bencede 150- 200 mtler abartili rakamlar siz alisanizda önce 70-80 mt lerde deneme yapin.
-
HPI arkadaşımın dediği gibi 300 bar ile daha cok defa doldurabilirsin ama o tupleride kullanabilirsin. Şimdi şöyle degerlendirme yapamak lazım 235 bar bir kaç dolum sonra 200 barin altına düşecektir ama bu dolum yapamayacaksiniz anlamina gelmez. 150 bara dussede dolum yaparsınız. Tam dolum olmaz o yüzden de atış sayınız düşer.
Arkadaşınızdaki tupun size maliyet yönünden külfiyeti fazla değilse ben alin degerlendirin derim.
Bende 2 adet 300 bar tüp var bana biri alsana 235 bar bitane benden dese kesinlikle hayır demem.
Benim tüp doldurma olayi zor oluyor. Bi firsat yakaladimmi hangisi boş ise onu doldurtuyorum. Bazen ikiside boş oluyor 130-140 bara kadar kullanmak zorunda kaliyorum.
Yani ben olsam alırım derim size. -
Ugrastirmis sizi baya.
Bu 2 dürbün rayina sahip ( 11-22mm ) tufeklerde 11 mm ayaklar daha başarılı oluyor.
Bende 22 mm de sorun yasadim. Sarjor mil koluna carpti. Ucuuna oturttum ayaklari.
Sonra da bulpup kundak yapicam diye bi söktüm, söküş o söküş hala duruyor. -
Çok güzel görünüyor.
Hayırlı uğurlu olsun.
Güle güle kullanın. -
Ben birebir elime alip inceleme şansı bulamadim.
Bireysel olarak arastirma yaparak novada karar kildim.
Kralin ağacı( kundak kalitesi ) ve hafifliği avantaji. Geri kalan tüm katagorilerde bence hatsanın önüne geçemez diye düşünüyorum. -
Cekmesi senden izlemesi bizden.
Bekliyoruz. -
Benden fikir isterseniz nova derim kemdimce.
Super nova, nova compact, nova qe farketmez.
Ben compacti tercih ettim bir sürü inceleme ve arastirmadan sonra. -
Tüfek alma durumunuz varsa satıcı ile görüşüp revizyon olan modelmi diye öğrenin aksi taktirde revizyon isteyen bir model elinize ulaşırsa boşuna kargo, fabrika, bekleme vs dertleriyle uğraşmak durumunda kalirsiniz.
Benim bildiğim en belirgin fiziksel değişim namlu boyu ve namlu ucundaki 1/2 UNF diş moderator için. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu you tube linki youtubeda gördüğüm en iyi hatsan nova degerlendirme linki.
Adamlar neyse onu yayinliyorlar. -
Veysel arkadaşım ne yaptın.
Sifirlma, grupman denicektin bugün varmi bi gelisme ? -
imal yili 2017 dir çünkü bunlarin hepsi yeni çıktı. Aynen dediginiz gibi ic piyasada satış sinirli rakamlarda buna rağmen çok problemle karsilasilmasi tufeklerin tam kontrol edilmediğini gösteriyor.