Tetikçi52 arkadaşım silahın hala satılıksa eğer;
Satış ilanın sonlanmış durumda satma fikrindeysen ilanını yenile istersen.
karamurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Çok güzel olmuş güle güle kullanın.
Bu kadar imkan varken HW100 daha ideal olmazmıydı? -
*Akıllı telefonun varsa Gps alan ölçümü diye bir program var ondan çok rahat yararlanabilirsin. alan hesaplama ve mesafe ölçümü yapıyor ücrettiz.
* Al 100 Mt keten yada naylon ip birer metre ile işaretle 5 ve 10 katlarını ayrı renk işaretlersen kolaylık olur senin için.
Sonra bu iple ölçüm yapabilirsin.
* Ben ilk başladığımda köyde bir adet 5 m uzunluğunda yabani fındık sırığı ayarlamıştım onunla beşer metre beşer metre ölçüyordum.
* Rangefinder -
Ben kullandim incemehmet ama problem yaşamadım. Dediğin gibi bir problem de daha hiç forumda duymamistim
Alternatif diyorsan daha pahali yerli hornet ler vardi sanirim. -
Bu konuya tek kelime kafi ''SÜPER''
-
Benjamin marauder sanirim 3-4 senedir 1. Oluyor.
Bizim piyasada fiyatından dolayi tutunamadi. Normal sartlarda issbet atis sayisi ve en önemlisi sessizliği mükemmel bir tüfek. -
Arkadaşlar ne oluyor bu Bursa'ya yağmur, kar yerine enerji içeği mi yağıyor?
Tüfeği kapan uzun mesafe atışına kaçmış.
Helal olsun süper. -
Grupmanları beğenmiştim. Benden aldığınız Bsa ile yaptığınız için şimdi daha da beğendim.
Çoğu arkadaş biraz pahalı olması ve çok fazla kullanılmaması nedeniyle First Focal Plane dürbünlere öcü gözü ile bakıyorlar. Netlikleri, reticle yapıları, kullanım kolaylığı Vs. avantajları herkes tarfından anlaşılmaya başlandıkça yaygınlaşacaktır.
Mesala ben bundan sonra regülatörü olmayan bir silah almam üstüne de FFP özelliği olmayan bir dürbün takmam.
Bu kadar kesin konuşuyorum Bu iki faktörün önemini vurgulamak için.
Size hayırlı ve isabetli atışlar dilerim. -
Merhaba Mehmet Bey Grupman şimdiye kadar benim yaptığım tüm grupmanlardan daha başarılı.
Zamanla daha iyisini yakalayacağınızdan eminim.
Başarılar dilerim. -
Tam anlayamadim ama burdaki ptik merkezleme ve onemi diye konular var onlari oku sadece 18 gr ni dene şimdilik bir sag sol sifirlamayi şim koyarak yap
-
Aşağı yukari onemli degil de solami cekiyor genelde ?
Ve atislar kec metre yaptigin kağıttaki? -
Doğan Bey Silah omuzunda Bir pozunu yayınlar mısın?
Forum bir aslan görsün şöyle. -
kesinlikle şim ile sıfırla sağ sol için.
-
Mustafa senin ellerine sağlık diğer tüfek sahibiMustafa arkadaşıma şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
O tüfekte reğülatör vardı sen regülatör ile ilgili olarak ne işlem yaptın onu merak ettim. -
Bende aynı fikirdeyim kalitesi ve şirketin performansı hakkında.
-
Dün akşam youtube'da gezinirken rastladım EDgun bu işede el atmış.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Hayırlı uğurlu olsun.
-
Sonuç oldukça iyi; Jsb 18,13 gr ve daha küçük bir nişan noktası belirlersen yani o kutuya bir nohut tanesi büyüklüğünde bir işaret, etiket, karalama vs yaparsan çok daha kararlı atışlar yaparsın.
-
Mustafa seni tebrik ederim. Mehmet arkadaşıma keyifli atışlar dilerim.
İşin güzel tarafı, hesap yapmadım ortalama için ama hız 875 fps gibi gözüküyor.
Bu hızla 30.5 fpe ile yaklaşık 50 atış bence at 44 için mükemmel rakam. -
Beyourself nickli arkadasimizda satılık sıfır dampa vardı bir ulasin isterseniz.