Tüfek 22 cal sarjorler 25 cal ise düşünecek bisey yok yanlış gelmiş.
Aldiginiz yer ile irtibata geçin.
Şimdilik kullanmak istiyorsaniz varsa tekli yukleme aparati ile kullanin.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ts22 çok kullandim gamo magnum ve gamo hunter a göre iyi ama yinede iyi bir pelet olduğunu söyleyemem.
-
Evet 49.5 cm namlu varmış.
Ben genelde aksuavdan alis veriş yaptığım için oraya bakiyorum yanlışlık ve eksik bilgi olabilir.
Guzel farkli bir seçenek olmuş ama avantajmi dezavantajmi 49.5 cm namlu iyi bilmek lazım. -
metehan tebrikler keyifle izliyorum.
-
siz bu 1. Dota sifirlama yöntemi ile bence jsb 18.13 grain sacmayi bidaha deneyin.
Ben o sacmanin uzerine sacma görmedim.
Asagi yukarı 10 çeşit saçma denedim. -
Aksu avdaki ürün aciklamalarina göre namlu boyları ayni fark yok.
-
Aralarinda benim bildiğim bir fark yok.
Tamamiyle dipcik farki var diye biliyorum.
Ağaç seviyorsan compact al sentetik seviyorsan taktikal al.
Yalniz şöyle bir fark olabilir compact modelde lw namlu var taktikalde lw namlu varmi bilmiyorum.
Ben Agac kundagi tercih ederim herzaman goruntusunden dolayi -
Aralarinda benim bildiğim bir fark yok.
Tamamiyle dipcik farki var diye biliyorum.
Ağaç seviyorsan compact al sentetik seviyorsan taktikal al.
Yalniz şöyle bir fark olabilir compact modelde lw namlu var taktikalde lw namlu varmi bilmiyorum.
Ben Agac kundagi tercih ederim herzaman goruntusunden dolayi -
Jsb nin sahte peletlerini ilk defa duyuyorum.
Peki siz hiç jsb exact jumbo heavy 18.13 gr kullandinizmi? -
1000cc hercules var belki ondan bt ile hacim çalışmasına girmiyorlardir.
-
Guzel çalışma.
Bence spoton 18.5 gr kullandiysaniz , jsb18.13 gr kullanin ondan sonra kararinizi verin. 5.5 calibrede bence en iyi onda sonuc alirsiniz. Baktiniz alamadiniz sonra digerlerinden begendiginiz ile devam edersiniz. -
Evet Bt 65 de böyle bir model yeileme yapiliyor ellerinde ve saticada mevcut ama fuarda tanitmiyorsun eksik veya yanlış bir politika.
Herzaman diyorum. Hatsanin ticari kabiliyeti çok sınırlı -
eksik mi yazildi forumdami bisey var anlamadim.
Homemade sound sliencer yazin lütfen -
youtubeda home sliencer yaz.
Birçok videoda farkli mazlemeler kullanilmis.
Kolay tedarik edebileceğiniz ürünle moderatoru duzenleyebilirsiniz. -
youtubeda home sliencer yaz.
Birçok videoda farkli mazlemeler kullanilmis.
Kolay tedarik edebileceğiniz ürünle moderatoru duzenleyebilirsiniz. -
Veysel arkadaşım adamlar var diyorsa ve resim gonderiyorsa vardır. Fuardaki görevli bilmiyor olabilir. O arkadaşın yapmasi gereken bilmiyorsa fabrikayi arayıp öğrenmekti yapmamış. Kopukluk olmuş olabilir aralarında.
Sen illa 65 cm lik namlulu bir bt 65 almak istiyorsan hangi bayi üzerinden alacaksan o bayii ile irtibata gecersin getirtebilirsin bilgin olsun.
Eğer iç piyasaya satışları varsa zaten sorunsuz gönderirler. Ic piyasa satışı yoksa yapacak bişey yok. -
Bu linkteki fiyat uygun ben biara bakmistim sirali olarak 10-13 $ arasindaydi hep.
Daha ucuzunu bulamamistim o dönemde. -
Hayırlı uğurlu olsun.
Allah(c.c) analı babalı büyütsün. -
Doğru söylüyorsun abi.
O videolarda saksagan, sanirim onlarin memelekete özel şekil tamamiyle saksagan fakat renk gri bir kuş ve kumru avliyordu dediğim mesafelerden.
Abi o tür videolar izlemekten rahatsızlık duymuyorsan kesinlikle izlemeni isterim.
Birde adamın pcpsi cin mali Bam b50 serisi bir tüfek.
Adamin yaptigi holdover ve ruzgar sapmalarini dotlarla vermesi gercekten görülmeye değer.
Ozendirmek gibi bir niyetim zaten yok ama adam çok kabiliyetli gördüğüm kadariyla. -
Paylasimlar icin teşekkürler.
Gidemesekte forumdaslarimiz sayesinde neler var goruyoruz. Gormeden de az buçuk fikir edinebiliyoruz.
Katılanlara iyi eğlenceler.