karamurat tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ben sadece soruya cevap vereyim 100 metrede kusu, soda sisesini, kutu kolayi sigara kutusu vs.cok net görürsün. Daha önce 189 metredeki efes sisesini ve 200-230 metrelerdeki güvercinleri artikila rahatlikla x32 de oturtabildim.
    Size referans olsun diye verdim ornekleri.
    Imzamdaki dürbünü kullaniyorum. Nasipse vector optics 10x40-50 mp reticle dürbünü de almayi düşünüyorum ikinci tufegimle birlikte.

Öncelikle cevap teşekkür ederim click sayisini bilmiyorum. Bu ortalama click sayisini alma yöntemimide biliyorum onu neden yapmak istemedim size acikliyayim. Dürbünün click lerini en sona dayadigimda tekrar ters yone cevirdigimde click sesi geliyor ama artikil hareket etmiyor yani bos olan clickler var en başta ve sonda. Mecbur kalirsak bunu yapacağım zaten.

Aynada görme imkani varsa birebir fixliyeyim istedim o yüzden yardim istemiştim. Profesyonel ler gülüyor demişsiniz nedemek istediginizi anlamadim. Yani böyle bir yöntem yok mu onumu ima etmek istediniz yoksa baska biseymi?

Günaydın bu ayna metodunu kullanıpta başarılı olabilen arkadaş varmi acaba.
    Ben dun gece baya bir uğraştım ayarlayamadim 3 tane lambası olan avizenin altinda 2 metrekare büyüklüğünde bir aynada bu isi denedim fakat artikili karanliktan dolayi göremiyorum. Bu işi kolaylaştıracak bir püf noktası varmi acaba? Dürbün ışığınida yaktim ama sonucalamadim.

Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Bende ahşap kundagina takildim eskiden sunta uzerine formika kapli desenleri mat masalar olurdu aynı onlara benziyor ahşabi. Birde durbun rayina baksaniza nekadar ince 3-4 mm ancak gelir herhalde.

500 € bugünün kuru ile max 1500tl yapiyor hatsan bu paraya bunun cok daha guzelini ve kalitelisini yapar ama nerde bunlarda o strateji ve ticari zeka???????????????????

Ben daha önce aliexpressten bir kac parça araç gereç aldım. Hepsinide oradan süreki alışveriş yapan ve üyeliği olan bir arkadaş üzerinden yaptım. Neydi hatırlmayıyorum ama arkadaşım ptt yi aradı ve ürün bizde bu gün dağıtım olur dendi. 2 gün yine aynı bugün gelir dendi en son 3. gün arkadaşım kendi evinden 650mt uzaktaki ptt şubesinden kendi gidip aldı.

Bu regulatorler vasitasi ile hidrolik unitelerin azot tuplerine aktarma yapiyoruz. Tam olarak neden kullaniyor bilmiyorum ama ya hidrolik basinci arttirmak veya sistemi hizli bir sekilde basinclandirmak icin olabilir.

Yaklasik 10 gun önce bu islem yapilirken merak ettim ve baktim mevcut regulator uzerindeki manometre scalasi 300 bardi ve basinc 220 bardi.

Hatta bond tipi ozel bir cantasi var icinde bir kac farklı uzunlukta hidrolik hortum değişik olculerde quick caplin falan vardi.

Bu tur yuksek basinc genelde hidrolikte olduğu için onlar biliyordur veya kullaniyordur diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bu dürbünler hakkında araştırma yaparken kafama takıldı ve barska ve bsa nın orijinal sitelerine girdim fiyatların benim tahminimden çok daha düşük olduğunu gördüm (çünkü ben hawke hep referans alıyordum). Dürbün araştırıken sadece ali expressten bakıyordum aşağı yukarı 3-4 aydır takip edip beğendiğim 10-40x50 mp reticle diye modeli var fiyat 199 dolar ve ali express gibi genel ucuz ürünlerin olduğu yerde fiyat bana biraz yüksek geldi. Sonrasında tac vector optics, vector optics Arsenal, vector optics uk. gibi 3 siteyi inceledim. Tac vector optics fiyat yazmıyor Arsenal olanda fiyat yazıyor 3 yıl garanti 1 ay içerisinde de para iadesi garanti diye yazılmış. işin garip tarafı ali expreste kullanılan urun tanıtımı resim vs birebir ali express teki ile aynı.

Bu vector optics markası nasıl? ali expresste satılan urunler fiyat itibari ile orijinal sitesindeki ile 3 aşağı 5 yukarı aynı bunlar orijinal mi acaba?

oyleki bazı modellerinde ali expreste aynı urun orijinal sitesinden birkaç dolar pahalı bile.

Bu arada beğendiğim dediğim model bu http://www.aliexpress.com/item/Free-S-H-…/270185618.html

Şimdi sitesine baktım rifle scope bölümünde öyle bir dürbün göremedim. Muhtemelen orjinal degiller üzerinde sari bant olan bir modelide yok ilgili bölümde. Zaman zaman forumda satilan malzemelerin satış fiyati aliexpress deki sıfır fiyatindan yüksek olabiliyor bu saticinin takdiri.

Demekki alıcıya da mantıklı geliyor bekleme derdi, acaba gumrugu gececekmi, satici malzemeyi yolluyacakmi, yollarsa doğru ürünü yollayacakmi,
    Sıkıntısı yok.

Kafasına yurtdışı yatan yurtdışından yurt içi yatan yurtiçinden 2. El yatanda forumdan alir kisilerin kendi takdiri

Hco nickli arkadasim ben size 4. linkteki dürbünü tavsiye ederim. Yaziyi tam okumadan ilk 2 linki görünce tavsiye istiyorsa bsa 8x32x44 tavsiye ederim diyordum baktim 4 . Linkte o Dürbün var. Ben formu takip etmeye basladiktan sonra 300Tl civari bu durbunden 4-5 tane satildi formda baya bir kullanicisi var sanirim forumda.

Optima konusuna gelince mod125 te tam 5 yıl 3x9x32 kullandim sonra pcp tufegime isimsiz imzamdaki 8-32x50 dürbünü 52, 99 $ aldim ve çok memnunum. Tek sikayetim önden paralax ayarı o yüzden de size yandan paralaxli olan modeli tavsiye ettim. Onden olmasi cok kötü degil ama yandan daha kolay diye düşünüyorum.

Yazmış olduklariniz dogrudur kaliteleri zaten belli yalniz arabanin bagajinda tasima isi pek mantikli değil benimkide normal tufek kilifinda bajagda gezip duruyor. Zaten mercekleri oldukça hassas normal hareket halindeki titreşim bozuk yollardaki sana sarsıntı bozulmasi icin yeterde fazpa bile gelir.Daha bir sıkıntı yaşamadım ama benimde başıma gelebilir.

Brk21 arkadaşim pcp de kullaninca cin mali durbunlerde problem olmuyor kanısı var genelde bende hazirandan beri kullaniyorum bir sıkıntı yasamadim. Siz ne tür problemler yasadiniz acaba formdaki arkadaslara bilgi olması maksadiyla paylasabilirmisiniz acaba?

Merhaba Erhan Bey yeni tufeginiz hayırlı uğurlu olsun .Allah (cc) kazasiz belasiz kullanmayi nasip eder inşallah. En az kendim almis kadar sevindim tüfeği aldığınıza sizi bu ft işi baya bi sardi.

Bence % 1.000.000 cakma cin malidir. Tam 5 sene 3x9x32 optima kullandim ve memnundum bu böyleyse yuksek zoomlu olanlar daha iyidir dusuncesiyle 53 $ ali expressten 8x32x50 isimsiz bir durbun siparis verdim dandik cikarsada cocuga oyuncak olur dedim.

Dürbün geldi ardindan da kullandigim marauderi aldim 10 numara oldu. Ben cok memnunum zoom ve netliginden. Tek derdim keske onden değil de yandan paralaxli birdurbun alsaydim diyorum sadece.

Emin olun o durbun sizi fazlasiyla memnun eder bence