Normalde otomasyon fuarlarinda girişte ücretsiz davetiye oluyor ama burda nasıl olur bilmiyorum.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayirli olsun tufeginiz ve yeni ikametiniz.
Sahsen pcp pompasi alıp pcpye devam ederdim.
2 yayli 2 pcp kullandim 3. Pcp yolda ama kesinlikle pcpden şaşmam pompa kullanmak zorunda kalsam bile. -
Güzel atislar.
Doğru söylüyorsun bir kişinin tercihindeki en önemli referanslar grupman ve chrono sonuçları oluyor. -
Allah (C.C) kolaylık versin.
Dikkat et kendine bu vücut sana daha çok lazım. -
-
Ellerine sağlık.
Nerde caliyorsun?
Çin' demi? -
Metehan arkadaşıma katilmakla beraber bsa konusunda bir şey eklemek istiyorum.
Bir kac durbunu geçti elime.
Öncelikle bsa 6-24x40 mil contender serisi netlik, reticle, zoom, dürbün clickleri, mekanik yapi vs olarak mükemmel bir dürbün.Sonrasinda da bsa 4.5-14x44 ffp seriside yukardaki dürbünü aratmiyacak ozelliklerde bir dürbündür benim tecrübelerime göre.
-
teşekkürler metehan bunlarda güzel
-
Çok guzel metehan.
İmkan olursa grupmanda paylasabilirmisin?
Crono sonuçları gerçekten çok güzel. -
- At44 tactical ağırlığı teknik verilerde 4.3 kg yaziyor yani nova sadece 100 gr daha ağır.
-
nova 4.4 kg yaziyor sizin dediginiz modelin ağırlığı ne kadar?
Ağırlık çok önemli değil bence bende cricekt var hafif ama yinede isabet için destekli atiyorum. -
Ben bi tane sipariş verdim .25 cal hatsan nova compact gelmesi denemesi vs.
Zaman sıkıntısı nedeniyle en az 3-4 hafta sürer. Acelen yoksa ben sana bilgilendirme yaparım. At44 ve nova normalde ayni silah benim bildiğim. -
2 ay ancak oldu bitane 0 aldık arkadaşıma çok memnun silahtan.
Bt65 ve kral puncher breakeri vardi.
Sonra cometta aldi en başarılısı cometta diyor isabet olarak. -
Hayırlı uğurlu olsun.
Sehpan yoksa en kötü ihtimalle kum çuvalı, normal ufak yastık veya içine eşyalarını koyacağın spor çantadan yararlanabilirsin.
Hiç yoktan daha iyi olur. -
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
-
Hayırlı cumalar
-
Tüp hacmi büyük olduğu için bir önceki atış ile bir sonraki arası atış arasındaki hiz farkı az oluyor. Bazı silahlarda regulatorlu gibi atiyor işi biraz abartı fiziksel olarak regulator olmadan aynı hizda atması imkansız.
Çünkü tüp içindeki basıncın azalmasi ile cekic ve yayin tepkisi sürekli değişmektedir
Videodaki supernova serisindeki regulatorin de çok iyi çalıştığını düşünmüyorum. Iyi çalışan bir regulatorde hiz farkı 5-10-15 fps olur. Alpaslan şen'in videoda 20-50 fps hiz farkları mevcut.
You tube da cricket, edgun , weichrach hw100, cometa lynix vs gibi silahların krono videolarini izleyerek regulator çalışması iyi olan silahların performansını görebilirsiniz.
Benim silahı kötülemek gibi bir niyetim yok.
Nasipse bugunlerde bende bir adet Nova compact alicam inşallah. -
10 mt kısa bir mesafe ama güzel grupmanlar.
Tüfek hayırlı uğurlu olsun.
İmkan olursa 50 mt üstü grupman yapıp paylasirsaniz sevinirim. -
-
Arif abi eline, yüreğine, gözüne sağlık. Videolari hayranlıkla takip ediyorum hep. Abi sende değişik kundakli bir at44 vardı onu ne yaptın?
Bu at44 dede regülatör varmı?
Görüşmek üzere