Ben de tüfeği çok beğendim.
Hayırlı uğurlu olsun.
İnşallah crono ve grupmanda da sizi mutlu eder.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende jumboyu beğendim bitane niyetine girdim. Olursa bide regülatör takarim ona.
-
.25 cal.
Ben genel olarak .22 cal kullandim ama bundan sonra alacağım kalibre bu olacak. -
esayar07 arkadaşım bende tüp önü regülatörlü atp var yazmışsın.
O nedir resim paylaşma imkanin varmi.
O uygulama bu kralin tabancasindada yapilabilirmi? -
Ağabey kusura bakma strelok pro ile karıştırdım.
-
Merhaba
Arif ağabey
Sürümler farkli ama benimkinde - girmek istediğinde klavyede sym symbol tuşu var ona basinca klavye değişiyor ve derecenin başına - yazilabiliyor. Dene bi istersen.
Soğuk memleket neresi? -
-
Alper bey güzel bir inceleme olmuş.
Dediginiz parçanın imalatı zor olacak birşey değil herhangi bir tornaci elinizde numuneyi goturdugunuzde yapabilir. Siz ne kadar istiyorsaniz o parcayi okadar uzun da yapar. Elinde işi yoksa o parca 15-20 dk lik bir iş tornada.
Tetik mekanizmasi muhtemelen ucuz ve basit olsun diye o şekilde yapılmıştır. Veya hali hazırda olan av tüfeği tetik mekanizmasi kullanmis olabilirler.
Ben aşağı yukarı 15 sene once bi tane sökmüştüm ona cok benziyor.
Size kolay gelsin. -
Geçtiğimiz aylarda kampanya dahilinde 5 arkadaşıma kral puncher tüfek aldık.
Sadece 1 silahta ayni problemi yasadik.
Abim silahi fabrikaya perşembe gönderdi salı günü sorunsuz geldi.
Satıcılar sanırım servisle zaman kaybegmek yerine bu işi müşteriye yikiyorlar. -
Tüm iyi temennilerine katılıyorum.
Hayırlı seneler. -
Bence ceza çok az.
Bu adam hem gerizekalı hemde vatan haini. Bu onursuz ve gurursuz adama ödüllendirme yapılmış resmen.
Bu adam ifadesinde gizli bişey yoktu bu bilgiler zaten internette vardi diye konuşmuş.
Lan beyinsiz internette vardida elin amerikalisi sana neden ozaman bi tomar para verdi. O bilgilere para verecek adam gooogle da aramayi bilmiyormiydu?
Ya adam binlerce kişinin gıpta ile baktığı bir mevkide.
Vatanina hizmetten başka birşey dusunmemesi gerekirken olanlar içler acısı.
Cezasi ise dahada içler acısı. -
bu video nerde nezaman çekilmiş bilgin varmi?
Eski sanırım. -
Merhabalar.
Ben 2 yıldır cricket kullanıyorum.
Ondan öncede 1.5 yıl kadar Benjamin marauder kullandim. Geçen ay kralin kampanyasindan 4 tane puncher ve 1 tanede kral puncher breaker s aldim fabrikadaki arkadaşlarima.
5 tüfeği de kendim sifirladim.5 tufektende standart şekilde iyi performans aldım. Şimdi kendimde olan cricketle kiyasliyorum ister istemez ama aradaki bariz fiyat farkina göre bence kralın tufekleri gerçekten çok iyi.
Yanliz 50 mt. Sonraki grupmanlarda cricketle olan fark ortaya çıkmaya basliyor.
Pompa olmadan 500 tl ye gelen silahlar bence fiyat performans olarak bence çok çok iyi.
Askerlik haricinde silah kullanmamis arkadaşlarım 40-50 metreden kesme sekerlerini vurmaktan cok mutlular. -
Arkadaşlar noldu 2016 da Bursa'da havalar bidaha isinmadimi?
Şaka bir yana bu konuda bidaha bir deneme veya şirketten bir geri bildirim yapilmadimi?
Bende de bir 25 cal meraği var başıma bişey gelmeden almak istiyorum.
Konuyuda zaten araştırırken bulup hortlattim. -
Baya bir emek veriyorsunuz tebrik ederim.
H&N sacmalari kullandım pahalı ama başarılı değiller.
JSB sacmalar ise çok isabetli fakat en ufak darbede deforme oluyorlar.
Ben ucuz, pahalı ulaşıp deneyebildiğim kadar saçma denedim .22 cal. de jsb 18.13 gr kadar isabetli bir saçma görmedim. Sizde muhtemelen onda karar kılarsınız.
Olurda ondan isabetli bir şey bulursanız lütfen paylaşın.
Size keyifli denemeler dilerim. -
Hayırlı uğurlu olsun
-
birde eksik olan sey oncesi sonrasi.
Normal namlu Poligon namlu diye paylasilsa daha iyi olurmuş. -
5 veya 10 mm sac üzerine biraz kalin köpük veya sünger yapistirin. Üzerinede hedef kağıdı raptiyelin. Bunu cok basit temin edersiniz.
-
modifiye yapmak için elnizdeki silah 6.35 olsa daha mantıklı olur. Port delik caplari daha büyük olduğundan dolayı.
Ama son zamanlarda gümrük problemi çok fazlalasti. Namlu işi biraz zorlayabilir. -
özgür sana ve takim arkadaşlarina hayırlı uğurlu olsun.