Bilmiyorum Emir abi o konuda tecrübe ve bilgim yok. Ne kadar fpe veya joul ne öldürür diye.
Long range air rifle bird hunting yazinca cikmasi lazım abi video.
Yukleyici django you tube da.
Adam sanırım video kamera işinde profosyonel gibi geldi bana.
İmkanın varsa izle bu konuda bunun kadar uzun mesafelerde çalışan birini görmedim daha önce.
Belki sen daha iyi yorumlarsin izleyince 9-10 videosu olmasi lazim sıralı
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Şimdi biraz inceledim fiyat baya yüksek Turkiye'deki satış sitelerinde en ucuz 4727 tl yaziyor bir iki sitede de 4920 tl.
-
Teşekkür ederim cevap için.
-
En önemli bilgiyi vermemissiniz.
Fiyatı? -
Benim youtube uzerinden takip ettigim.
Freman shooting, the pcp hunter, ted holdover, django, airgunnersa, sniperquity vs.
Kullanicilar videolarinda 20-190 mt arasindaki mesafelerde max 34fpe gücündeki silahlariyla av yapiyorlar.
Ve uzun mesafe 120 uzerindeki atislari 100 mt altindaki atislardan sayica çok daha az.
Yani adamlar nasirde olsa bu mesafelerden ölümcül vuruslar gerceklestiriyorlar.
Bugüne kadar 45 mt hedef vurup ne forumda
Nede cevremde bunu abartarak anlatmadigim için seyrettiklerime duyduydarima direk doğru gözüyle bakiyorum. -
Bu videoyu daha önce birkaç kere izlemiştim.
Bu işin içinde olmasam kesinlikle inanilacak mesafeler degil bir havalı tüfek için.
Elimizdeki tüfekler gerçekten çok güçlü muazzam dikkat göstermeliyiz.
Sakarya hendek ilçesine bi ara akraba ziyaretine gitmiştim. Orda akrabamin komşusu Nabiyonuz burda diye yanimiza geldi. Kendisini tanirim eski avcidir 60li yaşlarda. Atis yapiyoruz dedim bizim şişe teneke vs hedefler 94 mt de.
Alaycı tavırla bir burdan vuracaksin diye sordu cevap vermeden atışı yaptım vurdugundaki yüz ifadesini çekip youtube koymak lazımdı. -
Bu şimle sıfirlama işi uzun mesafelerde başarı sağlamak için olmazsa olmaz bişey.
-
Güzel gözüküyor.
Dipcige gelen yastık sanırım biraz daha malzeme istiyor. -
Guzel grupmanlar.
Cevre kirligine karşı bu buz hedef fikri gerçekten çok güzel. -
Helal olsun.
Bravo.
Yaylı için çok iyi mesafe -
Güzel dürbün.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Hayırlı uğurlu olsun.
Güle güle kullanın. -
Büyük ihtimalle plastik şevrotinler namluya sıvanmıstır. Bende yıllar önce bir hata yapıp ince sacma fişeği keçenin olduğu yerden çakı ile çizip atış yaptim.
Bu sekilde olunca fişeğin saçma dolu olan kısmı tek kurşun gibi gidiyor bilenler biliyordur sanırım.
Böyle bir kaç atış yaptiktan sonra tüfeği temizlemek için söktüğümde manluya plastiğin birkaç noktada boydan boya çizgi şeklinde sıvandığını gördüm.
Defalarca temizlenmesine ragmen hala belirli noktalarda izi duruyor.
Bencede o plastik malzemeli fişekleri kullanmayın. -
Attığın yere gitmedikten sonra av için tercih edilmez bence?
-
saçma işinde jsb'yi tek geçerim.
-
Şekil o biçim ama grupman????
-
sen kendini sağlama al taşıma bence.
Ben dün gece eve çıkarttım.
Kendimce riske polemiğe hic gerek yok. -
Bence kargo sıkıntısı yoksa direk verin kargoya gitsin.
Eğer kargo sıkıntı olacaksa siz yapmaya çözüm bulmaya çalışırsınız. -
Ben foruma 2013 yılından beri uyeyim.
Bu sure zarfında 7-8 tane sifir silah, sayısız mühimmat ve aksesuar aldım. Bu çıkan yazılar nedeniyle hiç bir zaman o av bayiini tercih etmedim. Kimisi problem yaşıyor kimisi yere göğe sığdıramıyor ben anlamadim gitti. Bir arkadaşıma bir scuba tüp almıştık tüp problemli çıktı ama hiç bir zorluk yaşamadan değiştirdiler.
Böyle büyük ticaret yapan firmaların bu tür durum içine girmesini hiç bir zaman kabul etmiyorum. -
çok guzel zoraki cuk oturmuş.
-
Çok güzel olmuş.
Sünger, orlon, elyaf kullanilmayan textil ürünleri daha uygun maliyet sağlayacaktır.