karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben grupman yaparken noktayi mercimek tanesi kadar ciziyorum. Nekadar küçük olursa grupman okadar iyi olur.
-
şöyle soyleyeyim crono sonuclari % 99 yanlış diyorum kendimce.
Siz tecrubelisiniz bu iste ama yine bildiklerimi aktarayim yazdiklarinizdan anladığım kadariyla biraz eksiklikler var.
Bence o ayaklara o kadar para vermeyin.
Öncelikle o dürbüne ayna ile optik merkezleme yapın sonrasinda sim kullanarak sıfırlayin.
Sormak istediginiz bisey varsa telefondanda sorabilirsiniz.
Size daha önce numara gonderdim diye hatirliyorum. -
Resimlerden anladığım kadariyla baya atış yapmışsınız. Kimi bu pcp ile şişe kirma işini elestiriyor ama ben büyük keyif aliyorum.
İstediğin mesafeye koy istediğin kadar kir kimseye zarari yok. Bide bilincli yapilip arkasini gördüğünüz yerde ve kirilan camlari topladimi 10 numara.
Vhonor arkadasin dediği gibi o bölgeleri saç ile kaplarsaniz kesinlikle zarar gormez.
Keyifli atışlar size. -
1305 fps 18.13 gr ile 68 fpe yapiyor yanlış ölçüm. 20 mt muhtemelen iyi bir destek kullanmadiniz gibi geliyor bana çünkü o mesafesede regulatorsuz bir pcp ile çok daha iyi grupman yapilabilir diye düşünüyorum.
Elimden toplamda 8 pcp geçti hepsiyle daha iyi grupman yakaladım sizin resimdeki grupmana oranla (sehpa destekli yaptim hep grupmanlarimi yanlış bilgi vermiş olmayayim) -
Yok lw namlu demek istese direk söylerdi.
O bicim reklam yaparlardı. Lw namlu yok.
Umre mevzusunun kime ait olduğunun anlayamadim ama
Allah (C.C) kabul etsin. Hayirli uğurlu olsun. -
Cok güzel olur hiz ölçümü.
Hem regulatorun performansini da degerlendirmis oluruz.
Geçenlerde bu 3 şarjörü bir yerde belkide bu konuda daha yazmistiniz.
Bana az geldi atış sayısı 42 düşük bence.
Belki o tüfeğin standardı budur. -
Bugünkü grupmanlar öncekinden bariz çok daha iyi.
Çok güzel. Mesafe yaklaşık nedir?
Ben kral puncher ile bu şekilde çok 43 mt de baya grupman yaptım. -
Evet aynen Izmitte dün ve bugün çok sıcak.
Insallah imkan olurda denersiniz.
Bende regulatorlu galatianin performansini merak ediyorum. -
Dürbünle birlikte hatsanin büyük cantalarina sigailir belki. Bu yeni cantalar eskisinden hem daha enli ve büyük imkan varsa deneyerek alabilirsiniz.
Grupman yaptiysaniz bekliyoruz. -
Hayırlı uğurlu olsun.
Diğer arkadaş grupman paylasamdi siz paylasirsaniz memnun oluruz.
Birde ben 6.35 kalibrede jsb 33.95 king heavy çok başarılı gördüm.
Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. -
İçerde pas sokucu kalmasinin silaha zarar verecegini düşünmüyorum ama kesinlikle o şekilde birakmiyorum.
Icerde kalan pas sokucu tahminim surtunmeyi azaltip hizi arttiracak ve ordan silene kadar sizin normal atis egrisinin disinda atış yapmaniza sebep olacaktir.
Aksu avi telefon ile arayip namlu temizliği icin uygun olani çok daha kolay bulabilirsiniz.
Bende o 5/56 dediğim pas sokucu olduğu icin 3-4 yildir hep onu kullaniyorum.
Kece hiç kullanmadim ama youtube videoda sade kullanıldığını gördüm. -
Tufeginizi güle güle kullanin 60 adim 50 mt diye tahmin ediyorum o mesafedeki grupman dagitmaya basliyor sanirim.
Burda da ayni denemeyi yaptim 5 farkli kral puncher ve jsb18.13 gr ile 50 mt de grupman dagitmaya basliyor 80 mt çok dağınık grupmanlar yapmıştık.
Mesafe 50 nin üzerine cikinca kararlilik düşüyor benim gördüğüm. -
Güzel.
Güle güle kullanın. -
2. Linkteki yağ oringler için oldukca kullanisli.
Havali el aletlerinin, pnomatik pompalarin, dolum tabancalarinin bakim onarimlarinda yillarca kullandik hiç bir problem yaşamadık.
Fakat bunlar oring veya gasket denilen daha kalin contalarin veya valf millerinin yaglanmasinda kullanilir.
Namlu temizliğinde kullanilmaz yani yanlış anlamadiysam keceleri bu yaga bandirayimmi demissiniz namluyu o yag ile yaglamayin bence.
Nekadar sürede temizlik diye birsey sormussun kimisi 500 atista kimisi 1000 atışta temizliyor namluyu.
Ben bu yaz 2250 atis sonrasi temizledim inaninki hic bir kirlilik görmedim bu kadar atışa ragmen. Bir ip ve beyaz bir vasitasiyla temizledim. Önce 5-50 diye japon malı bir pas sokucu sıktım beze sonra namluyu o bezle sildim sonra kuru bezle temizledim.
Neden kirlilik olmadi onuda söyleyeyim kaliteli sacmalarda kurşun artigi kalmiyor.
Ben sadece jsb 18.13 grain kullaniyorum. -
Ben malzemenin ne olduğunu hala anlamadim ama cok güzel ve pratik bir hedeflik olmuş.
Kullanilan malzemelerde orjinal olduğu icin hiç derme çatma durmamış.
Ben baya beğendim. -
Aleykum selam.
Hayirli cumalar mesafenin artmasi fikir verme acisindan daha iyi olmuş.
Match bu mesafede de olumlu sonuç vermiş
O, iyi belli oldu sizin tüfek için.jsb 18.13 ve spoton 18.5 da deneyince tam anlamiyla karar verirsiniz.
Sabit sacma kullanmak daha avantajli oluyor uzun mesafe atislarinda basari yakalamak için. -
"V"Hornor arkadaşım yeni tufeginiz hayirli uğurlu olsun. Keyifli atışlar dilerim.
Benjamin tufegim kiskanacak demissiniz.
Hangi model bilmiyorum fakat Benjamin marauder ise kesinlikle kiskanmaz o yüzden hiç üzülmeyin. -
dogant arkadaşım 25 cal de ben king heavy tavsiye ederim.
Daha yeni bir kiyaslama yaptim nova compact ile king heavy 33.95 grain king 25.4 grainden acik ara iyi sekilde grupman yapti 45 mt de bilginiz olsun. -
Varsa çocuklar eğer kurcalamaz derseniz silicajel kılıf içinde muhafaza icin.
Pirinç ve tuzdan daha iyidir.
Sonuçta sadece nem almak için kullanilan malzeme.