karamurat adlı kullanıcının mesajları

    Red blue arkadaşım anlaşılan bu adamlardan fayda yok sende tüfeği kullanamıyorsun sıkıntısı nedir soyle teknik yardim diye bir konu acsan mutlaka birilerinin fikri vardir cok tecrübeli teknik kapasitesi yuksek forumdaslar var belki yol gösteren olur tüfeği ni tekrar kullanabilirsin.

    Garip ses dediginiz ve sacmanin erken dusmesi olayi gecen yil başıma optima550 de gelmisti eve donup sokup bakarim derken sacma yataginin cevresindeki oringin koptugunu ve koptugu noktadan havanin tahliye oldugunu , asiri miktarda yaglandigini gordum. Sizin tufektede böyle bir oring olabilirmi? Ben oringi değiştirdigimde problem duzelmisti.

    metrik sistemde alyan anahtar ölçüleri mm cinsinden 2-2,5-3-4-5-6-8-10 gibi giderken inch siteminde 1/8- 1/16 1/2 1/4 5/32 vs gibi inch üzerinden verilir sizdeki alyan takımı cok buyuk ihtimalle metrikdir türkiyede metrik sistem genelde daha çok kullanılır. İnch ingilizler amerikalılar kullanır. olçülerin faklı oldugu gibi dişler ve adımları da farklıdır. Çalıştığınız işletmede mekanikçi ardaşlardan da detay öğrenebilirsiniz. Tüp içi krom kaplımı hatırlamıyorum ama çok parlaktı.

    Merhaba coolermaster tufegin dolum ucunu ordaki namlu tutucuyu ters takarak cevirdiğinde sökebilirsin bir sıkıntı çıkmaz you tube daha önce vidyo izlemiştim bu konu ile ilgili ordan yararlanabilirsin. Ben scuba ile dolum yapıyorum açıp konrtol ettim su korozyon vs yoktu benimkinde. Yanlız sokerken inch alyan kullanacaksın haberin olsun metrik değil. Ben izmit merkezde ( cumhuriyet parkında ) oturuyorum yakınsan elimizden geldiği kadarı ile yardım edebilirim ama kozmatik garanti veremem peşin söyleyeyim. Bu arada nerede ikamet ediyorsunuz ? sizde marauder birtane mi iki tanemi ben iki diye hatırlıyorum sanki başka bir konudan?

    Merhabalar dün akşam tekrar konu açmayayım deyip arama yaparken konunun fatih1907 nickli arkadaşın açtığını hatırladım ve konuyu buldum ama yazmaya zamanım olmadı ve bugün tekrar çıka geldi. peşin söyleyeyim kimse avukatlığını yapıp savunmaya geçmesin polemiğe girmeyeceğim. Benim eleştirim bu hobiye nasıl hizmet verdiği hangi sartlarda tüfek ithal ettiği değildir. konuyu buraya yazayım gerisini siz değerlendirin.


    Tarih olarak hatırlamıyorum yılın son perşembe günüydü forma üye olmayan arkadaşımla beraber dolum aparatı ve scuba siparişi verdik bunlar tabiiki aynı sepette ve aynı kredi kartı ödemeli. Ben şirket hakkında genelde problem olduğunu bildiğim için arkasından telefon etmesini istedim ve sipariş hakkında telefon görüşmeside yaptı. Tam bir hafta sonrası perşembe günü kargosu gelmiş akşam iş çıkısı eve gidince kargoyu açıyor ve aparat yok mesai saati dışı olunca arayamadı sabah bu av bayiini arayınca ufak dükkan denilen yerde dahili 2 aktarma sonrası muhattab buluyor ve dolum aparatın gelmediğini söylüyor cevap Biz buraya kargoyu çıkardık ama kargoyu almamışlar diyor tüp yurt içi ile gitti ama aparatı mng ye verdik diyor. Arkadaş bir hafta geçtiği için gelmiştir diyor mng kargoyu arayıp bilgi istiyor isimle ama size ait kargo yok deniyor. Arkadaş akşam üstü arıyor bu sefer size yanlış bilgi verilmiş sizin kargo aras kargoda diyor ben yanındaydım hemen takip numarası iste dedim. numarayı verdiler aradık ve kargonun serviste olduğunu öğrendik oda dün akşam eline geçti.


    Dün Akşam saat 21:00 aradı tüfeğe dolum yapamıyorum tüp vanadan kaçırıyor. Sabah aramış yine o küçük diye anlatılan dükkanda 2 dahili aktarma sonrası muhattap bulmuş çıkan arkadaş geri gönderin değiştiririz diyor. Bu akşam iş çıkışı aras kargoya gittik hafta sonu14:30 kargo almıyoruz dedi pazartesiye kaldı. Yani insanı parasıyla rezil eden gereksiz stres yaşatan gayriciddi bir ticarethane bendeki intibası.


    Simdiye kadar Kafkas av, bozkurt av, Güngör av ve Erdinç arkadaşımızın önerdiği ata güvenlikti sanırım ismi bu firmalardan alış veriş yaptım 24 saatte elime geçti hatasız ve kusursuz.


    bukadar kafi.......

    Merhaba öncelikle tufeginiz hayırlı olsun. Tufeginizi 9 mt de sifirlayabilirsiniz. Sizin sacma cikis hizinizi kac gramlik sacma kullandiginizi bilmiyorum ama yaklasik 50 metrelerde ikinci sifirlama noktaniz olacaktir. Sacma 50 metreye gelinceye kadar yaklaşık 5 cm yukselecektir. 50 meteden sonra dusmeye başlayacaktır. Bunlar tamami ile yaklaşık rakamlar . Daha iyi anlamaniz icin chairgun programini yukleyip inceleyebilirsiniz.

    Herkese merhabalar bende bu konuda bazı arastirmalar yapiyorum ve tazzdingo arkadaşımı yurekten destekliyorum. Eski bir asker arkadaşım su an izmitte polis memuru olarak gorev yapiyor yasal prosedürü arastirdi su an ferdi olarak getirmede hic bir sorun yok dedi. Bn bu konuda her turlu yardimci olurum emniyetle ilgili olan kısımda diye ekledi.


    Ticaret yapan arkadaşlara gelince elbette kimse tas yemiyecek ama komsunun birisinde cricket 940-1000 €


    Cafe ahmet bey fiyat konusunda soyle söyleyeyim komsuda edgun matador r3m long en pahalı versiyonu 1600 € bilginiz olsun. Rusyada mutlaka daha ucuzdur min 200 $.


    Mutlaka vergi veriyorlar adam kira vs ama yinede bana göre fazla fiyatlandiriyorlar.

    Merhaba muckac arkadaşım kuveytli arkadasin konusmalarindan ben dogal olarak birsey anlamadim siz ne anladiniz acaba bu kiyaslamada cricketin ne üstünlüğü varmis bizle anladiginizi paylasirmisiniz? Ben sadece yorumlardaki so far cricket is tbe best gibi birsey yaziyordu onu hatırlıyorum ve onu anladim.

    Mesafe kisa ama ts 22 gore grupmanlar oldukca iyi olmus elinize saglik. Gecen yil yuklu miktarda ts 22 sacma almistim ilk etapta isabetlerinden cok memnun kalmıştım. Sonra grupman calismasi yaparken sasirdim kaldim acaba tufegin ayarlarimi bozuldu dedim. Jsb 18.13 gr ile grupman yapinca herseyin yolunda oldugunu anladim. Elimde fazla miktarda oldugu icin kıyaslama inceleme firsatim oldu bu ts 22 lerde 2 farkli kalip olduğunu gordum birisinin etegin alti cok dolu digerinin etek alti bombos etekler oldokca inceydi. Etek alti dolu olanlarin isabetlerinden daha memnun kalmstim birde bunlarin renkleri koyu ve daha matti. Yanlız isabetli dedigim sacmalari orani 12 kutuda sadece 2 kutuydu.

    ''Baracuda'lar 40fpe üzeri güçteki silahlarda iyi sonuç veriyor. Silaha-namluya göre farklılık göstermekle birlikte, 40fpe altındaki silahlarda JSB'lerden isabetli değil.''


    Teşekkür ederim bilgilendirme için isabette Jsb 18,13 gr kadar iyi değilse kısa mesafe de sorun yaşatmazsa kısa mesafe atışlarında kullanırım bu saçmaları.

    Ellerinize sağlık bence 75 metre için güzel grupman. Bu baracuda match'ları alalı bir ay oldu denemek nasip olmadı. Bu jsb18.13 gr o kadar memnunum ki şarjöre başka saçma koyasım gelmiyor elimde son 3 kutu kaldı ondan sonra artık gelmezse 7 kutu baracuda match'a sarılacağız. İşin doğrusu performaslarını merak ediyordum jsb 18,13 ile H&N 21.14 gr leri kıyaslabilecek birileri varmı acaba?


    Ben ilk aldığımda mesafe olmadığı için 33 mt ince mehmetle 10 saçmalı tek delik bir grupman yapmıştım bir dahada o saçmaları kullanmadım. Hala elimde duruyorlar.

    Tazzdingo arkadaşım senin anladigin seyleri bir cok insan anlıyordur sanirim. Bu şekilde yazinca direk polemik oluyor gerek yok bence tufegi eline al fiyati yaz bu konuya noktayi koy enguzeli boyle olur. Bende arastiriyorum konyuda yakindan takip ediyorum varsa elimizden gelen Birsey destege hazirim. İnşallah bu işte muavfak olursunuz.

    Merakla takip ediyorum bu işi hallederseniz en az sizin kadar sevinirim. Ben matador beklerken lelya gördüm olsun yol bir açılsında onuda ben ve diğerleri halleder artık.

    Isin doğrusu benimde gönlüm ruslardan yana sizin bu olayi bende yakindan takip ediyorum. Insallah olumlu sonuç alirsiniz da bu olayin onu acilir.
    Ben yurdisindan bir bayi ile irtibattayim 3 yada 4 mail oldu onlarda oradan nasil olur diye arastiriyorlar .