Bize göre bizim vücutta sağlam ama yemiyor be metehan.
Desteksiz atarsak isabet olmuyor.
İsabet oluyorsa desteksiz olmuyor.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşım olayı novaya nerden bağladın anlamadim ama ben daha yeni nova aldim. Ahşap kalitesi ve kabalığı konusunda sonuna kadar haklısın katılıyorum sana.
Atış sayısı ve isabetinden son derece memnun kaldim. Hali hazirda bir cricket kullanicisiyim ayni zamanda.
Yani isabeti kiyaslayabilecegim iyi bir tüfek var elimde o yüzden cricketi yazdım. -
Emir abiye katiliyorum.
Belki benim dediğim gibi 2. El değilde fazla hirpalanmis veya korozyona ugramis cizilmis de olabilir.
Yada iyi tarafindan bakalim 10 numara silah da olabilir.
Çok iyi inceleme ile alinmasi gerekir.
Fiyat konusuna gelince benim yaylı hic ilgi alanima girmiyor o yüzden bu yüksek fiyatlari görünce sastim kaldım. -
Arkadaşım kimseyi kötülemek veya zan altinda bırakmak gibi bir niyetim yok ama bazilari 2. Eli vitrin ürünü diye kakalayabilir.
Daha önce böyle vukuatlar duyduk.
Siz zaten isimde vermemissiniz dolayısıyla kimseyide hedef göstermiş olmuyoruz.
Eğer o tüfeği alacaksaniz gercekten iyi kontrol edip dikkatle alın derim ben kendimce. -
Rica ederim.
Sonucu paylasmaniz diğer kullanıcılar için faydalı olacaktır.
inşallah kisa sürede sorunsuz olarak tufeginize kavuşur ve keyifli atışlar cikartirsiniz. -
Arkadaşlar ben youtubedan pcp ile av yapan the pcp hunter, ted holdover, freeman, django airgun, sbiperquity vs kullanıcıları uzun süredir takip ediyorum.
Bu kullanicilarin arasinda en uzun mesafelerde başarılı atış yapan django airgun adlı kullanici.
Bu kullanici 22 cal Bam B50 silahi ve jsb 25.4 grain saçmayi 34 fpe gücünde kullaniyor aciklamalarindan okuduğum kadariyla.
Bu silah Türkiye'de daha önce 0 satildimi?
Ben ne 2. Elde ne arayan nede satan gördüm.
Forumda arastirdim birde Bam 50 ye dürbün ariyorum gibi bir konu vardi.
Bu Çin mali silah ile nasil bukadar başarılı atislar yapıyor şaşırıyorum.
Bu silah hakkinda bilgisi olan varmi acaba? -
Güzel ellerine Sağlık keyifle izlemeye devam ediyoruz seni.
7355 gr bana çok ağır geldi. -
Dolum ucu değil oringler( plastik conta ) Hidrolik veya pnomatik işi yapanlar bulunur.
-
Bence durumu ilk önce bir izah edin.
Servis ne diyecek ona göre gonderirsiniz.
Şikayeti bildirin onlar sizi yonlendirsin. -
Gonlunuzde varsa insallah nasip olur.
-
Bisekilde çözülür merak etmeyin. Sadece üzücü, moral bozucu, heves kırıcı bir durum.
Bu arada o bilginler avada helal olsun.
Malın arkasinda durup sıfır gonderelim demişler.Diger av bayileri gibi Sizi fabrikaya yonlendirmemisler.
Dolum ucundaki oringleri hafif miktarda beyaz gres ile yaglayin yoksa vazalin ile az bişey yaglasanizda olur.
Son söz o bilginler avi tebrik ediyorum.
Sizede geçmiş olsun. -
Petek guneslik problemini çözecek ve daha kibar duracaktir. Siz onu taktiginizida anlamayacaksiniz merak etmeyin.
11 mm ayaklar 22 ye göre daha kolay oturur.
11 mm de altta mil olmadığı icin yerde seçmez istediginiz noktaya koyarsiniz.
11 mm silahta ustte yer aldigi icin oturmama takilma vs problem olusturmaz.
Bu 22 ve 11 olan dürbün raylarinda benim gördüğüm kadariyla 22 mm tam oturmama takilma vs problem ile bende karsilastim daha önce. -
Dürbün hayırlı uğurlu olsun.
Arkadasim bizde senden mtc alip performans degerlendirmesi bekliyorduk.
Yüksek ayak bence daha avantajli en azindan dürbün namluya değermi derdi yok. -
Ayak olarakda 22 mm yerine 11 mm deneyin bence biraz daha avantajli olabilir diğerinden.
-
Bunlarin dişi ve çapı size uygun olani alabilirsiniz.
Normalde sun shade bu durbunde standart olmasi lazım diye biliyorum.
Birde bal petegi var o daha kisa onuda alabilirsiniz. Bal petegi sun shade kadar uzun olmaz. Daha kibar bir görüntüsü var. -
Mesafe 45 mt rüzgar yok hafif çiseleyen yagmur vardı. Yağmur hizlaninca birakmak zorunda kaldim bidahada atış yapmak nasip olmadı daha.
-
Ooo Metehan baya fazla mesai yapmissin.
Çok güzel calismalar tebrik ederim.
Bişey söylemek istiyorum.
Ben gecen apar topar bi grupman denedim jsb king heavy 33.95 grain ile sendeki sonuclardan daha iyi bir sonuc aldim hatsan nova compact ile.
Sebebi hiz farkımidir?
Namlular ayni diye biliyorum. -
Hepsine tebrikler.
Bravo -
Tüfek hayirli uğurlu olsun.
Bu hava kacirma problemi ne kadar sık rastlanan ve moral bozucu bir durum.
Bu senaryo kralda çok defa döndü.
Hiç mi deneme yapip önlem almiyorlar anlamadim gitti.
İnsanı aldığı tufekten sogutacak bi durum.
Ben 3 yıldır cricket kullaniyorum. O dolum ucundaki oringi bir kere bile degistirmedim daha.
Gönder yapalim diyeceginize ne yapalimda bununla bidaha karsilasmayalim diye uğraşın.
Hidrolikcide satilan oringden alip kullanamiyormusun?
Bu kadarmi zor bukadarmi maliyetli.
Tufek gelir icindeki hava bitmistir hava kacagindan dolayi. Tüfek gelir hava basilmaz.
Bi kalite kontrol yapin. Biseyler yapin artik. -
Rica ederim.
Dediğim gibi çok ufak nokta ( mercimek kadar ) hedef belirleyin daha avantaj oluyor grupman için.
isin dogrusunu söylemek gerekirse bende sonuçları merak ediyorum.